Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 117 204
  • 837
  •   1
Отговори
# 105
След моя безуспешен опит с ясновидки в БГ и чужбина, мисля, че е по-добре да се насоча към частен детектив. Някой има ли идея как вървят цените за намиране на човек, който живее в чужбина?

# 106
А аз съм нагла. Нагла и няма да спра да пиша, колкото и да ми се трият постовете, които споделям. Преди няколко дни бях писала обаче написаният роман от мен беше изтрит. Не знам защо... казах истини и пак ще ги кажа относно тези твари при които сме ходили/ходим. Тези гнусни същества. Разярена съм! Бясна съм и няма да спра. На който и да не му изнася.
искра от Бистрица дължа да отбележа, че никой ама никой от имената които сега ще напиша не заслужават да бъдат написани с главни букви.  Тези от вас които също са били разочаровани от тях знаят за какво иде реч. 😄
Тази "дама" всеки който отиде при нея му обяснява какъв розов живот ще му се сличи.. всичко е мед и рози, и цвета ама не знам защо ние виждаме само черното и сивото, и нищо розово което е казала... ех, жалко...
Реших да я потърся, защото четох много за нея и хубави и лоши неща.. казах си " какво толкова" ами не, не е така.... потърсих я веднъж за нещо, което ми беше супер важно да знам.. както вече споменах нарисува ми прекрасни картина всичко 6. Мина време, виждах, че нещата отиват на зле реших да я потърся пак, и пак, и пак... колкото и пъти да я търсих все едно и също беше. Много съм бързала... накрая стана противоположно на това, което тя каза... и беше гадно,  и болеше и все още боли... може би си мислех, че ми казва истината понеже е възрастна на едно място жена, а аз съм младо момиче и си мислех че не би ме излъгала ( не че това е фактор де, но не мислех че ще го направи не и отива на годините) е, не стана така... не мога да повярвам че тая мърла ме докара до кървави сълзи. Просто е ад! И не бих го пожелала на никой това нещо...
росица (тая която живее до Сердика) - нищо, ама нищо общо... провежда си консултациите в гръцкото заведение Атене. Пред 100 човека да ви слушат разговорите. Гледа на снимка. Гледа. И не вижда! Има налучкване само, нищо съществено. 20 лева на вятъра. Прави се на много интелигентна, но всъщност е въздух под налягане. Срещу 350 лева ще ви свърже с някакъв ходжа от който и от него файда - няма.
снежана от Лагера меееега груба! Все едно не отиваш за помощ, а да и искаш парички. Написала някаква книга и си мисли, че е Господ... студена жена. Гадна! И не на последно място също като горните 2 лъжлива.
сали от Света Троица не знам тоя дали някой го е чувал.... ром (хаха) който работи с 4 цифрени суми и в крайни смета нищо не помага, напротив, вреди. А с парите си оправя къщата и си храни семейството което не е никак малко!
мишел от Розово тази пък звезда 😄 нищооооо ама нищо истинско! Приятелски съмети и те пита какъв ти е случая и накрая спори за неща които знаеш че не са така. Не стига това, после иска и реклами тук да и се правят с цел събиране на клиенти защото е безработна за разлика от нас, които работим и си даваме парите и времето на ето такива същества да ги издържаме в името на това да получим каквото искаме или да заживеем по- добър живот...
Не си давайте парите, и времето за такива хора. Това са убийци на души, на мечти, чистилище на портфейла! Тях не ги интересуват нашите болки и проблеми. Това са гадни твари. Самосъхранете се! Наистина искам поне един за предпазя ако мога от тези евтини души. Пак казвам това,  което лично тия ми причиниха не го пожелавам и на най-големия си враг. А не вярвам само аз да съм потърпевша.

# 107
  • София
Bonbonia, вярвам ти че си се разочаровала, но защо си ходила на толкоз много като предишните все са били гола вода? Някой препоръча ли ти ги, как точно ги намираш?

# 108
Bonbonia, вярвам ти че си се разочаровала, но защо си ходила на толкоз много като предишните все са били гола вода? Някой препоръча ли ти ги, как точно ги намираш?
За повечето знам от тук  без този сали.. за него ми каза една колежка но да, опарих се в наивността си и точно за това със сигурност ще има някой който ще тръгне по тоя път по който аз а не искам. Няма да е честно   ...

