Почувствах се зле.

• 10 939
  • 326
  •   1
Отговори
# 285
  • София
Ако съпругът ми се гаври с мен по подобен начин, последното нещо, за което ще помисля, е да му е приятно, вкусно и уютно.

# 286
Общителни и чаровни хора се харесват от всички и често тази общителност се възприема като лесна и неангажираща за флирт/връзка/бързо кръшване и много объркан народ се пробва.

Не си и представям, че мъжът ми може да се държи така, ми аз направо ще излезна от киното (за масата писах вече 😃)

# 287
Авторката, просто се опитай да заемеш приоритетно място за мъжа си. Бременна си, сега е времето да те глези и да ти угажда, да не те дразни с тъпотии. Остави го той да се опита да направи вечерта ти приятна, а не ти да се застилаш в краката му.

Описа ни вечер, в която си се почувствала зле и след като констатирахме, че с теб са се държали лошо, ти започна да оправдаваш мъжа си и "момичето", че чак се и засегна заради нея. И сигурно пак ще кажеш - нямам самочувствие, не умея да поставям граници. Но така пак обръщаш нещата, като че ли ти си виновна за чуждото лошо поведение.

Трябва по подразбиране да получаваш приоритет, да си на първо място за мъжа ти. Каквито и причини да е изтъкнал, той се е оженил за тебе и ти е направил две деца. Това изключва да флиртувка по масите с чуждите булки и да ги храни от чинията си в твое присъствие.

Последна редакция: ср, 09 авг 2023, 14:55 от Iris04

# 288
Авторката тактично избягва някои въпроси.
Общо взето поредната тема, в която се споделя за проблем, ние също разбираме, че има проблем на база написаното и авторката в крайна сметка решава да се направи на приятно разсеяна.

# 289
Аз пък сега друго се зачудих... Как си разбрала, че си бременна в 4гс. Та то все още няма закъснение на МЦ, а всички знаем, че тест за бременност се прави след поне няколко дни закъснение. Дори и на гинеколог да звъннеш за час, ще ти кажат да изчакаш да мине поне седмица след очакваната дата на МЦ, за да се види изобщо нещо на видеозона... Странна работа

# 290
  • София
Каза, че е правила ранен тест. Т.е. по тази логика дори не е сигурно, че е бременна, но пък на това се акцентира усилено.
Авторке, мина ли ти датата на очакваната менструация?

# 291
Споделям веднага. Споделила съм на две приятелки. Едната малко за зачуди, защото винаги е усмихнат, общителен и контактен и не повярва, че вкъщи понякога се държи неуважително. Каза, че вероятно няма нещо притеснително, но е постъпил нередно. Сподели, че момичето, според нея, не е толкова хубаво, но може би при него е въпрос на химия. Което е вярно. Не е от типа красавици, но е хубава и естествена. Другата каза, че го прави нарочно и че осъзнава, че изглеждам добре, но знае, че нямам самочувствие и го използва.
Тестът за бременност е марка, която отчита седем дни след половия контакт. Направих тест два дни преди предполагаемата дата и беше положителен. На втория ден от закъснението направих втори - положителен. Другата седмица съм на лекар.

# 292
Ти имаш ниско самочувствие и мъжът ти нарочно го използва това - ако смяташ, че това е ок, ние нищо не можем да ти кажем. А ако не е ок и за теб, хубаво си поговори с хубостника вкъщи, за да се научи как да се държи.

# 293
Очаквам съвети, които ми бяха дадени и благодаря, но не и груби нападки и епитети, че съм пача, чистачка, перачка, домакиня. Нито едно от тези неща не съм. Акцентирах на любимото му ястие и къщата, защото исках да споделя за старанието да направя вечерта му приятна. Както няколко пъти споделих, не си замълчавам, когато видя, че не постъпва правилно. Вашето мнение е, че съм пача и домакиня, но аз не се възприемам за такава.
Не е въпросът в това дали си перачка или домакиня, а в набиващата се на очи разлика в хигиената на семейните отношения, която допускате ти и мъжа ти. При теб тази хигиена е на високо ниво, а при него - ужасно ниска. Присъединявам се към групата, която държи на подобрение във външния ти вид. Като се позавъртят още двама-трима мъже, на които представляваш интерес, съпругът ти няма къде да иде и ще трябва да приеме някои по-закрепостени брачни условия Wink

# 294
Мъжа ти ясно показва, че се привлича от красиви жени, пък ти си чисти и готви колкото искаш.

Очевидно е че за него си сигурното, комфортното, но скучното. Не мисля че е способен да ти изневери физически, повечето като него приемат приятелката просто като идеал. Приятно му е че красива жена флиртува, така и той се чувства специален и толкова. Винаги би си избрал вас с децата. Очевидно и този избор е прагматичен, но според мен това трябва да те устройва. Спри да се измъчваш. Винаги ще има някой повече от нас, въпроса е партньора как иска да се чувстваме. Имала съм случаи, в които много по-интересни и привлекателни жени са поставяли мишена на мой мъж и не е реагирал. Както и абсолютно невзрачни са ме поставяли на резервната скамейка. Твоята несигурност му повдига самочувствието и те съветвам да спреш. Много тъп коментар от негова страна да коментира външния ти вид, когато и без да ги описваш е повече от ясно, че е скромно момченце. Започни и ти да го виждаш по този начин.

# 295
  • София
Споделям веднага. Споделила съм на две приятелки. Едната малко за зачуди, защото винаги е усмихнат, общителен и контактен и не повярва, че вкъщи понякога се държи неуважително.
Да, не знаеш ли, че психическите насилници така правят - пред хората мухльовци и усмихнати, а вкъщи си изкарват бесовете и комплексите.

# 296
Сега и психически насилник ли стана? Нещо адекватността на тоя форум отиде на майната си.
От един неуместен коментар и една случка, в която няма нищо нередно, не се ли поувлякохте малко?

# 297
не е насилник, но не обича жена си. Затова му е лесно да е груб, недодялан и открит пред нея. А тя не обича себе си и затова номерата му се получават.

# 298
Може да не е чак психически насилник, но че няма уважение към авторката - това всички го разбрахме.

# 299
И тука прехвърляте вината на мъжа върху друга жена. Точно такова възпитание има и той - жените са виновни, щом не е виновна хубавата пача, ще е виновна грозната.

Нарциса, съпругът даже не го и коментирам.
Лично аз съм в състояние за секунди да разпозная:
1. Неуверената жена;
2. Интересът на даден мъж по отношение на мен;
3. Авансите на нечий съпруг.
Продължавам да смятам, че постъпката на ''красавицата'' е нередна. Натриса се на семейна вечеря, комплименти на мъжленцето покрай синчето, хилене....
Доста от пишещите тук сме хубави и атрактивни жени, попадали в някоя и друга ситуация.......ако човек не се държи правилно в такива деликатни ситуации е или боклук, или мега-тъп.
Намирам случката за много нередна, възмутих се и не успях да се сдържа.
А, как авторката ще постъпи - аз лично съвет не мога да дам.

Общи условия

Активация на акаунт