Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 117 188
  • 837
  •   1
Отговори
# 165
Здравейте,

Нова съм във форума и в темата. Успях да прочета разни неща, обаче имам проблем. Наплашиха ме, че имам направена магия. Изпратих на Ангел от Дианабад снимки и пари по куриер, но вече трета седмица нито се  е обадил, нито ми е отговорил на съобщението, така че предполагам е изгубена кауза. Въпросът ми е - познавате ли някой, който може да развали магия за района на Стара Загора, Сливен и Ямбол. Пътуването по-надалеч за момента ще бъде трудно, но не е невъзможно. Благодаря предварително!
Също така някой има ли отзиви от Айше (Ямбол) и Диянка (Нова Загора)?

# 166
Здравейте,
Някой ходил ли е последно при Христо Христов гледача на кафе, приема вече на нов адрес отново пак във София
Как минава гледането, такса, познаваемост. Знам, че едни са доволни други пък не, както при  всички т. нар ясновидци.
Който е ходил скоро да даде отзиви за гледането
Благодаря,

Не съм доволен, бях преди 4-5 месеца, наговори ми несвързани неща, даде срокове за други /минаха преди месец/, отделно научлваше и се хвалеше само, цигари пушеше по време на гледането, пише и драска някви неща... лично аз не съм доволен!

# 167
Здравейте,
Някой ходил ли е последно при Христо Христов гледача на кафе, приема вече на нов адрес отново пак във София
Как минава гледането, такса, познаваемост. Знам, че едни са доволни други пък не, както при  всички т. нар ясновидци.
Който е ходил скоро да даде отзиви за гледането
Благодаря,

Гледане на кафе е силно казано . Драска на листове . „Познаваемост„  постигната с налучкване , задаване на въпроси и подсказка от моя страна и пак бъркаше . И разбира се  момента за колко пари ще ми отключи късмета и т.н.  Това за няма и 10 минути в хотелско кафене до централна гара .

# 168
Здравейте,

Нова съм във форума и в темата. Успях да прочета разни неща, обаче имам проблем. Наплашиха ме, че имам направена магия. Изпратих на Ангел от Дианабад снимки и пари по куриер, но вече трета седмица нито се  е обадил, нито ми е отговорил на съобщението, така че предполагам е изгубена кауза. Въпросът ми е - познавате ли някой, който може да развали магия за района на Стара Загора, Сливен и Ямбол. Пътуването по-надалеч за момента ще бъде трудно, но не е невъзможно. Благодаря предварително!
Също така някой има ли отзиви от Айше (Ямбол) и Диянка (Нова Загора)?
Живейте си живота аз си съсипах психиката с тези неща..То не беше първо с работата кога ще я намеря, когато търсех..Всички казваха март, то стана май месец. То не беше няма да е каквото искаш, намерих точно това, което исках! После за едно момче в продължение на две години период всички ми казваха - ще ви се получи, вие сте сродни души, писано ви е да сте заедно, имай търпение, той мисли за теб, държи на теб, има чувства към теб, ще ти пише, ще станат нещата - накрая се оказа, че няма да го видя повече. И сега чета как да се самоубия, защото си налях надежди и не мога да понеса истината 😢😢😢 Това са ДВЕ ГОДИНИ непрестанни надежди и едно и също казано от различни хора, по различно време..И нищо! В началото беше - ако има някъде чувства, те са само към теб. В същия ден на този въпросен прочит той ми казва аз имам гадже. Пиша й на тая и тя почва - то енергията се променя бързо, мислите и чувствата понякога са едно, действията друго 😀 Още тогава трябваше да спра!!! От тогава минаха почти 2 години и все едно и също. А в реалността - едно огромно нищо - този човек една дума не ми е написал, 1% любов не ми е показал, с какви ли други не се занимаваше, мен на кафе в квартала не ме е поканил..сигурно е забравил, че съществувам. Даже по едно време имаше версия как аз ще избирам между него и друг 😀 та и друг не се появи..Днес разбрах, че и съдбата не е на моя страна, щом заминава надалеч и няма да го видя НИКОГА! Наистина искам да умра и най-вероятно ще го направя, защото единственото, за което живеех вече го няма 😢😢😢 Как един не видя колко е съсредоточен той да замине в чужбина? Как? А съм питала, особено в началото - вижда ли се да заминава? Защото аз знаех, че рано или късно ще се случи.
Все прогнози за от 3 до 6 месеца правят и накрая, не минат и два, случи се нещо като това с гаджето и веднага - ааа, то енергията се променила. Как се е променила? Нали прогнозата беше за 3-4-5-6 месеца??? Не си давайте парите за такива неща, най-много да се превърнете в развалини и накрая да умрете като мен.

На магии пък съвсем не вярвайте - това е най-лесният начин за измъкване на пари!!!

