Важен ли ви е джинсът при избор на партньор?

• 22 955
  • 533
  •   1
Отговори
# 450
Не говорим за вашето достойнство, а за отсрещното достойнство. Ти сигурна ли си той, какво има и получава преди да се съберете двамата и да вземете обща ипотека? И как се проверяват доходи и задължения на отсрещната страна? Има скъперници, да, ама при тях поне си сигурна, че имат нещо. Другите, дето са много ларж за мен са по-плашещи. Ларж са, защото са наясно, че повече от това нямат какво да губят. Аз лично се чувствувам сама най-добре финансово и не бих взела с някого ипотека, защото аз нямам такава. Значи би означавало да се върна назад. Това няма как да се случи! Наясно съм, че на моята възраст връзките не са трайни. Тогава какво би ми било по-важно? Да съм финансово самоосигурена или да съм във връзка? Естествено, че първото!

# 451
Ravenna, много си обсебена от парите. Не знам какво е това, но трябва да се успокоиш.

# 452
Парите, хубаво когато ги имаш, но не заменят всички липси в живота.
Не всичко е пари.

# 453
  • Paris, France
Ravenna, много си обсебена от парите. Не знам какво е това, но трябва да се успокоиш.

Хм, на мене не ми се вижда никак обсебена от парите. Те всекиму са важни в някаква степен. Мисля, че се е нагледала на разпаднали се връзки, в които бялата птица е останала да плаща чужди борчове  и затова внимава в избора си. Реалността, в която живее е такава (и нашата също, ако не и повече в някои аспекти).

Тя е доста щедра с мъжете по принцип. Аз не съм, особено ако не съм силно влюбена.

Заминала е млада и женена. Нейната първа връзка е започнала в коренно различни времена и нрави. Дълго е била с мъжа си и децата. Мене не са ме учили да внимавам мъжът да няма дългове, защото по времето на баба ми и майка ми не е имало такъв начин на живот, а никоя от роднините ми не беше дошла на запад възрастна, с деца от предишни връзки и тепърва на пазара за мъже.

Ако сега остана сама, ще съм долу горе като Равена, защото тук сама не съм живяла и единственият тукашен мъж, с когото съм живяла тук е мъжът ми.

Аз не бих търсила мъж точно заради това, че съм ригидна, стара и си имам особености.

Равена иска типаж мъж, който можеше да има на тепсия ако живееше в Южна Франция, Париж или Израел.

# 454
  • пустинята Гоби
Равена е права за себе си. Само, че има и друг вид отношения и партньори. Всеки споделя неговата гледна точка.

# 455
Скрит текст:

Хм, на мене не ми се вижда никак обсебена от парите. Те всекиму са важни в някаква степен. Мисля, че се е нагледала на разпаднали се връзки, в които бялата птица е останала да плаща чужди борчове  и затова внимава в избора си. Реалността, в която живее е такава (и нашата също, ако не и повече в някои аспекти).

Тя е доста щедра с мъжете по принцип. Аз не съм, особено ако не съм силно влюбена.

Заминала е млада и женена. Нейната първа връзка е започнала в коренно различни времена и нрави. Дълго е била с мъжа си и децата. Мене не са ме учили да внимавам мъжът да няма дългове, защото по времето на баба ми и майка ми не е имало такъв начин на живот, а никоя от роднините ми не беше дошла на запад възрастна, с деца от предишни връзки и тепърва на пазара за мъже.

Ако сега остана сама, ще съм долу горе като Равена, защото тук сама не съм живяла и единственият тукашен мъж, с когото съм живяла тук е мъжът ми.

Аз не бих търсила мъж точно заради това, че съм ригидна, стара и си имам особености.

Равена иска типаж мъж, който можеше да има на тепсия ако живееше в Южна Франция, Париж или Израел.

Вместо подобно подробно изреждане, можеше да напишеш просто - Северна Африка.

