Магазини Pepco 13

• 67 220
  • 752
  •   1
Отговори
# 75
Преди време бях взимала торби за смет. Бяха три цвята в комплект. Постоянен артикул ли е или е било на брошура?

# 76
  • Somewhere far away
Доволни ли сте от термосите от пепко?

# 77
Доволни ли сте от термосите от пепко?
Аз да - имам около 5-6 и ги ползвам активно. Най- удачни са ми едни с детски мотиви,които могат да се отварят с една ръка ( имаше на Мики маус, с котета, с еднорог ..) и отвътре капачката не е вдлъбната,така че да не може да се измие от наслагването на кафе/чай /сок , а има само едно кръгло уплътнение , което  може да се маха. Имат си заключване всичките от този вид .

# 78
  • Somewhere far away
Мерси! може ли снимка на тези детските ?

# 79
  • София/Севлиево
Аз имам термос с еднорог от около две години -доволна съм.

# 80
  • Somewhere far away
ходих, имаше само един единствен в нашия пепко. чудо. явно много са вървежни тези термоси! Grinning

# 81
Нямам при мен сега - само един с енот , не от този модел за който говоря( той е по-малък към 375 мл и ми е по-удобен за кафе ,въпреки че трябва да го кисна в препарат доста често,че не може да се измие лесно капачката ) - та него мога да снимам, ако искате.

# 82
Аз не съм вземала от Пепко термос.  Ползвам други 2 - от Кауфланд и един спечелен от Билла на тема Хари Потър. Този с ХП е много странен на вид, но ми е много удобен. Държи студено много се. Понеже пия много студена вода, пълня го с лед и наливам вода. На една екскурзия сложих лед в 16ч и като се прибрах след полунощ още имах лед и студена вода, като съм допълвала с вода на стайна температура. Направо ме изумява този термос. Големия плюс е широкото гърло- за да се слага лед. За кафе не съм го ползвала. Този от Кауфланд също е хубав и държи топло/ студено дълго време

# 83
  • На изток от Ада
Tъкмо днес ходих в Пепко. Сега живеем на село и рядко ходя. Имаше един термос бял с цветя въртях го нещо беше развинтен че го завой. Ми отказах се да го взимам

# 84
В нашите магазини го няма този органайзер за 5.50 от брошурата

# 85
С едни котки имам от Пепко. Не е никак лош, даже в миялната го мия, но от нея малко му се изхаби картинката.

# 86
Нямам при мен сега - само един с енот , не от този модел за който говоря( той е по-малък към 375 мл и ми е по-удобен за кафе ,въпреки че трябва да го кисна в препарат доста често,че не може да се измие лесно капачката ) - та него мога да снимам, ако искате.
Да не е един розов? Значи животното, което държи балони, е енот?😁🤔
Аз съм доволна от всичките термоси и термочаши от Пепко. Даже сме подарявали. Любимата термочаша на дъщеря ми е черна, изглежда като термос. Обаче си е термочаша и много удобна, голяма, лесно се мие. Моята любима термочаша (червена) показва градусите отгоре, но всичките си ги харесвам и използвам.

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 16:37 от dolce miele

# 87
  • На изток от Ада
В нашите магазини го няма този органайзер за 5.50 от брошурата
и при нас

# 88
Пускам ги вече разопаковани иначе са един над друг при пъзелите седят

# 89
  • Somewhere far away
Имам въпрос. Това бялото маха ли се за да може по -лесно да се сипе, кафе. ако да как? че много малко отворче е това и много непрактично ми се струва да сипвам кафе през тази малка дупка.

Общи условия

Активация на акаунт