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 00:13 от mnegrevska

# 169
  • София
Момиче, не мисли за самоубийство, а иди на психолог! Не може за една нещастна любов да мислиш такива неща! Има и други мъже!! Ще ти пратя контакт по лични на добър психолог. Горе главата!

# 170
  • София
mnegrevska наистина много неприятно.Ще мине този период ,повярвай ми.Сега ти се струва невъзможно.Не знам на колко година си ,но до колкото разбирам си млада и ще дойде един момент,в който сама ще се чудиш защо си хвърляла тези нерви и страдания.Да човешко е ,нормално е да страдаш ,но ще мине. Както са ти казали вече преди мен,ходи на психолог.
Твоят пост ми беше изключително полезен ,наистина.Аз не съм момиче ,жена съм на 48 г.От три години и аз по врачки ,гледачки,вражалици.Край ,приключвам.Всичко,което си го мислех в главата,ти си го написала.Няма такива ,които да ти кажат нещо вярно или да знаят какво ще стане -три месеца,година и т.н.Пълни глупости.
Хора спрете се.Даваме парите си на хора,които печелят от нашата простотия.Няма такива.Повярвайте ми - ходила съм при много.Днес имах записан час за Хр.Христов - НЯМА ДА ОТИДА.Край.Каквото е писано ще стане.Ние само си объркваме мислите,главите та дори и енергията от тези "светила".

# 171
Момиче, не мисли за самоубийство, а иди на психолог! Не може за една нещастна любов да мислиш такива неща! Има и други мъже!! Ще ти пратя контакт по лични на добър психолог. Горе главата!
Ходила съм на психолог, нямаше ефект. Дали психолог или врачка май е едно и също..А да ме тъпчат с лекарства, за да живея с розови очила няма смисъл Simple Smile благодаря все пак!

leni_rad
Не ходете! Най-добре никога повече не се занимавайте с това. Аз не знам как може да виждаш отчаян до самоубийство човек и да му даваш напразни надежди. Ами аз живея само за това - да ме потърси той и да сме заедно! Ако някой не е сигурен на 100%, че това ще стане да не ми го казва. Защото така човек се отчайва петорно като не му се случи или ако се случи подобно нещо като в моя случай..Аз съм на 32 години, не съм и аз момиченце дето нищо не знае да живота. Баща ми почина като бях на 23, оттогава се боря без сериозна мъжка подкрепа в живота. Но ето-влюбих се и загубих желание да живея. Няма възраст за тези работи. Каквото е писано нека стане, да, но да давам пари, за да ме убият накрая..егати, какъв е смисълът?

Последна редакция: чт, 12 окт 2023, 10:19 от mnegrevska

# 172
mnegrevska Здравей, аз съм на 33г. почти колкото теб. Позволи ми да ти кажа от личен опит на мен какво се случи преди години и си мислех, че няма да мога да го преживея. Имах гадже, което много обичах и страшно много ми харесваше всичко в него, живеехме заедно, аз правех всичко за него. Но той престана да ме обича и скъса с мен една вечер като се прибра от работа. Не знаех как да реагирам - да плача ли, да замръзна ли на място, шокирах се. Но се изнесох, намерих си квартира, много ми беше трудно, плачех всеки ден, колегите ми съшо разбраха, аз и на работа бях като парцал, като сянка....Страдах много, взимах приспивателни, родителите ми и те като ме гледаха много страдаха..мислех и аз за самоубийство...минаваше си времето, аз срещах и други момчета, едни готини, други не, гадняри, и така се случи, че срещнах бъдещия ми съпруг, с който нещата си потръгнаха, имаме си и детенце, живеем в Лондон и сме си добре. Така че след всяка буря има и слънце, после пак буря и пак слънце. Не си причинявай нещастие, най-малкото заради човек, който не те обича и е вече далеч. Най-хубавото е, че си млада и имаш толкова много живот пред себе си, живей го, излизай, срещай се с хора, ходи, където си искаш и някой ден ще дойде и твоята любов, повярвай ни! Успех!:)

# 173
  • София
Психологът не е за да те тъпче с лекарства и да изкривява реалността, а за да те изслушва с разбиране, насочва с подходящите въпроси и най-вече да ти даде една алтернативна и професионална гледна точка.
Замини някъде на пътуване, вземи си отпуска, смени си приятелския кръг, запиши се на спорт, ходи на кино, чети. Бъди заета с дейности, които са ти приятни и ти запълват цялото време. Потърси майка си или близка роднина/сестра/приятелка и им сподели как се чувстваш. Виж се с 5 години напред и си кажи, че тоя човек тогава отдавна нищо вече няма да значи за теб и най-вероятно ще имаш до теб човек, който те обича! Времето лекува всичко, вкл и несподелената любов. Не са клишета, а самата истина, знам го от опит. Една такава импулсивна и несподелена любов ни превръща в завеяни тийнейджърки, но споко, акълът и здравият разум ще си дойдат на мястото и наистина ще разбереш как този човек изобщо не си е заслужавал времето, което си му отделила и чувствата ти!

