Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 115 649
  • 837
  •   1
Отговори
# 465
Здравейте на всички,

вече има 44 теми, така че се надявам, някъде там да има информацията, която търся. Преди около 11-12 години (ако не се лъжа) отидох при една жена в Редута (София), жената се казва Ива, и тя "гледаше" на снимка. Тогава ми каза едни неща, които 50/50 са към момента. Случайно някой дали няма телефон или ел. поща за контакт? Когато ми казваше нещата, по спомен много се развълнува, но кой ти гледа тогава такива неща. Та бих искал отново да я намеря и да си поговорим.
Що се отнася до прословутата Ина, която преди беше до женския пазар. Там мнението ми е 50/50 позитивно/негативно. Можеше да помогне много преди години, но не го направи. Може пък и така да е било писано. В крайна сметка за последните 7 месеца и звънях 4 пъти за един и същи проблем, но с изключение на един лайфмотив, който повтори, като цяло ми каза различни неща и 4те пъти.
Та ако някой има повече информация за Ива, ако може да сподели.
Благодаря предварително.

# 466
https://Бих искала да чуя мнението на някой от вас,който разбира или се е сблъсквал с нещо подобно.Понеже съм писала за това как повечето ясновидки предлагат ръчно изработени енергийни уж неща,гривни,колиета,картини дали имат някакъв ефект.Моя опит с това е ,че преди време си поръчах свещ уж за нещо си ,заредена била и наречена,жълта на цвят с налепени билки и намазан с някакво масло.Запалих я изгоря ,но нищо само 20 лв на вятъра.Един ден влизам в Джъмбо,гледам пълно с такива свещи всякакъв цвят едно към едно като тази, която ми изпратиха,само че без билките.От тогава нищо не купувам и не вярвам.Затова казвам,че всичко е лъжа и повечето се чудят как да печелят.Ще се радвам,ако някой сподели обратното,но аз съм много разочарована.

# 467
Като казахте свещ ,си спомням че Мишел от едно село до Казанлък беше ми продала една свещ на ангелче ,уж тя ги била правила.Да я паля когато имам нужда.Е ,една година мина ,аз паля ,ама файда никаква .

# 468
Защо се ядосвате то не е само заради нея… в тази тема са изтрити над 100 коментара със сигурност е най цензурираната тема и аз нв виждам смисъл в това
Не е само тук. И в темата за хомеопатите написах негативния си опит с двама и го изтриха. Гадно е, защото тези теми са затова- да се предпазят хората от некадърните и да отидат при добрите. Явно темите се пускат от действащи ясновидки/ хомеопати, които се пазят един друг колегиално и не им пука за клиентите.  Важно е и за некадърниците парА да пада.

# 469
Защо се ядосвате то не е само заради нея… в тази тема са изтрити над 100 коментара със сигурност е най цензурираната тема и аз нв виждам смисъл в това
Не е само тук. И в темата за хомеопатите написах негативния си опит с двама и го изтриха. Гадно е, защото тези теми са затова- да се предпазят хората от некадърните и да отидат при добрите. Явно темите се пускат от действащи ясновидки/ хомеопати, които се пазят един друг колегиално и не им пука за клиентите.  Важно е и за некадърниците парА да пада.
Много е жалко всичко!Дано това,което дискутираме се види от повече хора преди да бъде премахнато!

# 470
Много са наплашени ясновидките от бг мама. Само като чуят бг мама и им настръхва косата 😀
Аз направих много опити да се свържа с една част от жените, за които се говори в темата, но наистина попадам на много лошо и арогатно отношение...

# 471
Смятам,че идеята тук е да обменяме опит,не нападаме никой,всеки човек сам си решава към кого да се обърне или не за помощ.Едни са доволни други не,точно за това е темата според мен всеки да напиши плюсове и минуси за даден практик и човек сам да си прецени.Не знам,защо нещата се приемат толкова лично от ясновидките.Ако си толкова добър и не го правиш за пари и слава ще ти е все едно къде какво се пише и хората сами ще те търсят.Освен това независимо колко си добър в нещо е много важно отношението ти към хората!Вярвам,че след тези дискусии днес всичко може би ще е изтрито,но все пак е добре нещата да се казват

# 472
Аз също смятам, че отношението е на първо място!
Възможно е даденият гадател да не е успял да хване правилно енергията, възможно е Вселената умишлено да не му дава информация или пък въпросът да е подвеждащ. А е възможно и наистина да е некадърен.

Но критиката трябва да се поема с достойнство! Не бива да пречи на отношението!

Казвам го в качеството си на гадател и стоя зад думите си!
Първо трябва да сме човеци и всяко нещо да подлежи на комуникация!