# 109
  • София
Чудя се дали търсенето ти не изисква по-скоро консултация с астролог или психолог, който по може да помогне ако е личен проблем сама да намериш решение?
Относно ходжите, мога да кажа че едно лято бях нещастно влюбена в неподходящ човек, който откровено си играеше с мен. Двама ходжи обещаха, че ще ме заобича и било писано да сме заедно, дори дарение за някаква джамия ме накараха да правя. Иначе рационален човек, но като влюбена не си бях съвсем с акъла и се вързах, дадох пари за глупости, докато накрая не отворих очи и не осъзнах, че оня ме мотае, а дори не е свободен и няма никакво намерение да е наистина с мен. Факт, възползват се когато сме в уязвимо емоционално състояние. Единственото което исках да чуя тогава беше, че той ме обича, ще бъде с мен и ще бъдем щастливи заедно.

# 110
Чудя се дали търсенето ти не изисква по-скоро консултация с астролог или психолог, който по може да помогне ако е личен проблем сама да намериш решение?
Относно ходжите, мога да кажа че едно лято бях нещастно влюбена в неподходящ човек, който откровено си играеше с мен. Двама ходжи обещаха, че ще ме заобича и било писано да сме заедно, дори дарение за някаква джамия ме накараха да правя. Иначе рационален човек, но като влюбена не си бях съвсем с акъла и се вързах, дадох пари за глупости, докато накрая не отворих очи и не осъзнах, че оня ме мотае, а дори не е свободен и няма никакво намерение да е наистина с мен. Факт, възползват се когато сме в уязвимо емоционално състояние. Единственото което исках да чуя тогава беше, че той ме обича, ще бъде с мен и ще бъдем щастливи заедно.
Познато... само не мога да разбера защо по тоя гнусен начин се бъзикат с нас... не е ок... но както казах те ни виждат като някакъв сейф пълен с пари и се почва с глупостите

# 111
Ама много ясно, че ще Ви лъжат. Все пак искат да си тръгнете от тях с усещането, че не сте си похарчили парите напразно. Според мен ходенето по врачки е част от пътя надолу. Аз честно казано наистина не разбирам с какво е от полза за когото и да е, да отиде  и някой да му каже какво ще му се случи? Отчаяна нужда да се случи еди какво си може би? Не е ли ясно, че отчаяната нужда за нещо, не го привлича към вас, ами го отблъсква... Дори и хората функционират по този начин. Хайде пречиствания разни, енергийни лечения и терапии, го разбирам, ходила съм по такива, но това с бъдещето въобще.. Наистина е много по добре да се отиде на психолог, отколкото да захранвате измамници. Вече какви ли не терапии съществуват, човек да навлезе навътре в себе си и да разбере по истински нещата. Тогава според мен и интуитивно ще усещате какво Ви очаква, ходенето по врачки със сигурност не развива собствената интуиция и вътрешни заложби, а и промяната зависи от нас вътрешно, оттам идват вече външните случвания, с вътрешната промяна се изменя и бъдещето, ама това вече се знае..

# 112
Здравейте отново от мен! Бих искала да ви помоля за мнение дали според вас може да е направена магия на мен и семейството ми. Пред малко повече от година наш много близък приятел ни гостува в къщата ни с неговата нова приятелка, която по професия е шаман. Детето още от прага на вратата като я видя и се уплаши, започна да плаче, не искаше да се доближи до нея и аз го сложих дори по-рано да си ляга вечерта. Самата жена беше с огромно деколте, разгърдена, говореше (според мен) превзето, само за да ни се хареса, имаше странен поглед и я видях, че се позагледа в мъжа ми с един особен сластен поглед за няколко секунди. Вечерта мина и на следващата сутрин тя дойде в хола преди закуска по пижама с тефтера си уж да си напише някакъв график за деня, което мен ми се стори странно - гостенин, който не ни е близък да се разхожда по пижама в чужда къща.... След закуска ги изпратихме и си тръгнаха. След това, когато чистех стаята, в която спаха те, намерих изключително много нейна коса - косми по леглото, по пода, в банята, дори в хавлиятана детето ни, което ме усъмни и изплаши малко, защото знам какви ужасии могат да се направят с коса. Скоро след това започна моят страх от самолета, с който все още се боря и с пътуването в кола, моята депресия и липса на любов към мъжа ми. Въпросът ми е - мислите ли, че тази жена е направила някое заклинание или магия или не зная и аз как да го нарека, за да ни навреди по някакъв начин? Ако искате мога да ви дам и допълнително инфо за нея, не й е много чиста работата, благодаря ви предварително и мерси за отделеното време:)

