Почувствах се зле.

• 10 998
  • 326
  •   1
Отговори
# 120
Не е само фотограф, работи и друго и е докторант.
По ядрена физика?!?
По медицина?!?
Бяхти нещастника, как те мачка..

# 121
Аз не бих създала семейство с мъж, който не е много влюбен в мен. Ако съпругът ми зяпне някоя жена изобщо няма да ревнувам, аз ще си тръгна. Това ще означава, че всичко е приключило. Единствената жена, която мога да понеса, че гледа влюбено е дъщеря ни. Не съм ревнива, но когато си отиде това да имаш очи само за една, аз не мисля, че другото ми стига.
Вие си знаете защо сте с този мъж, но нямате проблем със самочувствието, а само семеен проблем. Няма как да не ревнувате, просто не знам как живеете с него и разговаряте, че и му готвите.

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 22:19 от amonqk

# 122
  • София
Не е ли малко идиотско да мачкаш нечие самочувствие, и после да се тръшкаш, че ти правят сцени?
Е, знаеш, че тук такива "мъже" се подвизават. Не ме учудват коментарите. Дано авторката само не се вслушва в тях като "мъжко мнение", че ще завърши в психиатрията.

На терапевта според мен яко му е писнало и ѝ казва в прав текст. Малко непрофесионално, но пък абсолютно вярно.

Мъжът е просто един комплексиран боклук, може да спре да му лази в краката. Чак и на мен ми стана  неприятно да чета.

А досадницата освен всичко е простачка, на която липсват първите 7, остави, че се лендзи.

# 123
Бе какво работи и е завършил няма отношение да си тотално перде и нетактичен.
Малко му свий сармите. Тази няма какво да я мислиш, а като надушиш внимание, гониш или вдигаш врява. И пред двамата. Да не се приучват, че е нормално да минават граници. Като е с теб, да е с теб мъжа ти. Като ще се лендзи, да не е правил 2 бебешора. И да точи лигоч по други.

# 124
  • София
Мислите ли, че е способна, ама наистина да се отстои и да вдигне патаклама на когото и да било?

# 125
  • Great Britain
Поредния нещастник. Тоя изобщо не те заслужава , авторке. Елементарно уважение няма към бременната си жена. Съжалявам.

# 126
  • София
Аз не мисля, че да вдига врява е по- високо самочувствие, ако той подава. Какво? Ще им разтървава флирта?

Скрит текст:
Веднъж бяхме на събиране с много хора, неоосбено близки, и една парцалеса дойде да поиска на моя човек якето, да се покриела. Той се направи, че нещо не я чува в тарапаната (коктейл събиране навън) и след 2-3 мин ми даде якето си. Ако сме си много близки и семейни приятели, айде. Ама ако беше я покрил и после за мен нямаше покривало да мръзна аз, щях просто да си тръгна. Не да вдигам врява.

# 127
Боже, този твоя мъж така ми напомня на един мъж, с когото излизах, че само това, че сте по-млади ме спира да го позная.
След него чуех ли мъж козирог и беж крачета да бягаме Simple Smile А дори не вярвам в зодии! Simple Smile Така ме беше комплексирал - намери за щяло и нещяло да отбележи какво не ми е наред и на коя и е по-наред от на мен. Мислех, че съм комплексирана тинейджърка, но този човек така ме закопа, че ми трябваха няколко връзки с мъже на място, че да навиря гребена.
Как можа да се омъжиш за него! Това неговото не е прямота, а садизъм спрямо теб. Няма нормален човек, който да плеска така простотии и да ранява без да се замисли.

Моя мъж сега намира хиляди поводи да ми каже, че съм красива, че едикое си ми седи добре, че ми се е получило страхотно. Една жена не е погледнал така, че да изревнувам, а определено знам, че не е сляп Simple Smile Неее не го давам под наем! Просто ти казвам, че си прекрасна, но ти трябват други очи да те гледат.

Но си с дете и друго на път. Няма ни да го сложиш на мястото, нито да го промениш този баран /овен/ Simple Smile Обаче трябва да му върнеш за всяка рана.
Първо трябва да осъзнаеш колко си уникална, страхотна и дори да не си супер красавица си прекрасна! Да, така е! Най-малкото имаш уникалната дарба да понасяш стоически трудни до отвратителни характери. За бога нямаш и представа колко мъже и майките им мечтаят за такава жена Simple Smile Умна, чувствителна, нежна! Че и деца може да ражда! Опредеено си невероятна. Ето аз вече щях да съм го удушила твоя с чорапогащника.

И така моя съвет е - измести фокуса. Стига се опитва да му се харесаш, да те забележи, да се равняваш с някакви шаврантийки. Свали го от пиадестала и му покажи, че вратата е отворена и никой няма да го спре, дори ти с корема.

