Важен ли ви е джинсът при избор на партньор?

• 22 940
  • 533
  •   1
Отговори
# 465
  • Paris, France
Няма да си все млада и красива 🙂 И като станеш на 60 не знам дали само за изброените неща ще ти трябва мъж.

Е, няма смисъл да се събира с мъж сега, когато е млада и красива за да имало мъж като станела на 60г. Дотогава въпросният може да е избягал със съседката, да е заминал да живее на Северния полюс, да е умрял или още по-лошо - да е легнал болен и парализиран. В повечето двойки жената остава вдовица в най-старите си години.

Анонимна, в кое приложение намираш високи бразилци в София? За една прЕателка питам.

А, сериозно и е мнението. Тя не търси обвързване и пише, че не и трябва секс. Тогава критериите стават много високи. Мислех като нея и все още мисля така.

# 466
Може би аз не разбирам правилно, но както го е написала, излиза, че мъжът (който и да е мъж) не я интересува извън нещата, които може да й даде. На мен лично това не ми звучи много добре.

# 467
  • София
Не звучи добре, като кандидатура за работа - сухо и стегнато.
Само не разбрах това излияние какво общо има с темата?!

Невена, бих имала връзка и деца с човек, отгледан и отрасъл в ценности.
С мъж из сиропиталища - съжалявам, но не.

# 468
  • Варна
Боже, колко сте любезни... Звучи си точно като използвачка и 100% не й стиска да го заяви в прав текст на никой мъж.

# 469
  • Sofia
На мен пък не ми звучи толкова зле. Много млади жени разсъждават така.

# 470
  • София
Джинс ѝ липсва.

# 471
По темата питам - Бихте ли имали деца с човек, чийто родители и джинс не са известни? Визирам намерен като бебе на стълбите на църква или в храстите, събран от разрушен във война град и никой не го е потърсил, продукт на анонимно раждане. А с човек, чийто баща е неизвестен, анонимен дарител на сперма или майка му има репутация на фриволна?

Не, не бих. И мен са ме отбягвали видимо заможни мъже защото аз самата идвам от бедно семейство.
Няма нищо странно в това. Всеки иска да се събере със себеподобен.

# 472
По темата питам - Бихте ли имали деца с човек, чийто родители и джинс не са известни? Визирам намерен като бебе на стълбите на църква или в храстите, събран от разрушен във война град и никой не го е потърсил, продукт на анонимно раждане. А с човек, чийто баща е неизвестен, анонимен дарител на сперма или майка му има репутация на фриволна?
Не. Може да е шизофреник, с друго психично  или генно заболяване  и самият той да не го знае.
Оффтопик (само за да отговоря) Колегата ми беше бербер и е женен за първа братовчедка, защото така майките им пазят семейното имане. Satisfied
Араби и мюсюлмани са ми абсолютно неприемливи и са на второ място след алкохолизирани руско-говорящи.
Съжалявам, ама с това мисля, че изчерпах въпроса със Северна Африка.Wink
На сегашният ми приятел му беше даден шанс единствено и само заради религията, която е юдаизъм.
На моменти ме спохождат мисли, обаче, че съм направила грешка заради манталитета. Прекалено е близко източен.

Не, не бих. И мен са ме отбягвали видимо заможни мъже защото аз самата идвам от бедно семейство.
Няма нищо странно в това. Всеки иска да се събере със себеподобен.
Това е съвсем нормален стремеж - да се събереш с някой, който ти е на или над нивото.
И мъжете го правят.
Има компромисни съюзи, докато хората са млади. Някои дори просъществуват дълго. Само че след определена възраст, когато няма пърхащи пеперуди или те притискат хормоните, това няма как да се случи. Всеки си прави сметката, гледайки само от неговата камбанария.

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 22:22 от Ravenna

# 473
Преди години, ранните ми 20 използвах Тиндър, от там съм имала връзки например с подгласник на конкурса Мистър Бразилия, сключил беше тъкмо договор с бг модна агенция и живя тук за известно време, също и с атлети, някои, от които към момента NFL, NBA. Това са изключително интересни мъже, живели и видели свят, някои с много пари, някои без, не съм търсила мъж по финансов статус тогава просто исках да се забавлявам. Да не говорим за физическите данни изобщо, ако отворите Тиндър ще видите че почти всички привлекателни мъже са чужденци. Иначе приятелката на Невена да иде на Банско, сега е пълно с англичани, високи, руси, синеоки, мускулести. Наскоро имах Бъмбъл, но толкова нямам време, че се наложи да го изтрия, прекалено много настоявания и покани за срещи, чак досадно, че се и сърдят като не отговарям, иначе може да се срещнат готини мъже там, да пробва.
Голяма част от сериозните ми връзки бяха от Тиндъра навремето, не ми пречеше всеки ден да излизам на срещи, докато не намеря перфектния за мен с когото искам да се обвържа.
Аз лично излишна енергия нямам някой да ме занимава с простотиите си или да изисква той от мен, по-скоро трябва да е благодарен, че изобщо съм благоволила да му обърна внимание, тук на 1 жена има 50 мъже и всичките смотани, обикновено по 50 жени се борят за 1 първокласен самец, защото в бг няма много готини мъже. А дори и най-грозните и изпаднали мъже тук искат красива жена.
Изключително съм заета с работата си, перфекционист съм, освен това се занимавам полупрофесионално и с гейминг и изкарвам пари от това също, нещо което допълнително кара мъжете да са още по-заинтересувани от мен, главата ми е заета с толкова много интересни за мен неща, че не остава време да мисля за другия.
Не виждам как ще ме обогати да бутам колички между панелките или да седна да гледам мача със салатата с мъжа ми и да ми разкаже шефа колко го е ядосал или за каква кола си мечтае.
За потеклото тия гореспоменатите пичове хич не ми е пукало от какви семейства са. Но по принцип има значение, аз съм от семейство на интелектуалци и доктори, но са отвратителни като хора и душа, така че не бих съдила толкова строго. Често хората става точно противоположното на лошия в семейството.
Бих се страхувала например от наследствени психични заболявания, алкохолизъм, селски манталитет.
За съжаление наистина много богатите мъже предпочитат богати жени, премерено заможни не, те просто искат красиви.