# 113
  • София
Здрасти,
За магия не знам, но от това, което пишеш, изглежда че тая жена е хвърлила око на мъжа ти и явно го е сметнала за "по-перспективен", разбирай по-богат от вашия познат, който уж й е приятел. Ходи си явно на лов за чужди мъже. Деколтета, погледи, ясно. Детето как е реагирало - те имат силна интуиция като животните. Ако си вярваща, вземи светена вода от църква и поръси къщата.
Била ,"шаман" казваш. Каквато и да е, няма никаква сила и власт над вас, до момента в който вие не повярвате в някакви нейни свръхестествени сили.
След този случай, да не сте я канили пак у вас? Мъжът ти пита ли за нея, говори ли за вашия познат?

# 114
Благодаря ти, ЛейдиРоуз! Много ми е полезен отговора ти. Може и да е така - тя има три деца от трима различни мъже. След това мен ме хвана ужасна фобия от самолета (а съм пътувала безброй пъти, живеем в Лондон и пътуваме много навсякъде). Мъжа ми сподели с нашия приятел за моя проблем и той му каза, че тя правела хипно-терапии и можела да ми помогне и аз със цялата си глупост отидох на два сеанса при нея.....е не ми помогна тя за този страх (моята психотерапевтка ми помогна в голяма част пак да мога да пътувам нормално). С мъжа ми само я обсъдихме колко е странна и как нашия приятел трябва бързо да се махне от нея, защото усетихме, че тя го манипулира и не сме ги канили повече оттогава, а и те се разделиха, въпреки че тя, според него пак се е опитвала да го прикотка и манипулира ... Това е като информация за нея.... доста ни е съмнителна, но и мъжа ми мисли същото за нея, а той не е човек, който се поддава на манипулации и внушения, по-скоро си е рационален и разумен. Да, вярваща съм, но дали от нашата църква в Лондон, която посещаваме и която е протестантска ще ми дадат светена вода? Мерси:)

# 115
  • София
Изобщо не ходи вече при нея и прекратете всякакъв контакт. А какво прави с вашия приятел, големи хора са, оставете ги да се оправят. Важното е вашето семейство да не се опита да разтури.
В Лондон? Супер! Миналото лято бях там. Не знам дали имат тая опция със светена вода англиканските църкви.
Мога да те свържа с моя позната, която носи светено миро от Йерусалим и го предлага по 60 лв. Може да се види как да ти го изпрати там. То се маже като парфюм Рол он. Правиш си кръстче по челото примерно всяка вечер.
На мен може би ми помогна в периода, в който се опитвах да забременея. Всяка вечер си правех кръстче на корема и действително забременях. Самият факт, че идва от Светите земи му дава някаква сила. Все пак ние сме християни и това може да ни помогне повече от заклинания на разни ходжи и бели магии и пр.

# 116
ЛейдиРоуз, това е чудесна новина, че си успяла да си имаш бебче, браво! Много ще се радвам да имам и аз тази вода, за да си предпазвам семейството, а пък и за здраве и късмет. Ще съм ти изключително благодарна ако можеш да ме свържеш с твоята позната Simple Smile Относно тази жена - не общуваме с нея и не искаме да ни се мярка пред очите изобщо, нашият приятел си знае - не му се месим, да е жив и здрав само се надяваме, защото е страхотен и мил човек:) Пиши ми на лично, когато можеш и имаш време, благодаря ти много Simple Smile

# 117
Някакви координати на Йована Балистър, на какво гледа и такса?

# 118

Здравейте, не, нямам. Казвали са ми приятелки, които вярват в тези неща, че има достъп до огромно количество окултни предмети, които се търгуват неофициално, а не по всеки втори сайт, който твърди, че продава подобни неща; контактува с вещери и пр. в тази сфера и е много начетена в областта. Затова споменах, че е ОК, не че бих се доверила на такъв човек.

Относно гледане - не мисля, че гледа.

# 119

Здравейте, не, нямам. Казвали са ми приятелки, които вярват в тези неща, че има достъп до огромно количество окултни предмети, които се търгуват неофициално, а не по всеки втори сайт, който твърди, че продава подобни неща; контактува с вещери и пр. в тази сфера и е много начетена в областта. Затова споменах, че е ОК, не че бих се доверила на такъв човек.

Ако е вярно това, имайте предвид че е много опасно занимание и не се доверявайте на самозванци от интернет.

Общи условия

Активация на акаунт