На море в Турция - тема 80

• 71 210
  • 739
  •   1
Отговори
# 615
  • София
Не мога да повярвам, че за някои е окей да се тропат хорца в хотел, където има още много националности. По тая логика дайте и казачоци, полка, гюбеци и накрая една голяма хубава оргия да се спретне.
В нашия хотел дадоха талеранс от около 30 мин на селтаците, след което от персонала учтиво ги помолиха да си приберат озвучаването.
В крайна сметка да са си наели вила и да вият хора колкота им душа иска. Аз лично се възползвам от това, което хотелът ни предоставя като опции за забавления.

Не е допустимо да се включва озвучаване. Но не вярвам да е правило.
На мен, например, ми направи много лошо впечатление, че тази година на терасата в лоби бара на Вог пиещите родители правеха от столове легла за децата си, на които те се излежаваха и чатеха на телефони. На практика това лишаваше доста хора от възможността да седнат и да пийнат нещо след вечеря, да не говорим, че създаваше в иначе много елегантния хотел, атмосфера на автогара. Съжалявам, и аз съм имала малки деца, но съм се съобразявала с дневния им режим, без да преча на останалите. И това не го правеха българите.

# 616
  • София
Те точно заради тая цигания не искам с нашенци, ама пълна цигания, цял свят ще се съобразява с 20 човека, ай сиктир. Толкова се пазя от наши групи, е няма как да се отървеш, ако платиш в последния момент става да ги питаш агенциите дали има за еди кой си хотел, ама на ранни няма начин. Два пъти съм го играл тоя филм, просто не мога да го избегна. По-лошо е от пияни руснаци и англичани, не само заради хорцето.

# 617
  • София
Ами специално циганията, която аз съм описала, не беше от българи. Всъщност в хотела по това време почти нямаше българи.

# 618
  • sofia
За Вог чета, че разполага с 10 бара, от които 24-часов лоби бар, бар при басейна, бар на плажа, витамин бар, ВИП  ексклузив бар, алакарт бар, кафе бар, нощен клуб Кабаре, снек бар в Candyland , та едва ли до няколкото стола са опряли почиващите.

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 17:04 от Tюркоаз

# 619
Абе, аз не съм случвала на български групи, в смисъл имаше макс. 2 семейства в хотела ни. Обаче като дойде една орда руснаци, направо ни взеха акъла. Та хора разни.

# 620
Аз все пак, не мога да разбера с какво точно ви пречет тези хора който се забавляват. Все пак до 22 часа в голяма част от хотелите има музика, програми, анимация. И видишли хората ни пречат, че се забавляват. Аз като искам спокойствие и тишина си подбирам такова място, а не хотел с няколко 100 човека.

# 621
Хайде стига сме задълбавали темата. Давайте да валят новите резервации, че няма време, ще изпуснем ранните записвания. Чакам да се похвалите за някой чудесен хотел на изгодна цена Simple Smile

# 622
  • София
Тези изпълнения са за частни имоти. Има си правила, когато си в хотел, ресторант, бар и т.н. Ако си някакъв голям танцьор и те поканят да участваш в програмата- ок, но иначе не, благодаря, за такива изпълнения.
Добре че не съм попадала и дано да не попадам.

Случвало ми се е хора да се включат към групата, която да кажем пее в открит бар, но бяха супер талантливи и се оказаха професионални музиканти.

# 623
Има ли вече агенции, които предлагат самолетни програми за догодина?

# 624
Е, ако нарушават правила на хотела - да ги озаптяват, ако не - да се забавляват.

# 625
  • София
За Вог чета, че разполага с 10 бара, от които 24-часов лоби бар, бар при басейна, бар на плажа, витамин бар, ВИП  ексклузив бар, алакарт бар, кафе бар, нощен клуб Кабаре, снек бар в Candyland , та едва ли до няколкото стола са опряли почиващите.

След вечеря работят лоби бара и сънсет бара. И да, няколкото стола, намаляват значително капацитета на въпросните барове. Нямам претенция към присъствието на деца в хотела, нито ми пречат, нито ме дразнят, но смятам за селяния да се правят походни легла из общите помещения, при условие, че има стаи за това.

То на този принцип и хората не се вият из целия хотел, ама пречат, нали така?

Последна редакция: ср, 11 окт 2023, 17:13 от Клер

# 626
  • София
Има и то много, тая година още по-рано са решили да захлебят, на мене банския още не ми е изсъхнал и тия дни ще плащам за 24-та.

# 627
Има и то много, тая година още по-рано са решили да захлебят, на мене банския още не ми е изсъхнал и тия дни ще плащам за 24-та.
Кои са агенциите, че аз явно не успявам да открия?

# 628
Здравейте, имате ли наблюдения за adult only хотел с по-спокойна атмосфера без много партита нощем и късно вечер?

# 629
  • София
Заглеждам paloma grita и selectum family resort Belek. Кой е по- добър избор от двата според вас ?

Общи условия

Активация на акаунт