Относно това с четенето на много хора едип след друг, напълно се съгласявам с Вас. Енергиите на повече питащи се смесват и трябва изчистване. Почивка за таролога също е необходима според мен. Аз лично като гледам дори на един човек се натоварвам, но пък и съм любител. Професионалистите може да си имат някакви техники, с които аз да не съм запозната.
Съгласна съм за общите четения, но беше важно да спомена, че са "общи приказки", понеже много хора се подвеждат по мнозинството таролози, част, от които са некоректни, защото колективните четения им се струват точни.
Интересно ми е другите какво мислят и за практиката с предварително записани видеа или пък писане по чат? За мен е странно и не знам дали има достатъчно "енергообмен", за да се даде точен отговор чрез картите.
Наскоро имах проблем и започнах да се допитвам до таролози. Единствената, която ми "гледа на живо" бе Ася таро и така претупа и такива ми ги наговори, че не искам повече да чуя за нея, жалко за парите дето хвърлих..Всички останали ми казаха в общи линии едно и също, с малки разлики. Е на кого да вярвам? Така, че не винаги трябва да разчитаме, че като не е на запис е най-вярното. Друг е въпроса като цяло колко познават тия гледачки, защото от миналата година досега само 2 тароложки успяха да ми познаят неща. Всички останали ми говореха какво ли не, което изобщо не се сбъдна, а минаха вече достатъчно месеци, за да успея да го преценя и да си дам сметка, че изобщо нищо не познават.