Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 117 779
  • 837
  •   1
Отговори
# 210
Не знаех, че Ивелина Христова има нужда от реклама в бг мама. Явно е закъсала и тя за "клиенти"
Ако не се отнасяше некоректно и пренебрежително към обикновените хора, които се допитват до нея, може би нямаше да е така. И все още ми дължи 50 лева без да имам обратна връзка
Това е меко казано несериозно и грозно от нейна страна.Просто споделих мнение…

# 211
Здравейте, някой който е ходил при Ангелина в Люлин да сподели кога има най-малко хора? Защото аз работя и ми е трудно да отида в нейното работно време до там. Все пак бих могла да изляза за някакво време от работа, но няма как да чакам 5 часа примерно, а няма при нея записване на часове. Благодаря предварително!
Здравей, вече не знам далш си ходила или не но за мен тая е пълна шарлатанка.. всички имаме проблеми с бъбреците при нея, всички имаме проблем с яйчниците и храносмилателната ни е на кино,  абе.. зле е положението😄 метода и със стотинка на която да спиш явно и до ден днешен е актуален... беше ми казала че ще се омъжаал за човек който ясно ми заяви че не ме иска в живота си... година по-късно той се ожени за друга😆 пълна кукувица е.. написала бележка " за 5 лева не гледам" и това било човек който се определя че помага... все пак кой колкото има толкова дава... ти си преценяваш все пак, но мое мнение е да не си даваш парите.

# 212
Здравейте, някой който е ходил при Ангелина в Люлин да сподели кога има най-малко хора? Защото аз работя и ми е трудно да отида в нейното работно време до там. Все пак бих могла да изляза за някакво време от работа, но няма как да чакам 5 часа примерно, а няма при нея записване на часове. Благодаря предварително!
Здравей, вече не знам далш си ходила или не но за мен тая е пълна шарлатанка.. всички имаме проблеми с бъбреците при нея, всички имаме проблем с яйчниците и храносмилателната ни е на кино,  абе.. зле е положението😄 метода и със стотинка на която да спиш явно и до ден днешен е актуален... беше ми казала че ще се омъжаал за човек който ясно ми заяви че не ме иска в живота си... година по-късно той се ожени за друга😆 пълна кукувица е.. написала бележка " за 5 лева не гледам" и това било човек който се определя че помага... все пак кой колкото има толкова дава... ти си преценяваш все пак, но мое мнение е да не си даваш парите.
От позицията на времето - нищо!
Пари на вятъра…

# 213
Здравейте момичета!
Преди много години обиколих всички възможни врачки и гледачки,но така и не стигнах единствено до Ина от Женския пазар...та днес една приятелка ме посъветва да и се обадя.Звъннах по повод важен въпрос за мен и бях доста впечатлена от това,което каза.
Може ли някой да каже за прогнози дали има познаваемост,защото за сегашна ситуация цели нещата както всички естествено.Някой който е ходил преди време при нея може ли да каже относно бъдещи прогнози дали са станали нещата както ги е описала?
Благодаря!:heart_exl:
Здравейте, може ли да ми кажете повече информация за Ина
Здравейте,и аз не знам много за нея освен коментарите тук преди много години,но се чух с нея по телефона и се ориентира перфектно в ситуацията.За по нататък ще видим...надявам се да не е познала крайният резултат.
0887249184 е телефонът за връзка.
Ако някой се чуе с нея моля да сподели мнение!
Благодаря!
Благодаря ви много

# 214
  • Някъде в търсене ............
Здравейте , не съм писала в тези теми досега. Изчетох доста , търся контакти на Невена - гледаше на ключове . Била съм при нея преди повече от 13-14 години. Нещо ми изкочи в мислите, но не мога да намеря контакти . Беше някъде около площад Македония и после се премести някъде . Ако някой има някаква информация ... Благодаря

# 215
  • гр. София
Здравейте , не съм писала в тези теми досега. Изчетох доста , търся контакти на Невена - гледаше на ключове . Била съм при нея преди повече от 13-14 години. Нещо ми изкочи в мислите, но не мога да намеря контакти . Беше някъде около площад Македония и после се премести някъде . Ако някой има някаква информация ... Благодаря
Напишете в търсачката на гугъл "гледачка Невена ключове" и ще Ви излязат доста неща. Повечето отзиви не са положителни, даже и някаква статия ми излезе. Има и отзиви тук по темите, даже и някакъв телефон от 2014г. 0888688520, който може да не е актуален вече, но като се позачетох, не бих си давала парите там Simple Smile

# 216
Имам телефон не мисля че познава нещо пишете ми ще го пратя. Вече не приемала лично само по телефон преди година таксата беше 30лв

# 217
  • София
Здравейте,

Благодаря Ви за множеството съобщения - нещо, което за мен, бе неочаквано. Както обещах обаче в предходния си пост - ще отговоря на всички, които са ми писали, но моля за търпение, тъй като не очаквах толкова много, а гледането на ТАРО ми отнема около 2-3 часа при пълна концентрация.

