Малък шанс и мъжки фактор - ще ги сгазим като трактор ! ~бебеправене 419~

• 31 017
  • 803
  •   1
Отговори
# 645
Светослава успех сама ще си прецениш дали това е твоят док, ти ще си го усетиш🙂 не забравяй да носиш всичко необходимо и питай за всичко което ти е в главата. Късмет ти желая 🍀💕

# 646
Благодаря ви момичета💞🤗
Само да добавя, че аз имам и Хашимото, не знам дали съм ви го казала, ходя при док Начев в МЦ Панацея,някой от тук има ли при него?🙂

# 647
Успех, Светослава. Стискам палци това да е лекаря, който ще ви помогне!

# 648
Честит да е Матей Blue HeartBlue HeartBlue Heart йей Simple Smile

Светослава, д-р Начев е много добър избор при проблеми с щитовидната. Успех и не се притеснявай, ако кажат инвитро, това не е някакво извънземно или срамно нещо, ми си е вече мега обикновено, практикува се от 45 години.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 15:12 от Одри ♡

# 649

Излезе и Инхибин Б, мисля че е добре, ама за него нищо не разбирам и бих се радвала на потвърждение Grinning
Иначе днес ми е последния прием на Кломифен и ще видим в петък какво се е получило, ама колкото и да мисля положително, не вярвам да има успех от дясно.
Минзухар не искам да съм груба, просто според мен, няма ли да е по-добре да питаш нещата за бременността в отчетната. Там би трябвало да са по запознати и да съдействат повече от тук. Нормално е да се притесняваш, просто си отпусни душата и се наслаждавай на бременността Blush

# 650
Да, много е добре и моя беше толкова преди първото забременяване. Хормоните ти са наред. Дано имаш късмет с доминантен от дясно

# 651
Голдън Аз питам за стандартни неща, а и още не смея да споделя за бременността си поне докато съм на лекарства за задържане. Та ако някой съм подразнила без да се усетя се извинявам. 🙂Имам 1 загуба в ранни седмици.

# 652
Golden, пращам ти позитивни мисли, не се навивай предварително, че не е станало.

За какво отговаря този инхибин Б? И аз с тъпите въпроси, но ми стана интересно, а пък нищо не ми говори Grinning

Минзухар, недей толкова много да го мислиш. Знам, че е трудно, но пробвай да намериш хоби, с което да се разсейваш. Само това мога да дам като съвет. Вече си наполовината на чакането.

Аз както казах по-рано имам много гадни ПМС болки в корема от няколко дни, но днес направо ме побъркват. Вече не си спомням дали са типични за лутеалната фаза при мен. Знам, че при Б имам доста болки, ама ще съм много шокирана, ако нещо е станало. Иначе съм към 6/7 дни след овулация.

# 653
Благодаряя! Simple Smile
Лисичкачестито бебе,да е жив и здрав♥
Anigoпри последната ми успешна бременност имах+тест 9 дни след доказана овулация.
Нямам опит с Lady test ,но нали ги водят по-чувствителни,ако нямаш търпение си пусни един кръвен,поне да не се чудиш.
От сърце ти желая,да е верен теста🫶🏻

# 654
Нямам снимка, ще пробвам утре пак Grinning
Лисичке, честито бебче! Да расте здрав и весел. Blue Heart

Anigo, имаш ли снимка на теста? Напоследък с Лейди тест ми излизат съмнителни сенки, които се оказват отрицателни. Евентуално утре да пуснеш кръвен или да вземеш някой по-чувствителен тест? Аз лично нямаше да издържа да не правя повече тестове Grinning

Светослава, за 2 години, ако не знаеш какъв е проблемът, просто търси нови лекари, които да ти обърнат внимание. Явно и при теб и при твоя мъж е имало проблем, но май и ти не знаеш какъв е.

Аз да се оплача, че ми е 6 или 7 ден след ову и имам неприятен ПМС. Постоянно ми се спи, гладна съм и ми се ядат все вредни неща. Имам и болки все едно ще ми дойде всеки момент. Понякога искам просто да ми дойде по-бързо, за да изчезнат всички симптоми.

# 655
Малката лисичка* честито, много да ви радва!
Честито и на момичетата с положителни тестове и до финал!
Аз този път изобщо не го мислих -дадох си повече от месец почивка - море, изпити, други неща и реших, че каквото стане такова
 Е, не стана. Мина си пореден цикъл, без дори и ден закъснение.
Решила съм да запиша час при Калчев. Съответно съм си подготвила правените до момента изследвания, но хич не са много.
Имам tsh, пролактин, витамин б и д, заключение от последното АГ ЧПВ и съответно изследвания за различните типове(не съм много в час), и femo/androflor (не съм сигурна с точност каква е идеята, знам че кандидата излезе в него).
Отделно смятам да си подготвя списък с дължина на Ц, дължина на ЛФ (според лентите), също имам притеснение относно оскъдност и времетраене на Ц, които бих споделила.
Сещате ли се за други изследвания, или неща които да попитам като за първи преглед?

# 656
Цветна снимка, разширена спермограма, амх, прогестерон, полови хормони на 3ти ден от МЦ. Аз имах и тези преди първия преглед при него. А той веднага ми назначи тромбофилия и хомоцистеин.

Имай предвид, че за час при него се чака много - 3-4 месеца.

# 657
Момичета вчера ми дойде цикъла и утре мисля да пусна  полови хормони, ще имаме и нова спермограма и ДНК фрагментации, дали е рано да ги направя? Ще ги признае ли доктора до края на септември? АМХ на чист ден ли се пуска?

# 658
Момичета вчера ми дойде цикъла и утре мисля да пусна  полови хормони, ще имаме и нова спермограма и ДНК фрагментации, дали е рано да ги направя? Ще ги признае ли доктора до края на септември? АМХ на чист ден ли се пуска?

За амх няма значение от цикъла.

# 659
Светослава, супер е, че си записала час при Станулов. Носи си изследванията тогава. Да, направете спермограма с ДНК фрагментация и му носи резултатите, за да види пълната картинка.

Ще ти признае нещата, ако трябва да се пуска още нещо, ще ти каже.

Общи условия

Активация на акаунт