Магазини Pepco 13

• 67 257
  • 752
  •   1
Отговори
# 240
За тези ли става въпрос? В Ямбол има постоянно. 100 броя са за 2 лева

# 241
  • София
В 2 Пепко-та не открих хартиени кошнички за мъфини (100 бр за ок 2.50лв). При вас има ли ги? Надявам се временно да ги няма и пак да заредят...
Вчера купих такива - от Пепко Божурище.
Чашите за Хелоун бяха много симпатични( и тиквата и духчето), но ме ми се виждаха удобни за пиене от тях. Струва ми се, че ще се оливам.

# 242
  • София
Чашите може да не са удобни за пиене, но са красиви кашпи за сукулентни! Simple Smile

# 243
  • Варна
За тези ли става въпрос? В Ямбол има постоянно. 100 броя са за 2 лева

Да...

# 244
Някоя от вас да работи в пепко добри ли са условията и на какви смени се работи?

# 245
Кварталния ми пепко който посещавам през ден момичетата са от откриването но редовно ги чувам да се оплакват една на друга от заплати ,ваучери за храна и почивни дни ..

# 246
Здравейте, дали някой може да ми помогне да намеря от това точно шише 4-5броя? Много ми допада, бях купила 4, но сламките заминаха. Същото го има и прозрачно в светло синьо с други герои. Дали ги има някъде?

# 247
За къде питате, за кой град? В провинцията съм, но мога да погледна днес или утре Simple Smile

# 248
За къде питате, за кой град? В провинцията съм, но мога да погледна днес или утре Simple Smile
В София доста пообиколих, но са свършили или само розови. Дори и в друг град да е, ако някой е склонен да ми купи и да ми ги изпрати с куриер и наложен платеж ще съм много благодарна.

# 249
  • София
не е ли време за нова брошура днес? нещо не ми излиза

# 250
  • София
Не знам за нова брошура, но от днес започват зареждане на чашата-тиква.

# 251
  • София
чашата тиква още миналата сезмица си я взех, явно е различно навсякъде

# 252
Аз тия дни бях в 4 различни магазина и никъде не я видях тази тиква.  И чак вън се сещах да питам, но пак не ми се връщаше вътре.
Който я види в Пловдив да пише в кой магазин.

# 253
Ползвате ли кана за вода от пепко?

# 254
Аз тия дни бях в 4 различни магазина и никъде не я видях тази тиква.  И чак вън се сещах да питам, но пак не ми се връщаше вътре.
Който я види в Пловдив да пише в кой магазин.

Имаше я в Пепко на Брезовско шосе, до Кауфланд. Видях я в началото на тази седмица, дано още да я има.

Общи условия

Активация на акаунт