Например докато сте интимни или се гушкате - му кажи, че в онази сцена не си си мислила за него и онази, а за себе си друг ... ако щеш си измисли актьор, бивш, който искаш. Напълн в мой стил е да кажа, че не бих одобрила онази жена за тройка, защото бих предпочела чувствени жени, а не порцеланови студени кукли. Често бих напомняла на мъжа държащ се така, че остарява, че няма тяло като едно време, че вече не ми се вижда толкова забавен.
Не е лесно да се научиш да хапеш като те ръгнат, но трябва да тренираш редовно и ВСЕКИ ПЪТ. Дори и със закъснение - хапи! Отнема време но ще се справиш, защото си силна - ще спреш да се свиваш болезнено от камшиците му и ще му отговаряш подобаващо.

Направи себе си страхотна в СВОИТЕ очи, а не в чуждите, най-малко се оглеждай в неговите!

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 22:55 от the Дорис

# 128
  • София
Ако не мога да се огледам в очите на любимия, бах го и живота!

# 129
От коментарите ти виждам, че очакваш някой друг да ти каже какво се е случило и как трябва да го възприемеш. Вижда се обаче и че не го приемаш, че те обижда това отношение от двамата. Ако трябва да кажа как бих се почувствала аз, ще кажа гневна. Въобще такива циркаджийски долни изпълнения биха ме взривили. Дали ще реагирам, не знам… Факт е, че всяка жена би усетила, когато мъжа й гледа друга жена по-различно. Очевидно и ти си го усетила, иначе нямаше да го коментираш с психолог и да пишеш тема. Очакваш обаче хората да се усетят, например като си ходила няколко пъти до тоалетна. Хубаво, но никой не е разчел действията ти. Научи се да бъдеш директна. Не е лесно, но ще пробваш докато стане.

Терапевтът ти е за смяна. Да ти вкарва филми е непрофесионално. Той трябва да ти помогне да разбираш себе си, а не да ти пали фитили, че може да има нещо.

Не си драматична, спри да го повтаряш. Това е реална ситуация и е нормално да си засегната. Но изглеждаш като да търсиш съжаление и дори да обвиняваш себе си.

Мъжът ти е циничен. Крие зад откровеността си, че ти е казал какво мисли за външния ти вид, своите комплекси. После уважението не предполага да води други жени на масата и да ги гледа жадно.

Отделно - само като прочетох тези неща с “сготвих му, изчистих всичко и т.н.” и се замислих преди 20 години ли живеем? Само ти ли се грижиш за домакинската работа?

# 130
Ако не мога да се огледам в очите на любимия, бах го и живота!

Напълно си права! Но има две деца и трябва да не поема с вятъра поне към момента!

Това е ужасно - тя да му създава настроение - храна, уют, филм и той ..... Леле какви панаири бих правила! Целият блок като чуе името и ще се кръсти и крие по кюшетата!

# 131
Еха, последното мнение много ви хареса, без обаче изречението - преди 20 години ли живеем.. Че и преди 300 години да сме живели, фактите, действията, отношенията, хората са си едни и същи, просто облечени в различни форми на обществени отношения и морал.
Към авторката - бях на 16 години, когато едни гнусни хора се опитаха да ме смажат, и физически, и психически . Тогава ми се наложи да говоря с психиатър, не по мое желание.
Та, човекът ми каза следното, което ще го помня цял живот
Когато на някого, млад и уязвим човек, на твоята възраст, му причинят нещо такова, има два пътя
 Пътя на самосъжалението и самоунищожението
Пътя на отмъщението
Аз тогава избрах втория път.
Понеже съм възпитана да бъда силна.
Пожелавам ти го и на теб

Последна редакция: вт, 08 авг 2023, 23:39 от Прекрасная Василиса

# 132
  • София
И? Със скандал на какъвто не е способна какво ще постигне? Нищо.

Извинявам се за гротеското си мнение, но тя нищо няма да постигне. Перачката, готвачката, чистачката, майката. Обезличената от начало още няма да се събуди тигрица утре.
Взета е като сгодна женица и такава ще си остане до края. Зависи кой край.

# 133
Една жена трябва да бъде уверена в себе си, иначе е губеща. Според мен е ужасно трудно да се живее с партньор несигурен, психически нестабилен, дебнещ, ревнив, съмняваш се в себе си и във всички останали. Аз от такива хора бягам.

# 134
И? Със скандал на какъвто не е способна какво ще постигне? Нищо.

Извинявам се за гротеското си мнение, но тя нищо няма да постигне. Перачката, готвачката, чистачката, майката. Обезличената от начало още няма да се събуди тигрица утре.
Взета е като сгодна женица и такава ще си остане до края. Зависи кой край.

Не споделям песимизма.
Видяла съм овчици да стават тигрици. Видяла съм и затиснати женици да ритват казана.

Приемам, че всеки се развива, учи и променя. Може не всеки да вижда и да приема промяната, но това е живота. Променяме се. Писва ни. Порастваме. Израстваме. Каквото искаш му кажи.

Скандала какво ли ще промени - ами в момента му е спокойно и си създава емоции, като я наранява. Е после няма да му е спокойно, изпрано, изгладено и подредено. За това я е взел - да го обгрижва! Има си и тя лостове, не е толкова беззащитна.

Общи условия

Активация на акаунт