Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 115 369
  • 837
  •   1
Отговори
# 30
Здравейте. Пиша ,за да дам отзив . От Варна съм и в темите рядко се говори хора в този район . Имах консултация с Кремена и Таролина . Много объркани неща чух от тях ,но и ситуация не е никак лесна . Все още чакам да видим дали ще се сбъдне това ,което каза Таролина . Свързах се и с Beeye Bnm .. Абсолютно точно описа човека за когото попитах . Потвърди моите мисли и страхове . За бъдещите неща .. времето ще покаже .

# 31
За Веeye Bnm  много пъти съм и задавала въпроси във фейса и на нито един не се получи така,както тя го каза.

# 32
За Веeye Bnm  много пъти съм и задавала въпроси във фейса и на нито един не се получи така,както тя го каза.
Същата работа.

# 33
За Веeye Bnm  много пъти съм и задавала въпроси във фейса и на нито един не се получи така,както тя го каза.
В един блиц ми отговори и се оказа вярно ,за това реших да си направя подробно гледане . Определено познаваемостта е доста голяма . Описа много точно ситуация,чувства и вече ще чакам да видим дали ще се случи това което каза .

Nenito24 - Пощата ти е пълна и не мога да ти отговоря 🙃

# 34
За Веeye Bnm  много пъти съм и задавала въпроси във фейса и на нито един не се получи така,както тя го каза.
В един блиц ми отговори и се оказа вярно ,за това реших да си направя подробно гледане . Определено познаваемостта е доста голяма . Описа много точно ситуация,чувства и вече ще чакам да видим дали ще се случи това което каза .

И решихте да се регистрирате само за да ни го кажете. Много благородно.

# 35

И решихте да се регистрирате само за да ни го кажете. Много благородно.
Мислите ,че съм поставено лице ли ? Доказателство за платежно ли да покажа ?
Не е ли тук мястото ,където всеки може да сподели мнение?
Не знаех ,че трябва да имам регистрация от поне няколко години ,за да мога да дам мнение. Извинявам се !

# 36
Знаете ли по-какъв начин мога да се свържа с Краси Атасио. Писах й по Фейсбук - не ми отговори, по Вайбър и там по същия начин, нямам отговор.

# 37
Здравейте! Можете ли да ми препоръчате някой добър ясновидец от Пловдив? Четох за някаква Теменужка от Пловдив, но не намирам актуален номер.

# 38
Момичета някакъв отзив за Румяна 0899813252?  Казаха ми че обикаля градовете Разград, Варна, София май и в Русе. Благодаря ви.

# 39
Здравейте. Може ли да ми препоръчате някой добър  ,който гледа на кафе

# 40
Здравейте, знаете ли за жана някъде по Гоце Делчев- гледачка? Или друга да препоръчате за Югозападна България?

# 41
Здравейте
Някой може Ли да сподели за Ати до Велинград актуална информация, и какво точно прави няма почти никаква информация

# 42
Здравейте, отваря ни се път към Добрич. Можете ли да ми препоръчате някъде за гледане на кафе?

# 43
Момичета, някоя от вас ходила ли е при Роси на Пиротска и има ли познаваемост?

# 44
  • гр. София
Момичета, някоя от вас ходила ли е при Роси на Пиротска и има ли познаваемост?
Ходила съм преди няколко години. Май беше 2018г. Срещнахме се в сладкарницата на Пиротска. Ходих да питам за друг човек. Казвам го, за да знаете, че не аз съм била с проблем. Поиска снимка. По нея позна много специфично заболяване на човека, но въпроса не беше за здраве. Та... от това, за което отидох да питам не се случи нищо. Мисля 30лв. ми взе тогава.

Общи условия

Активация на акаунт