# 174
Преди 15 години преживях много тежка раздяла, придружена от пълен емоционален, психически и нервен срив. Чувствах се занулена като личност. Имала съм мисли за самоубийство, но никога не съм ги приемала за мои! Винаги съм ги смятала за част от болестта си.

# 175
Здравейте,някой да е попадал на това момче
https://instagram.com/tarot_enerji04?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ== и има ли отзиви.Аз го намерих в Тик Ток  има български профил,свързах се с него в Инстаграм ,таксите са от 15 до 80лв според времетраенето.Гледа на кафе и Таро, поисках лично четене с Таро преди 1м.до тук две неща се реализираха,но най-важното което ме интересуваше все още не е .Даде ми срок до 9то число(девет дни,девет седмици,девет месеца)Определено ме впечатли ,но ми се иска да чуя и друго мнение😊

Здравейте! Аз съм му задавал въпроси на лайф в тикток. Много добре се ориентира в ситуацията. Донякъде нещата станаха, всичко останало, което ми каза е за в по-далечно бъдеще, така че ще видим. Доволна съм.

Профила е на турски той говори ли български? Как гледа на кафе онлайн

Говори български. И аз се интересувам от кафето. 15 лева колко време е? Кафе или таро?

# 176
Здравейте! А някой да е чувал за лелята на певеца Азиз? Много хора по медиите казват, че е много добра жена и ясновидка и помага на хората, ще се радвам, ако някой от вас сподели мнения за нея и ако имате познат, който да е ползвал услугите й! Благодаря предварително!

# 177
Иванка Тонева 719019
Здравейте,някой да е попадал на това момче
https://instagram.com/tarot_enerji04?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ== и има ли отзиви.Аз го намерих в Тик Ток  има български профил,свързах се с него в Инстаграм ,таксите са от 15 до 80лв според времетраенето.Гледа на кафе и Таро, поисках лично четене с Таро преди 1м.до тук две неща се реализираха,но най-важното което ме интересуваше все още не е .Даде ми срок до 9то число(девет дни,девет седмици,девет месеца)Определено ме впечатли ,но ми се иска да чуя и друго мнение😊

Здравейте! Аз съм му задавал въпроси на лайф в тикток. Много добре се ориентира в ситуацията. Донякъде нещата станаха, всичко останало, което ми каза е за в по-далечно бъдеще, така че ще видим. Доволна съм.

Профила е на турски той говори ли български? Как гледа на кафе онлайн

Говори български. И аз се интересувам от кафето. 15 лева колко време е? Кафе или таро?
гледа и на Таро и на кафе.Аз исках Таро,може на лични ,може и видео връзка.

# 178
Психологът не е за да те тъпче с лекарства и да изкривява реалността, а за да те изслушва с разбиране, насочва с подходящите въпроси и най-вече да ти даде една алтернативна и професионална гледна точка.
Замини някъде на пътуване, вземи си отпуска, смени си приятелския кръг, запиши се на спорт, ходи на кино, чети. Бъди заета с дейности, които са ти приятни и ти запълват цялото време. Потърси майка си или близка роднина/сестра/приятелка и им сподели как се чувстваш. Виж се с 5 години напред и си кажи, че тоя човек тогава отдавна нищо вече няма да значи за теб и най-вероятно ще имаш до теб човек, който те обича! Времето лекува всичко, вкл и несподелената любов. Не са клишета, а самата истина, знам го от опит. Една такава импулсивна и несподелена любов ни превръща в завеяни тийнейджърки, но споко, акълът и здравият разум ще си дойдат на мястото и наистина ще разбереш как този човек изобщо не си е заслужавал времето, което си му отделила и чувствата ти!
Ако психолозите помагаха, нямаше да има хляб за тях Wink Не виждам как ще се справя с тази ситуация, както вече споменах, тя не е от вчера и съм опитала абсолютно всичко изброено, но просто не се получава да не мисля за него..

# 179
Здравейте! А някой да е чувал за лелята на певеца Азиз? Много хора по медиите казват, че е много добра жена и ясновидка и помага на хората, ще се радвам, ако някой от вас сподели мнения за нея и ако имате познат, който да е ползвал услугите й! Благодаря предварително!
Бил съм при една от лелите на Азис преди 3,4 години,  В Костинброд, гледа на карти.... не мога да кажа....коя от трите е била , но не беше майка му, гледа на обикновени карти
нищо особено, много лоша енергия имаше и ми наговори точно *общи неща *, даже след 15 минути ми каза 15 лв ми дължиш, а ако искаш да се развали проклятието 350 лв, некви билки, направо ужас...

Последна редакция: сб, 14 окт 2023, 08:23 от pavlin_76

Общи условия

Активация на акаунт