Ясновидки/ врачки - Тема 44

• 132 383
  • 833
  •   2
Отговори
# 345
Здравейте,някой да си е гледал на кафе при Анатоли Атанасов, има фейсбук страница- МАГ.А.Атанасов гледане на кафе- няма мнения, добър ли е ,нещо  познава ли,някой трие кометнари ли ... всичко ли,незнам и аз,чат пат коментар от някой който иска да му гледат,само два положителни срещнах
кагато разглеждах страницата, такса та за гледане на лично е 45лв ,пуска постове за безплатно гледане от вр на вр- отговаря на някой въпроси,но дали изобщо нещо познава🤔
Също тук прочетох за някакво момче турчин в Тик ток ,дамата била доволна от таро гледането,някой друг с този положителен отзив,гледал и на кафе,рових в профила нищо не разбирам от езика ,натисках превод ,но разни коментари...как сгават нещата ,някой опитвал ли е

Последна редакция: нд, 31 дек 2023, 11:38 от Meikana

# 346
Здравейте! Не знам в коя тема да пиша. Някой да е чувал за връзка между плъховете и лоша енергия в дадена къща?

# 347
Цитат на: Themitar  Заlink=topic=1580183.msg47408457#msg47408457 date=1703936464
Здравейте, някой има ли спомен за Светлана от Сухата река къде живее ?
Нека ми пише на лично и мисля да я "издирвам" на място или ако има телефон актуален, нека на ЛС  ми пише!

В района на Руски паметник
Честита Нова година, може ли точни кординати на лични. Благодаря!

# 348
  • София /Абсурдистан
Цитат на: Themitar  Заlink=topic=1580183.msg47408457#msg47408457 date=1703936464
Здравейте, някой има ли спомен за Светлана от Сухата река къде живее ?
Нека ми пише на лично и мисля да я "издирвам" на място или ако има телефон актуален, нека на ЛС  ми пише!

В района на Руски паметник
Честита Нова година, може ли точни кординати на лични. Благодаря!
Може ли да ми ги напишете и на мен, моля?
Честита нова година на всички! Бъдете здрави и щастливи!

# 349
И аз ще ви бъда безкрайно благодарна, ако ми дадете координатите на Светлана!

# 350
Къде сте ходили да ви леят куршум ?
Търговище

# 351
Някой да знае нещо за Калоян Дончев от Плевен?

# 352
Здравейте,някой да си е гледал на кафе при Анатоли Атанасов, има фейсбук страница- МАГ.А.Атанасов гледане на кафе- няма мнения, добър ли е ,нещо  познава ли,някой трие кометнари ли ... всичко ли,незнам и аз,чат пат коментар от някой който иска да му гледат,само два положителни срещнах
кагато разглеждах страницата, такса та за гледане на лично е 45лв ,пуска постове за безплатно гледане от вр на вр- отговаря на някой въпроси,но дали изобщо нещо познава🤔
Също тук прочетох за някакво момче турчин в Тик ток ,дамата била доволна от таро гледането,някой друг с този положителен отзив,гледал и на кафе,рових в профила нищо не разбирам от езика ,натисках превод ,но разни коментари...как сгават нещата ,някой опитвал ли е
И аз за него се чудя, ще се радвам някой да даде отзиви

# 353
Здравейте, може ли координати на Светлана и на мен?

# 354
Здравейте може ли да ми изпратите и на мене номера на Светлана от Сухата река  ??? Благодаря

# 355
Ако може и на мен да пратите тел.на Светлана от Сухата река......Благодаря ви

# 356
  • гр. София
Всичко разбрах, ама не разбрах защо премятате телефона на Светлана на лични?! Нали уж това е идеята на темата... После и отзивите ли на лични ще се премятат?!

# 357
А някой получи ли телефона на Светлана?

# 358
А някой получи ли телефона на Светлана?
Може ли наистина да се даде този номер на Светлана ако някой го знае за да не пишем всички на лично, ще бъда безкрайно благодарна

# 359
Всичко разбрах, ама не разбрах защо премятате телефона на Светлана на лични?! Нали уж това е идеята на темата... После и отзивите ли на лични ще се премятат?!
А някой наистина ли е ходил при нея близката година? Защото за толкова търсене на Светлана имам подозрения че може някой да се представя за нея добри пари ще изкара

Общи условия

Активация на акаунт