Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 117 244
  • 837
  •   2
Отговори
# 195
Здравейте! Някой да се е допитвал до нумерложки Ина и Мира? Какви са ви впечатленията?

# 196
Някакви координати на Йована Балистър, на какво гледа и такса?

Здравейте, не, нямам. Казвали са ми приятелки, които вярват в тези неща, че има достъп до огромно количество окултни предмети, които се търгуват неофициално, а не по всеки втори сайт, който твърди, че продава подобни неща; контактува с вещери и пр. в тази сфера и е много начетена в областта. Затова споменах, че е ОК, не че бих се доверила на такъв човек.

Относно гледане - не мисля, че гледа.
Здравейте. От къде имате информация за нея ? Май ще се окаже ,че тук се пуска фалшива информация относно този човек и няма нищо общо с истината
Поредната реклама най лесно с имейл и как бабата внучката… жалко е да печелят на чуждо нещастие.

# 197
Някакви координати на Йована Балистър, на какво гледа и такса?

Здравейте, не, нямам. Казвали са ми приятелки, които вярват в тези неща, че има достъп до огромно количество окултни предмети, които се търгуват неофициално, а не по всеки втори сайт, който твърди, че продава подобни неща; контактува с вещери и пр. в тази сфера и е много начетена в областта. Затова споменах, че е ОК, не че бих се доверила на такъв човек.

Относно гледане - не мисля, че гледа.
Здравейте. От къде имате информация за нея ? Май ще се окаже ,че тук се пуска фалшива информация относно този човек и няма нищо общо с истината
Поредната реклама най лесно с имейл и как бабата внучката… жалко е да печелят на чуждо нещастие.
Такива хора трябва да бъдат подвеждани под отговорност и разпространени на много места ,за да има по -малко излъгани .

# 198
Здравейте, на мен врачка преди време ми е искала рожденна дата и три имена, и доста неща ми позна за настоящето. Но се чудя сега с всичките тия кражби на данни дали не се правят и по този начин измами и злоупотреби с лични данни, много трябва да се внимава какво се дава като информация за самите нас според мен.

# 199
Здравейте момичета!
Преди много години обиколих всички възможни врачки и гледачки,но така и не стигнах единствено до Ина от Женския пазар...та днес една приятелка ме посъветва да и се обадя.Звъннах по повод важен въпрос за мен и бях доста впечатлена от това,което каза.
Може ли някой да каже за прогнози дали има познаваемост,защото за сегашна ситуация цели нещата както всички естествено.Някой който е ходил преди време при нея може ли да каже относно бъдещи прогнози дали са станали нещата както ги е описала?
Благодаря!:heart_exl:

# 200
Здравейте момичета!
Преди много години обиколих всички възможни врачки и гледачки,но така и не стигнах единствено до Ина от Женския пазар...та днес една приятелка ме посъветва да и се обадя.Звъннах по повод важен въпрос за мен и бях доста впечатлена от това,което каза.
Може ли някой да каже за прогнози дали има познаваемост,защото за сегашна ситуация цели нещата както всички естествено.Някой който е ходил преди време при нея може ли да каже относно бъдещи прогнози дали са станали нещата както ги е описала?

По телефон ли гледа? Може ли малко повече информация за това как гледа и каква е таксата?

# 201
Здравейте,
Само аз ли забелязвам една и съща тенденция при ясновидците, при които съм ходила, а именно: първите един-два пъти познават и след това нещата се размиват…

# 202
Здравейте момичета!
Здравейте, може ли да ми кажете повече информация за Ина

# 203
  • София
Здравейте,

За пореден път имам изтрит коментар. 3 на брой. Написах, че се занимавам любителски с гледане на ТАРО. Гледам безплатно в момента, тъй като усъвършенствам способностите си.

Очаквам обяснение - защо коментарите са ми изтрити при положение, че имам положитлени отговори?

Поздрави,

# 204
Здравейте момичета!
Здравейте, може ли да ми кажете повече информация за Ина
Здравейте,и аз не знам много за нея освен коментарите тук преди много години,но се чух с нея по телефона и се ориентира перфектно в ситуацията.За по нататък ще видим...надявам се да не е познала крайният резултат.
0887249184 е телефонът за връзка.
Ако някой се чуе с нея моля да сподели мнение!
Благодаря!

# 205
Здравейте,

За пореден път имам изтрит коментар. 3 на брой. Написах, че се занимавам любителски с гледане на ТАРО. Гледам безплатно в момента, тъй като усъвършенствам способностите си.

Очаквам обяснение - защо коментарите са ми изтрити при положение, че имам положитлени отговори?

Поздрави,
Да не те разочаровам, но обяснение няма да получиш. Тук е така за жалост и затова много потребители напуснаха темата.
На какво Таро гледаш, какви въпроси приемаш и колко на брой ?

# 206
Здравейте,

Поздрави,

По-добре попитайте в тази тема - https://www.bg-mamma.com/?topic=840351.17070
Тук никой не може да ви отговори.

# 207
Здравейте,

Поздрави,
https://m.bg-mamma.com/?topic=1397065

Ето тук е осъвършенстването на гадателите, не в тази тема.

# 208
Минавам да споделя и едно инфо относно Ивелина Христова...
Писала съм чрез смс много пъти.Лошото е,че там не винаги отговаря тя и повечето отговори са автоматични,така че прогнозите са съмнителни,но разбрах преди няколко дни,че има нов личен сайт и там си отговаря тя.Плаща се с номер на банкова карта 5лв.Ако някой иска може да я пробва и да даде обратна връзка.
https://www.ivelinahristova.com/
Това е новият сайт
Преди около 10 години всичките споменати назад в темите врачки и ясновидки съм ги обиколила.
И разбрах,че няма такива,които да познаят напълно всичко.А има и такива,които на някои познават на други не....
Цяла България съм минала  и хиляди пари пръснати на вятъра.Според мен човек трябва да си избере неговият ясновидец,тоест този,който има най-голяма лична познаваемост и да се допитва само до него.От многото обикаляне и консултиране с този и онзи,нещата се объркват още повече и става по зле положението.

Последна редакция: пт, 20 окт 2023, 14:58 от mari mari

# 209
Не знаех, че Ивелина Христова има нужда от реклама в бг мама. Явно е закъсала и тя за "клиенти"
Ако не се отнасяше некоректно и пренебрежително към обикновените хора, които се допитват до нея, може би нямаше да е така. И все още ми дължи 50 лева без да имам обратна връзка

Общи условия

Активация на акаунт