Малък шанс и мъжки фактор - ще ги сгазим като трактор ! ~бебеправене 419~

• 31 077
  • 803
  •   1
Отговори
# 480
Ами аз съм пускала в КИРМ хормони и в Лината и съм нямала почти разлика в резултата(освен различните стойности на измерване), но като резултат се препокриват. Също и в София каквото съм пускала.

# 481
Освен за хормоните, искам да Ви попитам още нищо. Нали съм на преглед днес, тъй като АГ някак ме неглижира и не пускаме изследвания, следим фоликули предимно. Сега като и кажа за биохимичната, какви въпроси още да и задам. Обмислям да посетим репродуктивен в друг град другия месец, когато има час, ама моето АГ сигурно пак ще каже,че така се е случило. Ще я питам за мнение, ама ми се искаше, ако се сетите за нещо допълнително, което да обсъдим.. Смятам и да я питам наложително ли е да се прави почивка, ако така предложи.

# 482
Hope ако имаш предвид мерната единица, има разлика, 8 в едната и 8 в другата мерна единица не е едно и също.
Голдън аз също съм правила фоликулометрия и съм ходила да ме следят до спукване на мой си фоликул (без препарати) На определени размери на фоликула ми пускаха естрадиол (от него май се вижда дали изобщо ще има яйцеклетка във фоликула) и лх, който знаем че тряжва да е в пик преди пукането/настъпване на ову. За това те попитах дали ти и е пускано. Не разбирам изобщо Станулов ли ти е правил фоликулометрията? Останах още преди с впечатление, че е друг лекар, а сега пишеш, че той ти иска изследвания за резерв…

# 483
  • София
Моят амх след 4-5 месеца прием на летрозол падна от 1.1 на 0,77, последва стимулация с мериоферт и след нея се стопи на 0.51. Антралните продължават да са си между 3-4 на яйчник. Те затова лекарите не го гледат особенно и си предпочитат ехографа.

Голдънче на този етап не виждам да има нужда от притеснения. Всичко си е наред.
Аз не бих се пазила изрично след БХ.

Алисън, мисля, че Станулов й ги иска за първи преглед.
Естрадиола показва дали ще има зряла айцеклетка.

Последна редакция: пт, 18 авг 2023, 11:56 от shan^tall

# 484
Според мен вижте имунологични изследвания да се пуснат ако не са правени

# 485
Ще пускаме днк фрагментация и спермограма, просто ще е след 1-2 седмици. Имунологичните мисля да са след това, първо,че вече си пуснах 1000 неща и чисто финансово вече ни идва в повече. На ММ нещата ще са над 300 лв и те, пък и ще ги правим в друг град. Но това ми е в списъка с изследвания и на мен. Вариант 2 е да пусна моите първо, после на ММ, ама тъкмо се е навил.Joy

# 486
  • Замък сред облаците
Голдън, може да я разпиташ дали БХ се дължи на качеството на Я и какво може да ти препоръча за изследване и повишаване на качеството на Я. По отговорите (дали ще обсъдитеподробно или “да не го мислиш”) може да отсъдиш дали да продължаваш да разчиташ на нея.

# 487
  • София
АА, обикновенно АГ няма да хване да обяснява за качеството на Я... то репродуктивният не се хваща да каже дали е възможно заради това да се случва... Поне тези, при които аз съм била не посмяха да кажат, че категорично е заради качеството на Я

# 488
Голдън скъпи са изследванията факт, но едно по едно ние така дайствахме с др Калчев. За 1 - 2 седмици не е толкова фрапантно да се изчака не се натоварвай с времето. Хубаво е, че ТМ те подкрепя. Всичко ще се нареди. 😘

# 489
Момичета преди 1седмица сънувах че ми е дошло и си слагам презвръзка🫠 снощи пак същия сън го сънувах. Хората сънуват бебета, тестове😁аз сънувам Мц... несериозно е хаха
Та нека да попитам ако не се получат нещата до скоро, искам да си сменя лекаря, ходила съм при Ковачев, но нека да попитам и вас , кой лекар предпочитате? Не живея в София, но ако трябва ще пътувам:) Пловдив ми е по-близо но не желая нито Селена нито другаде.

# 490
  • София
Светослава, и друг път сме коментирали, че всеки ще препоръча докторът, при които се чувства ок. Аз лично съм много доволна от Неовитро - имат и нов доктор АГ, който само не съм посещавала, но другата част от екипа са страхотни!

# 491
Алисън, имах предвид,че съпоставяйки ги съотношението е еднакво като резултат. Ако в едната лаборатория ми е 2 единици над горната граница, в другата пак е толкова, въпреки че измерването е различно, но като краен резултат спрямо дали е в норма или не. Абе не мога да се изкажа ☺️☺️

# 492
Привет, за хормоните
В месеца в който единствено смедях фоликулометрия и имах ову според агто, в същия месец пуснах хормони
То едно че бяха ужасни,като за пкя, второ че според тях положението беше зле, тогавашното Аг във вита изкоментира " Що пускаш хормони,като виждам,че вс е ок тук долу
Е да де,ама след 2 месеца цъфна киста от задържан фоликул който тогава друг аг в Надежда каза,че според см не можело да стане за месец
Та аз какво съм разбрала,не е важно кой гледа а какво вижда, и дали вижда каквото трябва
Иначе да, човек трябва да си уцели хубав доктор, но преди това ще мине през няколко,аз за момента не съм открила още своя
Днес бях да измеря костна плътност ...Еми.. нямам остеопороза, остеопения все още
Още на място изкоментирах с док,че не вдигам нивата на вит Д,въпреки непрекъснатия прием
Каза ми да мина през ендокринолог, споделих резултатите от скоро при Маринчев, жената погледна и ми вика
Ха, та ти си с лека хипофункция, защо не се взема предвид това от ендокринолог, че едва ли не шитовидната ми някак не успява да усвои тоя вит д
Не съм била за бетър ю а за вигантол, да,но аз всеки път като пия вигантол костите ужасно ме болят
Нямам решение, отново съм на кръстопът
Мм пък оптимист ,на излизане ми вика а представяш ки си между всички тези проблеми скоро да ни награди всевишния с рожба
Хаха,да можеше да стане толкова лесно ....
То при мене няма друго
Цикъла си върви...но тайничко си се надявам скоро да се свършват мъките

# 493
  • Замък сред облаците
Щитовидната не усвоява вит Д, той се обработва от черния дроб и бъбреците.

Пробвай си късмета с вигантола, хич не вярвам да помогне.

Имтересна ми е тая хипофункция с фТ4 18,8 и тсх 2,6…. Ти ако почнеш хормон ще идеш в хиперфункция.

# 494
Щитовидната не усвоява вит Д, той се обработва от черния дроб и бъбреците.

Пробвай си късмета с вигантола, хич не вярвам да помогне.

Имтересна ми е тая хипофункция с фТ4 18,8 и тсх 2,6…. Ти ако почнеш хормон ще идеш в хиперфункция.

AA,виждам че ти за разлика от мен имаш повече опит и ти благодаря
Не искам да пия вигантол, но дали да продължа с бетър ю
В момента съм на 6 пръскания дневно с к2 който е,винаги така съм приемала и се вдигна само 4 единици за 5 месеца
Не знам какво да правя вече иначе да ft4 е 18,6

Общи условия

Активация на акаунт