# 473
Аз бих искала да добавя нещо и по другата тема - редящите карти в YouTube. Понеже в последните три месеца изслушах един куп видеа и на български и на английски, мога да ви кажа едно - говорят се общи неща, в които всеки може да се припознае отчасти или напълно. Качват се видеа с най-различни теми и интерпретации в един и същи канал, тъй че всеки ще намери нещо, което да "резонира" в 1 от 100 видеа, или пък послание, което да отговаря на търсенето му. Най-точните послания са, когато ние самите дадем време и енергия да ни се гледа.

А пък по темата за неточните гледания - ако гледащият се полакоми за пари и влияние или пък се вземе за прекалено "добър", вярвам, че му се взима дарбата или пък не може да разчита правилно "знаците", съответно и четенето не е точно. Отделно всеки мозък има лимити - ако гледаш на 10 души един след друг като манифактура, няма как да можеш да дадеш пълна концентрация. А пък това, че има 100тици шарлатани, хранейки се от хорското нещастие, е много жалко, но всеки го застига! И за подвеждането и за грозното поведение!

# 474
maimuma2013, права сте, че говорят общи неща. Но то и няма как да е иначе, защото трябва да дадат повече варианти по картите. Всяка една карта носи повече от едно значение и в лични четения се тълкува според ситуацията на конкретния питащ. Тези четения се правят повече за реклама, с ясното съзнание, че повечето хора разчитат на тях и не плащат за лични консултации. Та това е причина за тази разтегливост в четенията в общата енергия.

Относно това с четенето на много хора едип след друг, напълно се съгласявам с Вас. Енергиите на повече питащи се смесват и трябва изчистване. Почивка за таролога също е необходима според мен. Аз лично като гледам дори на един човек се натоварвам, но пък и съм любител. Професионалистите може да си имат някакви техники, с които аз да не съм запозната.

Последна редакция: нд, 11 фев 2024, 17:23 от innasn

# 475
Аз забелязвам и нещо друго...имам чувството, че понякога картите не показват истината - преди известно време си правих личен рийдинг и картите красноречиво показваха, че даденото събитие ще се случи в кратък период от време. Тароложката съответно ги прочете по начина, по който и аз ги разтълкувах за себе си, тъй като имам някакви познания в областта. Но нищо от казаното не се е реализирало. Та къде е причината, не знам...

# 476
Много зависи от въпроса, от картите. Има карти, които "блокират" гледането в зависимост от позицията си (зависи таролога дали ги чете така, различни практики има). Като цяло времето в таро е много относително и според мен датирането по таро е неточно. Но примерно може да се гледа за период - дали до месец ще се случи еди-какво си. Много таролози, много практики. На един може да познаят всичко от-до, но на следващия клиент енергията нищо да не покаже. В темите за таро това е разисквано на дълго и широко.

# 477
Здравейте,

Наскоро в тик-ток и ФБ видях една мацка с псевдоним @pamoreland, която се казва Pamela Peneva. Никога не съм ходила на таро или тем подобни, но забелязах, че тя има много последователи и постоянно качва на истории как не може да смогне със съобщенията на хората. Случайно някой да се е допитвал до нея ( или познат)? И съответно познала ли е?
Забелязвам, че в интернет пространството много "просветени" се появяват и много хора се лъжат, особено когато са в задънена улица. Не искам да си хвърлям парите на вятъра, все пак.

# 478
Аз също смятам, че отношението е на първо място!
Възможно е даденият гадател да не е успял да хване правилно енергията, възможно е Вселената умишлено да не му дава информация или пък въпросът да е подвеждащ. А е възможно и наистина да е некадърен.

Но критиката трябва да се поема с достойнство! Не бива да пречи на отношението!

Казвам го в качеството си на гадател и стоя зад думите си!
Първо трябва да сме човеци и всяко нещо да подлежи на комуникация!

Здравейте! Можете ли да изпразните кутията си с ЛС?

# 479
maimuma2013, права сте, че говорят общи неща. Но то и няма как да е иначе, защото трябва да дадат повече варианти по картите. Всяка една карта носи повече от едно значение и в лични четения се тълкува според ситуацията на конкретния питащ. Тези четения се правят повече за реклама, с ясното съзнание, че повечето хора разчитат на тях и не плащат за лични консултации. Та това е причина за тази разтегливост в четенията в общата енергия.

Относно това с четенето на много хора едип след друг, напълно се съгласявам с Вас. Енергиите на повече питащи се смесват и трябва изчистване. Почивка за таролога също е необходима според мен. Аз лично като гледам дори на един човек се натоварвам, но пък и съм любител. Професионалистите може да си имат някакви техники, с които аз да не съм запозната.

Съгласна съм за общите четения, но беше важно да спомена, че са "общи приказки", понеже много хора се подвеждат по мнозинството таролози, част, от които са некоректни, защото колективните четения им се струват точни.
Интересно ми е другите какво мислят и за практиката с предварително записани видеа или пък писане по чат? За мен е странно и не знам дали има достатъчно "енергообмен", за да се даде точен отговор чрез картите.

Общи условия

Активация на акаунт