# 456
Аз я разбирам, и аз не бих взела ипотека, ако имах пари за жилище в кеш.

Но тъй като едва ли някога ще имам, ако градя семейство с някого ипотеката ми се струва съвсем разумно нещо.
За съжаление никога не можеш да знаеш, дали няма след 5 години да се разделите, не знам как се плаща нататък ипотеката, надявам се да не изпадам в подобна ситуация.

Всяка връзка е риск, но всичко хубаво в живота идва с рискове.

# 457
  • Paris, France
Скрит текст:

Вместо подобно подробно изреждане, можеше да напишеш просто - Северна Африка.

Нейният типаж трудно се намира в Северна Африка в момента. Има единични екземпляри, но по мои наблюдения или си седят в общността, или искат млада. Тя не иска арабин или мюсюлманин и съответно северноафриканското и близкоизточно арабско и берберско мнозинство не я интересува, а и в Квебек гъмжи от такива. Беше писала, че имала колега от Алжир, май кабил.

# 458
  • София
Моля да се върнете по темата, не искам да е поредната заключена. Мерси.

# 459
  • Paris, France
По темата питам - Бихте ли имали деца с човек, чийто родители и джинс не са известни? Визирам намерен като бебе на стълбите на църква или в храстите, събран от разрушен във война град и никой не го е потърсил, продукт на анонимно раждане. А с човек, чийто баща е неизвестен, анонимен дарител на сперма или майка му има репутация на фриволна?

# 460
Аз най-вероятно сигурност да. Изобщо не съм проверявала джинса навремето и си го признавам.

# 461
По темата питам - Бихте ли имали деца с човек, чийто родители и джинс не са известни? Визирам намерен като бебе на стълбите на църква или в храстите, събран от разрушен във война град и никой не го е потърсил, продукт на анонимно раждане. А с човек, чийто баща е неизвестен, анонимен дарител на сперма или майка му има репутация на фриволна?
Не биха ме интересували толкова биологичните родители, колкото средата, в която е израснал и в която сега живее. Какви са отношенията там, какъв пример е имал като дете, такива неща.

# 462
Всъщност на мен мъж ми трябва точно, за да ми носи чантите, да ме кара от точка а до б, да ми пазарува, да готви някой път и да помага с чистенето, да поправя неща, да ме разведрява ако се депресирам. Да ме води на почивки, да помага в грижите за дом любимец, да ми прави масажи. Да ме води по почивки, той да организира и измисля всичко, да ми помага и улеснява живота физиески, емоционално и психически, да ме научи на нещо. Никога не съм имала нуждата да питам как е минал неговият ден, не се привързвам към характер или визия, а към този който прави и ме глези най-много. Деца няма вариант да поискам в живота си, от секс чак нужда нямам, слаба съм, млада съм, хубава съм, пари изкарвам не лоши, на отговорна позиция съм, но съм изключително уморена, никога не бих започнала връзка, ако трябва да правя нещо за мъж. Връзка има логика да имам само ако мъжът ме носи на ръце, иначе за какво ми е. Ако се регистрирам в някое приложение имам по 1000 мачнати мъже и всичките ми пишат, 90% веднага ме канят на среща, ако искам секс или приказка, ресторанти, кафенца мога всеки ден да излизам с красиви високи нидерландци, бразилци, американци живеещи или преминаващи през София, за какво ми е Пешо от Люлин, който няма обща култура и ще чака на мен за всичко, хем грозен хем тъп. Много мъже искат да притежават красива и млада жена, но не могат да платят цената.

# 463
Няма да си все млада и красива 🙂 И като станеш на 60 не знам дали само за изброените неща ще ти трябва мъж.

# 464
Същото си помислих и аз. Ако това мнение изобщо е сериозно, то се надявам авторката да е още наистина много млада и с времето (и порастването) да изостави този толкова егоистичен и материалистичен подход към живота.

Общи условия

Активация на акаунт