Магазини Pepco 13

• 67 089
  • 752
  •   1
Отговори
# 660
Много съм разочарована от дрехите в Пепко. Панталони за момче, на петото пране единия има дупка на коляното, другия се разши на чатала. За мен си взех панталон от серията cardiobunny, също се разши след няколко пранета долу на крачола. Мисля да не рискувам повече с дрехи оттам.

# 661
Аз си купих преди около месец зелено зимно яке от пепко и го спуквам от носене (не е същия модел като снимания по горе).
Единствения недостатък засега, е че пуска бели пухчета все още по дрехите.

# 662
За момчета които грам не пазят и постоянно се търкалят напред назад са си много добре панталоните ...

# 663
Днес ходих до Пепко. Имах да връщам два артикула и бях ентусиазирана за офертите, но...не взех нищо, освен комплект бебешки бикини и гъби за миене на съдове. Не, че нямаше избор, просто нищо не ме грабна толкова, че да го купя. Но ще се върна отново за детски играчки със сигурност, имам да подарявам за Коледа. Исках и котешки играчки, но нямаше това, което търсех. Видях отново свещника, за който някой назад се жалваше, че го нямало в София. И специално за Долче погледнах - има клинове - черни, памучни, доста тънички; цена 9 лв.

# 664
Сладкодъвка, на кое място във вашия магазин са клиновете?🙂 При нас имаше и по-плътни.

# 665
Долче, там, където има дънки и дънкови клинове от постоянния асортимент.

# 666
Благодаря! Ще видя дали и при нас са там сложени. Преди бяха на въртяща се поставка, сега там има разни намалени дрехи.

# 667
Черни клинове преди седмица или две видях в мола на руски. Не си спомням точно коя седмица, но имаше много. На въртящ
щендер някъде около дрехите май бяха. Долче, питай ги, може да не ги виждаш, а има и във вашия магазин.

# 668
  • София
Аз съм изтървала питането за клиновете, но ако е за дете, скоро взех плътни от LC WAIKIKI и бяха по 7, 8 лв намалени.

# 669
И аз поръчах от Уайкики за децата дебели панталони/ клинове

# 670
  • Стара Загора
Преди около 2 седмици купих черни клинове (за възрастни) в Стара Загора, бяха до касата на цена 4 лв.

# 671
Черни клинове преди седмица или две видях в мола на руски.

Къде е този мол?

# 672
  • Козлодуй
Аз си взех от Пепко тези стъклени чаши със снежинки и много ми харесват защото са с голям обем но компактни и като минат празниците мога ако реша да изчистя снежинките Simple Smile

# 673
Черни клинове преди седмица или две видях в мола на руски.

Къде е този мол?
Мол "Марково тепе" на бул. "Руски"- Пловдив
Долчето е от Плд и затова не пиша подробно.

# 674
Ходих до Мега мол и на Оряхово (София)
Има от тези в двата магазина в сребристо и златисто:

Има и такъв вид в златисто и зелено на Оряхово:

Пак на Оряхово - само един брой:

Пазарувах 3 за 2 и се наложи да си разделя сметката според ценовата група на артикулите, защото на касата автоматично маха най-ниската стойност, нищо че вземаш 3х5 и 3х10 лв примерно.

Общи условия

Активация на акаунт