Интериорен и екстериорен дизайн по аматьорски - тема 82

• 39 386
  • 755
  •   1
Отговори
# 570
Преди време събирах идеи за гардероб в коридорът ни. Ето го завършен. Гардеробът, де. Още няма осветителни тела, огледала, кашпа...
Скрит текст:
Поздравления! Със здраве да го товарите и да носи Simple Smile
Не виждам другата част от коридора, но ми се струва удачно да добавиш огледало в черна рамка, ако вече не си го направила, де. Може и картина в такава рамка, евентуално графика. Или малка конзолна масичка в черно. Ако харесваш злато или месинг, добави нещо дозирано и в този цвят за освежаване на черното и придаване на шарм - месингова ваза, свещници, чадърник...нещо подобно, декоративно. Може декорациите да си ги променяш после с цвят по избор, коридорът е достатъчно неутрален да носи на всякакви цветове.

# 571
Да, рамките на огледалата ще са черни. Искрено се надявам и на конзолна масичка (за нея ММ не е много съгласен).

# 572
Nat, в случая не бяха важни диваните, а стените и цветовете Laughing
Идеята беше, че сивото е относително понятие, както и бежовото, сивите цветове могат да са топли със съответния подтон. Angel Dust е показала такива.
Не знам, за мен лично бялото ми създава усещане, обратно на уют, то си е до човека, естествено. Ето, на лявата картинка, въпреки чудесните елементи и цветови петна, помещението ми стои стерилно и безлично, това на дясната ми е по-уютно.

# 573
Да, рамките на огледалата ще са черни. Искрено се надявам и на конзолна масичка (за нея ММ не е много съгласен).
Моят пък с всичко е съгласен, почти до степен да няма с кого да се посъветвам, а понякога има нужда.
Не знам кое е по-трудната ситуация Simple Smile
Ако не е неучтиво да помоля, ще чакаме и следващи снимки.

# 574
Тъмната страница на гардероба какво е всъщност?

# 575
Някакви летвички. Бяха останали от друг проект. Сега чакам ММ да си купи фреза, за да ми направи и рамките за огледалата. За съжаление излезе друг проблем с терасите на покрива и сега първо те са на дневен ред.

# 576
Прилича на пано.

# 577
Mariat, страхотен е гардероба Simple Smile! С удоволствие бих разгледала и други снимки от новото ви жилище, ако решиш да ги споделиш с нас!

# 578
Благодаря, Нат. Не е ново жилището. Сега подменяме едно по едно в него.

# 579
И аз да питам за гардероба. Чудесен е, между другото. От какъв материал са вратите? ПДЧ? МДФ? И кой производител?

И материалът и дебелината на летвите ме интересува. Благодаря!
Замислила съм реновация на мой гардероб и имам подобна идея за страниците. За пръв път виждам подобна реализация, та затова питам.

# 580
Гардеробът е дело на ММ. Той направи чертеж, даде размерите за рязане и кантиране на фирма и после го сглоби. Материалът е ПДЧ. Летвичките са дървени, боядисани. Пак дело на ММ.
Поправка- летвичките са фурнирован МДФ.

Последна редакция: вт, 07 ное 2023, 19:18 от mariat

# 581
Здравейте! Какво мислите за плот за кухня от акрилен камък?

А също и за плот в банята?

# 582
Имам мивка в банята, не знам дали е същата, но такова чудо повече никога.Изглежда като керамика, на пипане е все едно пластмасова, не знам такъв материал ли е, но се драска, чупи( едно ъгълче), ставят петна, а беше доста скъпа.😳

# 583
  • Тука, под липите стари...
Момичета, имам нужда от съвет за завесите в хола. Касае се за вратопрозорец, като вратата представлява около 1/3 от общата ширина. Терасата се ползва активно, т.е. вратата трябва да е лесно достъпна за отваряне и затваряне. В тази връзка се чудя, дали има вариант, при който завесата да е разделена не по средата, а да има по-широка част за прозореца и по-тясна за вратата. Не успях много добре да се изразя, дано ме разберете.

# 584
Може. Помисли и за разделено на три. Някак ще е по- симетрично.

Общи условия

Активация на акаунт