Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 117 365
  • 837
  •   2
Отговори
# 90
Някой може ли да ми каже за някоя добра гледачка, която може да ми даде отговор на въпрос и да гледа по Вайбър

# 91
Дали някой може да препоръча изпитан човек от Пловдив, чиято познаваемост и прогнози се сбъдват?
Благодаря предварително!
И имате ли мнение за Ивайло Аянски?

# 92
Здравейте!
Моля ако някой познава човек, който наистина умее и разбира от магии — да ми пише на лично съобщение, защото станах пишман от издирване.
Работата е сериозна, не са лиготии!

# 93
Понеже се опарих, и съжалявам и ме е яд, ще напиша това съобщение. Винаги имайте едно наум като посещавате такива хора, някои от тях наистина помагат, други са си живи измамници, а трети са станали въплащение на негативната енергия, от която уж ви избавят. За съжаление попаднах на третия тип при последното ми посещение на такава особа, и вместо да се почувствам по-добре, аз се влоших и депресирах. Явно са намерили начин да си захранват демоните с енергията на хората, които ги търсят за помощ. След това я търсих, първо не ми вдигна няколко пъти, след това ми затваря, а когато ми вдигна на въпросите ми защо се влоших, ми се казва че няма как да е от това, което ми е правила, и да търся проблема другаде. То е ясно че ще се измъкне, разбира се. Трябваше да се доверя на интуицията си, и още при първия поглед на това в очите й, да си бия шута. Също така е ясно, че проблемът  може да е всякакъв, но по-чувствителните хора усещат тези тънки промени, в себе си и около себе си, и за мен е ясно че не ми се помогна, а обратното. Не желая да споменавам имена., просто си имайте едно наум към какви особи си отваряте "чакрите" , така да се изразя.

# 94
Има ли някой от Варна от цветния квартал бих искала да попитам за една жена ?

# 95
Макар и да не съм от там, кажи за коя става дума, може и да сме я чували.
Ако питаш за Донка - коментирана е в темите.

# 96
Здравейте и от мен! Благодаря ви, че сте направили тази тема! Аз имам бърз въпрос, извинявайте ако не е за тук, но ще се радвам да ме насочите - някой знае ли добър ходжа в и около град Търговище, става дума за леене на куршум и да се провери дали има магия направена? Благодаря и извинявайте отново Simple Smile

# 97
Макар и да не съм от там, кажи за коя става дума, може и да сме я чували.
Ако питаш за Донка - коментирана е в темите.

Незнам коя е Донка
Жената за която питам се казва Гинка Маринова .....ако не сте чували за нея попитайте някой от този квартал искам да чуя мнения.

# 98
И може ли отзиви за Мишел от Розово и Таролина? Имат ли наистина някаква познаваемост? И срещнах във форума и Цветелина - отзиви за нея?
Благодаря предварително!

# 99
И може ли отзиви за Мишел от Розово и Таролина? Имат ли наистина някаква познаваемост? И срещнах във форума и Цветелина - отзиви за нея?
Благодаря предварително!
Мишел - не, категорична съм! Тая жена няма дарба, никаква. Ще ти спори за неща, които знаеш  че не са верни после ще иска да я рекламираш тук с цел събиране на клиенти. Губиш си времето с нея...

# 100
Благодаря предварително!
Таролина много добре описа хората, за които я питах. Позна ми нещо за работа. Когато ми го каза ми се стори странно, но се случи така, както каза. Другите неща са за към края на годината, началото на другата, ще видим дали ще се случи, каквото предрече.

# 101
Здравейте, попадна ми в интернет името на Ходжа Абдула. Ще се радвам ако някой го е чувал и сподели мнението си за него! Също така и ако знаете за някой добър и честен Ходжа в България? Аз живея в Лондон, но няма да ми е проблем да си дойда, за да го посетя, благодаря Ви предварително Simple Smile

# 102
Благодаря предварително!
Стига с тая Мишел ,през пост се пита за нея ,не се ли разбра ,че  познаваемостта и е 20% .Ако имате излишни 35 лв .за "бля-бля" идете и и ги дайте .

# 103
Таня,която гледа и по телефон има ли такса? Каква информация ще и е нужна?
Цветелина Тодорова може ли линк към профила ѝ? Има ли ютуб канал Нова ера или са две различни жени?
Таня,която гледа и по телефон има ли такса? Каква информация ще и е нужна?
Цветелина Тодорова може ли линк към профила ѝ? Има ли ютуб канал Нова ера или са две различни жени?
https://www.facebook.com/PredimstvotoNaZnanieto
Аз съм много доволна от нея, Цветелина има канал в ютуб но незнам как се казва знам ,че качва регресии там.

Здравейте,

Цветелина разваля ли магии ? Баба ми и сестра и цял живот ми правят магии на мен и семейството ми

Ако знаете някой ходжа  , също бих била благодарна!! Много голям ад е , всичко се срива , няма пари, няма връзки нищо .. само мъки !!

Района не е от значение, само ако човека си разбира от работата, това е важното!

Балгодаря от сърце !

# 104
Да разкажа и аз за своя трагичен опит с таролози и врачки и ходжи..

Jorjytarot - много положително, големи думи, розови облаци..позна за характеристиката на настоящето и нито дума за бъдещето!
tarot_by_simona - много мило момиче - познаваемост нула, много общи приказки говори и абколютно нищо общо с реалността
astrodomus - Тя познава, не всичко, но може би при нея досега имам най-много  познаваемост. Позна, като ми каза, че няма да работя на предишното си работно място, позна че с човека за когото питах няма да ни се получи, позна и кога ще почна нова работа, но пък не позна каква..
annaxnikolova - по-грубо отношение не съм получавал досега..нула познаваемост, а се пише голям специалист. Всеки случай плаках след таро рийдинга й с дни!
moonforestpath - тук възлагах огромни надежди, но нещо последните й прогнози не се сбъднаха, все пак ми е и познавала доста неща. Абе бива си я, но не мога да я препопъчам на 100%
Кремена Билял - ще мога да отговоря колко ми е познала след време..Струва ми се добра и точна, ноооо ще пиша пак след време и за Роси ясни очи - също. На двете прогнозата се припокрива на 80%
Марчело - също като тях ми каза..Но направихме ритуали преди вече 6 месеца и няма никакъв резултат, много пари и накрая нищо. Да не говорим, че не спазва срокове, лъже, забравя какво е казал и обещал, потресен съм..
Серкан Ходжа - от преди близо 6 месеца досега - никакъв ефект, а се кълнеше че до 2 седмици ще има резултат и парите не ми върна като си ти поисках..Спря да отговаря просто!
Ще ви пиша тези дни за Таролина и Айдън Ходжа

Общи условия

Активация на акаунт