Магазини Pepco 13

• 67 277
  • 752
  •   1
Отговори
# 255
В София доста пообиколих, но са свършили или само розови. Дори и в друг град да е, ако някой е склонен да ми купи и да ми ги изпрати с куриер и наложен платеж ще съм много благодарна.

Утре ще мина да проверя при нас. На каква цена са тези чашки? Пазите ли етикета? Да не я объркам с други.

# 256
  • На изток от Ада
В София доста пообиколих, но са свършили или само розови. Дори и в друг град да е, ако някой е склонен да ми купи и да ми ги изпрати с куриер и наложен платеж ще съм много благодарна.

Утре ще мина да проверя при нас. На каква цена са тези чашки? Пазите ли етикета? Да не я объркам с други.
Жената търси шише според мен със Спайдър мен

# 257
Да, знам. Ако прочетете назад, ще видите, че сме го коментирали. Питам я дали има етикет, за да знам поне колко струва въпросната чаша/шише и да не объркам с друг артикул.

# 258
  • На изток от Ада
Да, знам. Ако прочетете назад, ще видите, че сме го коментирали. Питам я дали има етикет, за да знам поне колко струва въпросната чаша/шише и да не объркам с друг артикул.
едва ли има друг артикул. Това е при детските.... нека пише жената де.

# 259
  • 1st floor
Някой питаше за работа в Пепко. Не знам какви са условията, но в кварталния магазин постоянно се сменя пресоналът.

# 260
"дойдох" в темата да проверя дали само при мен е проблема, че не виждам новата брошура, но явно не са я качили 🤔🤷🏻‍♀️

# 261
едва ли има друг артикул. Това е при детските.... нека пише жената де.
Етикет ( по спомен )имаше на дъното и си пишеше шише, не е чаша. Имаше и прозрачни в светло синьо с някакъв момчешки герой. Струваше 10лв и седеше при детските чаши и шишета ( не при бабешките със сламка).

# 262
  • Пловдив
Ползвате ли кана за вода от пепко?

Кана Dafi ползваме на вилата, вкъщи сме със система за пречистване, но пък всички използваме бутилките им с филтър

# 263
Тази кана как се пълни ? Стават ли филтрите на Аквафор ?

# 264
  • Пловдив
Сваля се капака и се пълни. Филтрите на Аквафор не знам стават ли - ползваме си тези на Дафи

# 265
А откъде се купуват филтри за Dafi?

# 266
  • Пловдив
Поръчвам си ги от Грийн мастър

# 267
  • На изток от Ада
Видях Дафи бутилките. За деца ок ....

# 268
В Мега мол София - 6 броя със спайдърмен, цена 10 лв

# 269

От миналата седмица има много неща за хелуин , тази седмица също видях,че са заредили доста. Купих си съд - тиква , много ми хареса. ❤

Общи условия

Активация на акаунт