След този пост, моля да не се свързват повече хора с мен докато видя каква е обратната връзка от хората, които са ми писали - относно дали се справям, дали картите успяват да ми разгърнат съдбите на тези, на които гледам.

Благодаря за разбирането и за толкова многото съобщения!

# 218
Здравейте,

Благодаря Ви за множеството съобщения - нещо, което за мен, бе неочаквано. Както обещах обаче в предходния си пост - ще отговоря на всички, които са ми писали, но моля за търпение, тъй като не очаквах толкова много, а гледането на ТАРО ми отнема около 2-3 часа при пълна концентрация.

След този пост, моля да не се свързват повече хора с мен докато видя каква е обратната връзка от хората, които са ми писали - относно дали се справям, дали картите успяват да ми разгърнат съдбите на тези, на които гледам.

Веднага Ви давам обратна връзка - така и не ми отговорихте на въпроса, който ви зададох тук.

# 219
  • София
Здравейте,

Веднага Ви давам обратна връзка - така и не ми отговорихте на въпроса, който ви зададох тук.

@Lan_7,

Съжалявам, за което.

Колодата, която използвам, е "Rider–Waite 1909", а годината на създаване е няколко години по-късно. Въпроси приемам всякакви. Чак след като ги получа обаче мога да потвърдя дали ще търся отговор относно тях или не. До момента нямам отказан въпрос, но го казвам за всеки случай, защото не мога да гарантирам. Относно брой въпроси - нямам лимит. Ако ми изпратите 3 въпроса, ще ми отнеме около 2 часа работа, четене и гледане с картите, предполагам. Ако ми изпратите 100 въпроса, просто ще върна отговор, че няма да имам възможност да отговоря на всички, а да си изберете тези, които са най-важни за Вас. Според зависи от моята ангажираност правя всичко.

Искам да разбера доколко наистина ме бива в това начинание и ако обратните връзки са положителни ще си пусна сайт за гледане + доп. литература и нещица. В противен случай едва ли ще се занимавам.

Надявам се този отговор да е достатъчно изчерпателен.

# 220
Здравейте!
Искам да разбера, ако е възможно, само информацията от книжката ли използвате за разгадаване на картите?
И още нещо, през тези 2 часа през цялото време ли гледате на картите? Или има и друга дейност?
Благодаря предварително!

# 221
Здравейте! Мисля, че правите нещо много интерсно и полезно за всички, а и е доста приятно хоби предполагам. Бих искала и аз да задам въпросите си към Вас, но разбира се, ще Ви изчакам да се освободите малко, за да имате време да качествено да се заемете Simple Smile Благодаря Ви:)

# 222
Здравейте,

@Lan_7,

Съжалявам, за което.

Колодата, която използвам, е "Rider–Waite 1909", а годината на създаване е няколко години по-късно. Въпроси приемам всякакви. Чак след като ги получа обаче мога да потвърдя дали ще търся отговор относно тях или не. До момента нямам отказан въпрос, но го казвам за всеки случай, защото не мога да гарантирам. Относно брой въпроси - нямам лимит. Ако ми изпратите 3 въпроса, ще ми отнеме около 2 часа работа, четене и гледане с картите, предполагам. Ако ми изпратите 100 въпроса, просто ще върна отговор, че няма да имам възможност да отговоря на всички, а да си изберете тези, които са най-важни за Вас. Според зависи от моята ангажираност правя всичко.

Искам да разбера доколко наистина ме бива в това начинание и ако обратните връзки са положителни ще си пусна сайт за гледане + доп. литература и нещица. В противен случай едва ли ще се занимавам.

Надявам се този отговор да е достатъчно изчерпателен.
Моят въпрос също беше зададен тук и също няма отговор, но все пак ... Това като ОВ.

# 223

Стига бе, на ключове! Simple Smile Simple Smile
Някои са много изобретателни....

# 224
Аз гледам на 100 евро... гледам ги и си ги прибирам в джоба. Можете да ми пишете на лични

Общи условия

Активация на акаунт