# 474
Боже, колко сте любезни... Звучи си точно като използвачка и 100% не й стиска да го заяви в прав текст на никой мъж.

Двоен аршин нещо май... а когато мъжа гледа потеклото и парите на семейството на бъдещата си жена не е проблем или само е проблем когато жените го правят?

# 475
  • Great Britain
Всъщност на мен мъж ми трябва точно, за да ми носи чантите, да ме кара от точка а до б, да ми пазарува, да готви някой път и да помага с чистенето, да поправя неща, да ме разведрява ако се депресирам. Да ме води на почивки, да помага в грижите за дом любимец, да ми прави масажи. Да ме води по почивки, той да организира и измисля всичко, да ми помага и улеснява живота физиески, емоционално и психически, да ме научи на нещо. Никога не съм имала нуждата да питам как е минал неговият ден, не се привързвам към характер или визия, а към този който прави и ме глези най-много. Деца няма вариант да поискам в живота си, от секс чак нужда нямам, слаба съм, млада съм, хубава съм, пари изкарвам не лоши, на отговорна позиция съм, но съм изключително уморена, никога не бих започнала връзка, ако трябва да правя нещо за мъж. Връзка има логика да имам само ако мъжът ме носи на ръце, иначе за какво ми е. Ако се регистрирам в някое приложение имам по 1000 мачнати мъже и всичките ми пишат, 90% веднага ме канят на среща, ако искам секс или приказка, ресторанти, кафенца мога всеки ден да излизам с красиви високи нидерландци, бразилци, американци живеещи или преминаващи през София, за какво ми е Пешо от Люлин, който няма обща култура и ще чака на мен за всичко, хем грозен хем тъп. Много мъже искат да притежават красива и млада жена, но не могат да платят цената.
И намери ли кой да ти плати цената?

# 476
Анонимната да внимава да не се подуе като пуйка от горделивост Wink

С такава настройка никога няма да изпита щастието някой да те гледа в очите и да виждаш, колко много те обича и колко много значиш за него.
В любовта и двамата искат да направят всичко един за друг, не само да използват другия за удобството си.

П.П. 90% от жените в Тиндър ги заливат със съобщения за срещи, секс и кафета.Не е Уау постижение.
Постижение е да не се хвалиш колко си велик.

# 477
  • София

Двоен аршин нещо май... а когато мъжа гледа потеклото и парите на семейството на бъдещата си жена не е проблем или само е проблем когато жените го правят?
На нея шерпа ѝ трябва, не потекло и пари.
Обслужващ персонал, гледам не е намерила.

# 478
Заливат със съобщения симпатичните и добре изглеждащите. Имам една позната от години има приложението и за 6-7 години са й писали 5 човека на кръст.
Той те гледа влюбено в очите, докато точи лиги и пише в инстата на доста по-засукани, които ако му вържат няма и името да ти помни. Харесва ви или не това е реалността за мъжете, жените търсят дълбоки чувства за да са щастливи, мъжете са щастливи от далеч по-прости неща.
Във всичките ми връзки са били влюбени в мен според общото разбиране за влюбеност и са ме гледали в очите и са били емоционални и са ме обожавали, пак казвам не съм търсила това и това не ми дава нищо, влюбеността е измамно чувство, психологическо и хормонално, а е и доста преходно, за хората е приятно да обичат някого и се самозалъгват че това им дава нещо или им променя живота. Ти може да си много влюбена, ама като мъжът ти не си мърда пръста за теб, което е масово като се огледам, кел файда. За да е щастлива една жена мъжът трябва да е по-влюбеният. Да не говорим колко профила в приложенията съм виждала на съпрузи на мои познати.
Сега тук не казвам, че мъжете искат само кухи красиви кукли, но между грозна или пълна и невероятно топла, емоционално интелигентна, грижовна, мила, нежна жена и красива, секси, средно ниво душевност винаги ще изберат втората, а това показва достатъчно.

# 479
  • Варна
Скрит текст:

Хич даже - коментирах изказването в частта, той да ме гледа, да ме носи, ама аз нищо няма да дам. Иначе нека гледа и потекло, и имотност, и да е джентълмен. Това са нормални неща.

Общи условия

Активация на акаунт