Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 117 289
  • 837
  •   1
Отговори
# 120
Някакви координати на Йована Балистър, на какво гледа и такса?
Тя не се занимава с това ,а нейната баба .

# 121
Попаднах на това  http://www.magicgatebg.com/
Може да е интересно за някой като мен .

# 122
И моля отзиви за Цветелина Тодорова, на какво гледа и може ли онлайн, такса?

# 123
  • София
Каква е тая Йоана Балистър дето никой не я е чувал? Че после и баба й, ние да не сме канарчета тука...

# 124
Здравейте,
Някой има ли актуална информация за Илиян Христов? В предишни теми четох мнения за восъколеене. Моля за повече инфо, откъде е, цени и всичко, което би било полезно. Благодаря!

# 125
Искам да знам къде из интернета да прочета за тази Йоана Балистър ,търсех ама нищо не открих.elizabetkk , прати линк да чета .

# 126
Искам да знам къде из интернета да прочета за тази Йоана Балистър ,търсех ама нищо не открих.elizabetkk , прати линк да чета .
Няма нищо, никъде не е спомената освен тук в тази тема. А и както бяха написали тя се занимава с такива тайни ритуали и до такива неща има достъп че едва ли ги пише 🫣

# 127
Препоръчвам Ви Гинка Маринова от Варна .....живее в цветния квартал ...
Единственото което ще кажа е че не е като всички останали които гледат да се възползват от нещастието на хората!

# 128
На какво гледа Гинка Маринова от Цветния квартал във Варна? Телефон за връзка с нея? Записва ли часове или може по телефона?

# 129
Здравейте! Бихте ли ми препоръчали някой в Пловдив или региона, който наистина познава? Без значение дали се касае за гадаене,  таро и т.н.

# 130
Единственото което ще кажа е че не е като всички останали които гледат да се възползват от нещастието на хората!
Ако не ме лъже паметта, до преди 5 дни питахте за нея, защото нямахте никаква информация, сега я препоръчвате ...
Даммм....

# 131
Здравейте,някой да е попадал на това момче
https://instagram.com/tarot_enerji04?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ== и има ли отзиви.Аз го намерих в Тик Ток  има български профил,свързах се с него в Инстаграм ,таксите са от 15 до 80лв според времетраенето.Гледа на кафе и Таро, поисках лично четене с Таро преди 1м.до тук две неща се реализираха,но най-важното което ме интересуваше все още не е .Даде ми срок до 9то число(девет дни,девет седмици,девет месеца)Определено ме впечатли ,но ми се иска да чуя и друго мнение😊

# 132
Ако не ме лъже паметта, до преди 5 дни питахте за нея, защото нямахте никаква информация, сега я препоръчвате ...
Даммм....

Аз Ви препоръчвам лично да я посетите да се уверите!
Спирам по темата
хубав ден!

# 133
https://instagram.com/tarot_enerji04?igshid=MzMyNGUyNmU2YQ== и има ли отзиви.Аз го намерих в Тик Ток  има български профил,свързах се с него в Инстаграм ,таксите са от 15 до 80лв според времетраенето.Гледа на кафе и Таро, поисках лично четене с Таро преди 1м.до тук две неща се реализираха,но най-важното което ме интересуваше все още не е .Даде ми срок до 9то число(девет дни,девет седмици,девет месеца)Определено ме впечатли ,но ми се иска да чуя и друго мнение😊

Здравейте! Аз съм му задавал въпроси на лайф в тикток. Много добре се ориентира в ситуацията. Донякъде нещата станаха, всичко останало, което ми каза е за в по-далечно бъдеще, така че ще видим. Доволна съм.

# 134

Здравейте! Аз съм му задавал въпроси на лайф в тикток. Много добре се ориентира в ситуацията. Донякъде нещата станаха, всичко останало, което ми каза е за в по-далечно бъдеще, така че ще видим. Доволна съм.

Профила е на турски той говори ли български? Как гледа на кафе онлайн

Общи условия

Активация на акаунт