Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 117 266
  • 837
  •   1
Отговори
# 135
Здравейте,някой да е попадал на това момче
https://instagram.com/tarot_enerji04?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ== и има ли отзиви.Аз го намерих в Тик Ток  има български профил,свързах се с него в Инстаграм ,таксите са от 15 до 80лв според времетраенето.Гледа на кафе и Таро, поисках лично четене с Таро преди 1м.до тук две неща се реализираха,но най-важното което ме интересуваше все още не е .Даде ми срок до 9то число(девет дни,девет седмици,девет месеца)Определено ме впечатли ,но ми се иска да чуя и друго мнение😊

Здравейте! Аз съм му задавал въпроси на лайф в тикток. Много добре се ориентира в ситуацията. Донякъде нещата станаха, всичко останало, което ми каза е за в по-далечно бъдеще, така че ще видим. Доволна съм.

Профила е на турски той говори ли български? Как гледа на кафе онлайн

Говори български. И аз се интересувам от кафето. 15 лева колко време е? Кафе или таро?

# 136
Препоръчвам Ви Гинка Маринова от Варна .....живее в цветния квартал ...
Единственото което ще кажа е че не е като всички останали които гледат да се възползват от нещастието на хората!
Ако не ме лъже паметта, до преди 5 дни питахте за нея, защото нямахте никаква информация, сега я препоръчвате ...
Даммм....

Аз Ви препоръчвам лично да я посетите да се уверите!
Спирам по темата
хубав ден!
Е как да я посетим като не дадохте никаква информация? Телефон, такса, адрес, как става записването?

# 137
Здравейте, отдавна членувам, но не съм влизала. През последната седмица обаче доста изчетох. Имам нужда от помощ и се колебая да отида до Руснака в Кюстендил. Преди години съм споделила, в някоя от темите за моя опит с младият Исмаил от Краище - много ми помогна, върна ме от оня свят. Тази пролет отново го посетих. Пак ме усети много добре, но аз обърках каквото ми беше казал и не се подредиха съвсем нещата. После втори опит, но нещата, ту се оправят, ту пак се омотават. Почвам да мисля, че ще е трудно и вече е крайно необходимо да потърся още помощ. Когато бях пролетта при него, се запознах с двама мъже, които от години познавали Руснака и много го хвалеха. Моля ви, ако някой е бил наскоро при него, да изкаже мнение. Относно гледането, защото доста теми изчетох през последната седмица, аз от години ползвам услугите само на един човек. Винаги е била безпогрешна и в астрологията и в тарото. На мои близки и познати до сега е била в същия успех. Ако има някой интерес, ще пиша и за нея, но сега ще премълча, да не ме  хейтне някой за реклама 😆🙂 Моля за отзиви за Руснака.

# 138
Коя ли е тази мистична ясновидка Гинка Маринова от Варна, и странно защо авторката на поста напусна темата Simple Smile Подозирам, че това е самата Гинка, но не и достигна смелост да се рекламира тук Simple Smile

# 139
  • София
Здравейте! За първи път пиша тук. Трябва ми наистина някой добър да гледа за здраве. От темите, които изчетох назад, се спрях на Радо от Асеновград. Вече 3 седмици не мога да запиша час по една или друга причина, обикновено запълнени часове. Ще помоля някой ако има лични наблюдения, да сподели. Не ме интересуват гадания и бъдеще, само за здраве става въпрос. Или съответно ако имате наблюдения и за някой друг в тази област, ще съм благодарен да споделите!

# 140
  • София
Когато става дума за здраве, по-добре потърсете мн добър доктор в областта, която ви интересува. И най-добрата гледачка, врач, ходжа и подобни могат само да баят за здраве, но не и да предричат в тая посока или да лекуват. Ако кажат, че могат, е чиста заблуда и ще ви похабят може би ценно време за лечение.
Идете на църква, изповядайте се, направете си причастие и идете на доктор.

# 141
При Гинка съм ходила преди около 12 години няколко пъти, живееше под втори корпус на Винса. Нямам контакти,загубени са отдавна. Моите впечатления не са лоши, но по-скоро беше терапевт за мен,отколкото ясновидец. Не гледа на кафе или на карти,а гледа в теб и говори. Мисля,че извънземни и говореха.Може и да бъркам.Не мисля,че тя сама се рекламира.Ако се сетя още нещо ще пиша допълнително.

