Магазини Pepco 13

• 67 230
  • 752
  •   1
Отговори
# 90
Маха се, има едно езиче, което се защраква.

# 91
  • Somewhere far away
Оказа се че не се маха- просто се отвинтва капачката.

# 92
Ще ми припомните ли-от детското бельо за момиче има ли р-р 86 или по-точно кой е най-малкия?

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 12:40 от Г-жа Шантал

# 93
  • София
След колко време отговарят от Пепко на имейла?
Сутринта им писах, а все още нямам отговор.
Не мога да повярвам, че нямат телефон за връзка с тях. Sad

# 94
  • На изток от Ада
След колко време отговарят от Пепко на имейла?
Сутринта им писах, а все още нямам отговор.
Не мога да повярвам, че нямат телефон за връзка с тях. Sad
до дни. Ден два, но не давам мн информация. Аз за една кана питах и не помогнаха. Така и не  я видях

# 95
Миналата седмица им писах към 3 следобед и ми отговориха 1.30ч. по-късно къде да намерим кубчето с листчетата от брошурата за училище. Беше налично в магазина, който посочиха.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 16:50 от drago_2008

# 96
Ще ми припомните ли-от детското бельо за момиче има ли р-р 86 или по-точно кой е най-малкия?
Бикини ли?
92/98 мисля така се водеха

# 97
Бикини, да, не съм уточнила. Мерси!

# 98
Питах днес за органяйзера. Момичето каза , че ги имали. Ама ги продали. Преди или около излизането на каталога.  Каза, че били малко и ги продали

# 99
При нас редовно зареждат нещата от каталога преди началната дата на промоцията и след това няма. Дори в първи или втори ден ми се е случвало да търся нещо и да няма. Както всички знаем, в Пепко е на късмет и филиал с филиал не си прилича.

# 100
  • София
Моливите в кутия, 48 бр на Artist са много хубави. Обиколих няколко филиала, но намерих една кутия.
Та, в тези няколко филиала ми казаха, че информацията която имат за наличности в други филиали не е вярна. Освен това показва наличност в даден филиал, например 4 бр., а те никога не са получавали продукта. Много ме изненада това
Все още нямам отговор на моето запитване. Аз си намерих търсените продукти и без тяхно съдействие. Sad
Много лош маркетинг, организация логистика и какво ли още не....
Поне продавачите и управителите с които общувах няколко дни бяха много внимателни и любезни. Blush

# 101
  • Пловдив
Днес за пръв път ме върнаха от магазина, защото това,за което бях отишла е в брошурата от утре Rolling Eyes Вярно минаваше 7 вечерта (филиала е до Sunglasses и редяха новата стока, о не можело да продадат нещо, което е в брошурата от утре Stuck Out Tongue Winking Eye Определено е новост!
А иначе е ясно, че утре съм там още сутринта Simple Smile

# 102
  • София
Исках да разгледам брошурата за септември. От Гугъл не се отвори.
Има ли интересни неща?

# 103
Виж във фейса. Спортни дрехи, ученически пособия, бебешки дрехи, кутии за обяд,

# 104
Ето я,  но май една страница не съм качила, не съм сигурна

Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт