Припадъците му представляват ръкомахане с ръцете.
Пример: Ядеше си спокойно и пиеше алкохол , по-късно поиска вода (преди това беше зачервен и не му стигаше въздуха всякаш).Аз отидох да напълня чаша и докато се обърна да ям дам той си тресна главата на масата и започна да ръкомаха с ръцете си.Беше няколко секунди , но той няма спомен , че е припаднал (както и за другите пъти).При него се получават след прием на алкохол (това сме забелязали ние)
Важно е да засичате колко време трае припадъка.
Сега сме в Бургас , болница “Сърце и Мозък” . Много сме доволни. Сумати изследвания му направиха. То не беше ядрено магнитен резонанс , цветна снимка на сърцето, холтер.Даже му направиха едно изследване което представлява да го накарат да припадне умишлено , за да видят какво представляват припадъците.
Използват нова апаратура , лекарите си разбират от работата , дума не мога да кажа.
Съвета ми е и Вие да отидете там,болницата е много добра и със сигурност ще поставят диагноза. Баща ми е в кардиологичното отделение. Записа час при ДОЦ. Добри Хазърбанасов. Преглежда както в болницата в Бургас така и в София , но по-добре да отидете в болницата.
Надявам се да не съм закъсняла да пиша по темата!
Здравейте, може ли да споделите какво стана?