Малък шанс и мъжки фактор - ще ги сгазим като трактор ! ~бебеправене 419~

• 31 020
  • 803
  •   1
Отговори
# 630
Според мен не е нападната, а по-скоро съвети се дават. Това е страшно много време, което се губи и ти вреди и психически. Според мен не е попаднала на читави лекари и не и обръщат внимание.
Съветът ми е да потърсиш по-качествен репродуктивен специалист. Да пуснете още изследвания-днк фрагментация и при теб да се види какъв е проблема с О. Според мен трябва да повторите доста изследвания. Това забавяне, колкото и да не го мислиш те напряга, за съжаление, според мен, има някакъв проблем, за да не се получава естествено толкова време и аз на твое място щях да потърся проблема. Имаш ли поликистозни яйчници, ендометриоза, полип-правена ли е биопсия на матката, нк клетки? Приемаш ли добавки някакви? Може би би било добре и нова цветна снимка да се направи.

Не е заяждане пак казвам, просто мнение, че лекаря и губи времето, а 4 години не са малко, аз бих се замислила за инвитро, след като направя определени изследвания .

# 631
  • София
изобщо не е заяждане.
Светослава, извинявам се ако така ти е прозвучало. Ние прави опити от горе долу същото време и знам пътя.
Пожелавам ти в лицето на Сенкова да намериш Твоят доктор и съвсем скоро да се похвалиш

# 632
Jakito, абсолютно никой не напада Светослава. Сигурна съм, че всички коментари са с най-добри чувства.
Светослава, ако съм на ваше място, бих потърсила друг репродуктивен специалист. Бих си записала час за преглед. На прегледа ще му занеса систематизирани по години всички изследвания, които сме направили до този момент. Не бих продължила да пускам просто така изследвания. В началото правехте ли за хламидия (ако правилно го пиша) и двамата?
Не помня от кой град беше, но дори и да се наложи да пътувате, не е толкова страшно. Горе главата.
Съвсем пропуснах. Малката лисичка, честит да е синът ви. Много да ви радва, да има късмет в живота, а мама и тати да имат сила и търпение, за да се радват на детето си. Бъдете здрави цялото семейство и се обичайте.

# 633
Голдън ама тя е писала и преди, че не иска да прави инвитро. Иначе и за Турция като е писала ми звучи все едно не е ходила при репродуктивен лекар, а при обикновен АГ. Светослава просто си запиши час при репродуктивен лекар - Щерев, Надежда, Афродита, Неовитро, Токуда … Ако трябва направи 2-3 консултации, да видиш какво ще ти кажат, да си усетиш кой е твоя лекар, просто не ходи при обикновени АГ лекари.
Лисичке жив и здрав да е юнакът, голям да порасте, много да сте щастливи цялото семейство 🍀

# 634
Да, може би е до човек. Аз не правя опити от чаааак толкова време, но мен инвитро не ми е страшна дума. Ако се наложи и така ме посъветват лекари - отивам. Но това съм аз, всеки е различен. Може би има някакъв страх или притеснение, може за се потърси и консултация с психолог, хем защото казваш, че вече не издържаш, хем и за нежеланието за инвитро процедура.
Наистина нов репродуктивен специалист в най-скоро време и от там да почнете на ново. В Турция при кой сте били? Стана ми интересно просто.

# 635
Честит Матей, малка лисичке
Да расте здрав,щастлив и обичан
Светослава,в някакъв момент всички сме се чувствали объркани
Но както казват момичетата,трябва да си усетиш твоя лекар
Ето и аз съм в пълно неведение, но при мен в момента нещата няма как да са други заради здравословното ми състояние с лръста което адски ме тормози. Знам че губя време,но просто психически не издържам  а и чисто финансово да обикалям лекари за две неща
Естествено не спирам да действам,само малко съм изместила фокуса
Желая ти успех и скоро да намериш твоя човек лекар,който да те отведе до заветните 2 черти плюс финал

# 636
Аз не броя 2019/2020 година като за серозни опити, защото не се лекувахме пък и него оперираха. Нашите сериозни опити започнаха след 2021г
Направена ми е биопсия на матката, направени са ми изследвания за инсулин в който хома индекса ми беше 2.50
Полипи нямам, за поликистоза изобщо не е ставало дума лично съм била при др. Ковачев при Сигридов, била съм в истанбул при Арет Камар, при Петрова в Пловдив всичките са репродуктивни специалисти. Всеки ме изпращаше с две думи и до там беше,никой не се взе на сериозно. В такъв вариант нямаше какво да правя, бях се отчаяла....
Това е беше резултата от биопсията

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 11:43 от Светослава Ангеловаa

# 637
Сигридов не е репродуктивен специалист. Но не ти ли направи хиляда изследвания и подготовка за забременяване? Ковачев също подготвя много добре за бременност. То с по един преглед не става. Но пък в случая дето не ти растат фоликулите как така те отпращат с по две думи? То в такъв случай си трябват лекарства, проследяване и таймиране на овулацията с инжекции. Не знам какво да ти кажа още, имам чувството, че сто пъти сме ти писали какво може да се направи, извинявай, не искам да те нападам или засягам, но все ми е неясно точно какво се случва при теб

# 638
Записвам си час при който има свободен от Афродита или Неовитро и тогава ще ви пиша вече , какво се случва. В момента няма нищо ново и няма смисъл да пиша и да ви притеснявам

# 639
Лисичкачестито бебе,да е жив и здрав♥
Anigoпри последната ми успешна бременност имах+тест 9 дни след доказана овулация.
Нямам опит с Lady test ,но нали ги водят по-чувствителни,ако нямаш търпение си пусни един кръвен,поне да не се чудиш.
От сърце ти желая,да е верен теста🫶🏻

# 640
Лисичке, честит да е Матей! Много здраве и семейно щастие! ☺️❤️

# 641
Честито, малка лисичке! Нека расте здрав и много обичан!

# 642
лисичке Честит да е Матей, да расте много здрав.

Светослава и аз бих те посъветвала да смениш лекаря си, а това са 4 години все пак.. Тук момичетата препоръчват док Сенкова, док Станулов за болница надежда не ти препоръчам...

Аз вече съм в 8ма седмица но ми е някакво супер нервно на моменти, това е голям напредък, за сега всичко е ок но от няколко дни имам една тъпа болка ниско долу. Урината си излезе чиста та не знам от де толкова много бактерии в обикновенната 🤯

# 643
Момичета записах си час при док Станулов за септември🤗 док Сенкова била в отпуск
Аз вярвам, че ще бъда в правилни ръце😊 и ще проверим каквото сме пропуснали!

# 644
Светослава, от сърце ти желая успех и вярвам, че точно преди да изгрее слънцето е най-тъмно.

Общи условия

Активация на акаунт