# 142
И аз търся препоръки за Пловдив!

# 143
Здравейте, някой който е ходил при Ангелина в Люлин да сподели кога има най-малко хора? Защото аз работя и ми е трудно да отида в нейното работно време до там. Все пак бих могла да изляза за някакво време от работа, но няма как да чакам 5 часа примерно, а няма при нея записване на часове. Благодаря предварително!

# 144
# 145
https://instagram.com/tarot_enerji04?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ== и има ли отзиви.Аз го намерих в Тик Ток  има български профил,свързах се с него в Инстаграм ,таксите са от 15 до 80лв според времетраенето.Гледа на кафе и Таро, поисках лично четене с Таро преди 1м.до тук две неща се реализираха,но най-важното което ме интересуваше все още не е .Даде ми срок до 9то число(девет дни,девет седмици,девет месеца)Определено ме впечатли ,но ми се иска да чуя и друго мнение😊
Здравейте, дали може онлайн при това момче или само на лично, благодаря ви

# 146
Здравейте, дали може онлайн при това момче или само на лично, благодаря ви
Моя приятелка е писала на това момче и той й е отговори така:
20 min 42 lv
30 min 50 lv
1 cas 80 lv
Не разбрах до колко знае български и с тези цени аз не бих рискувала. Като цяло не вярвам много на такива..Скъпо ми е някак и силно съмнително. Наскоро покрай тази приятелка пак, имах досег с една тароложка, която прави видеа в Ю тюб - направо отчайващо. Обясняваше ми как на човека му липсват интимните отношения с мен и често си спомня за това, а ние не сме имали такива. Бил ме лъгал, а той беше възможно най-откровен с мен. Бил сега във връзка с едно момиче от работата му, заради което с него не си говорим и била 100% сигурна, че тя е зодия Рак, а ако е същата тя е зодия Близнаци. Мен не искал да вижда никога повече, но в същото време не спирал да ме проверява и следи и имал дълбоки чувства, но го било срам от постъпката му и това е края. Позна някакви неща като това, че нямаме комуникация и аз го следя в социалните мрежи. Но всичко друго пълен потрес. Отначало ми обясни, че ще ми предстои любов с мъж от огнените зодии, но понеже той е такава, а излязоха ужасни карти за него и после вика ами то с някой земен знак ще бъде любовта. Като приключи и аз й обясних за момичето коя зодия е, как той е бил откровен и ми е казал че си има приятелка (не това момиче), как ние не сме били във връзка и пак метна карти и каза, че е в две паралелни връзки в момента, а аз съм третата 😀 Накрая като заключение каза, че аз ще си имам чувствата към него, но ще появи мъж от водните знаци и това ми предстояло в любовта 😀😀😀😀😀 През цялото време твърдеше, че моята ситуация прилича на нейна дето й се е случила... Направо ми призля, честно. Разстроиха ме думите й, защото наистина беше ужасно казаното, но в същото време знам, че не бива да й вярвам.

# 147
Здравейте, някой да има впечатления от Таня от кв. Иван Вазов, София? Позна ми едно нещо и предрече нещо, което не е хубаво за това питам..

# 148
  • София
Здравейте, някой да има впечатления от Таня от кв. Иван Вазов, София? Позна ми едно нещо и предрече нещо, което не е хубаво за това питам..

На какво гледа? Дайте малко повече информация

# 149
Здравейте, нещо се случи на баща ми взе, да има халюцинации и осъзнава, че това не е реално... Привиждат му се различни попове, животни, хора, деца, икони, светии, светлини, някой как го мачка вечер и сяда върху краката му, също и майка ми която е починала как плаче и се крие в гардвроба и ту го отваря, ту го затваря, и когато аз погледна на там към него или се приближа гърдероба се затваря около нея било светло виждал много хора познати и непознати, живи и мъртви, които ту го викат, ту с жестове му казват да чака... Има едни хора с които имаме връжда, и постояно разпитват близките ни,как е баща ми, преди време бяха ни хвърлили, конска опашка с пера от кокошки и патки и др. По-късно имахме карфици на прозорците ни, след това открих една жаба отново с пера. Сега ми минават съвсем различни неща, из главата... Сещате ли се за някои читав човек, които би могъл, да ни гледа и помогне ,по някакъв начин до 50 километра от Пловдив?

Общи условия

Активация на акаунт