Връзка за секс , но после и двамата с чувства

• 13 547
  • 317
  •   1
Отговори
# 135
От което произтича, че тази връзка не е здравословна вече за нея. Просто е, стига да го осъзнае.

# 136
Ами, тя авторката изчезна. Според мен няма да се откаже лесно и като нищо ще пробва някой женски трик да види дали няма да му промени мнението. Просто голяма част от жените са мазохистки в този тип отношения.

# 137
Ще си остане момичето във връзката и ще търпи. 6 години и това не е имала (и това му е казала със сигурност). Той вече е господар на положението и той ще определя правилата. Докато тя хубаво не се настрада или той не сложи точката, няма да се разделят.

# 138
  • София
Е, кой каквото си направи ще бъде в случая.

# 139
  • София
Или докато не излезе от розовия период и не види, че не му е сродна, че си има трески и особености, които въобще не харесва и е прост човек извън оргазмите.

# 140
Авторката сама ще си е виновна, ако реши да остане в тази връзка и страда. Само и единствено тя.

# 141
Ей, изодохте я тая жена с парцалите. Ми щом иска, нека си продължава връзката, времето ще покаже. Не е хубаво човек все сам да стои. Може и друг да срещне. Щастливите и уважавани редовно  жени им личи и са като магнит за мъжете.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 17:20 от Прекрасная Василиса

# 142
Тя хубаво да остане, но след някой и друг месец съвсем ще е във филма и ще очаква от мъжа невъзможни неща. Защото много дами имат навика да опитват да променят мъжа, който ясно им е казал, че не иска нищо сериозно от тях.

# 143
Или докато не излезе от розовия период и не види, че не му е сродна, че си има трески и особености, които въобще не харесва и е прост човек извън оргазмите.

Убедена съм, че и оргазмите не са в кърпа вързани всеки път, Горджъс. Просто ние, жените, ставаме патици, когато се влюбим.

# 144
  • София
Това обикновено след два оргазма, да бъдем честни.

Ми, така или иначе ще страда, да си кара докато не стане грозно и тогаз белким го разлюби.
Нека, бе, шест години е това. Тоя мъж най-малкото ще си изиграе ролята в нейния живот, което си е бонус.

# 145
Топката е в нея, за това поне има консенсус. Но защо всички я навиват да прекратява не знам. Тя ако не е имала нужда от секс е нямало да започне. Защо да минава на сухо? Да си кара така докато и е кеф, пък влюбването да го преживее. То нали даже помага за по-добрия секс.

# 146
Аз не виждам защо трябва да стои в тази връзка повече.
Иска ли само секс, може да го получи от много. Та и по-добър секс даже. Жените сме привилигировани в това положение - има много повече мъже, склонни само на секс, отколкото жени, и можем да си избираме "жребците". 😁

# 147
  • Далечният изток
От много, да, на опашка са наредени....

# 148
И аз се съмнявам да са много, ама хайде.

# 149
Малко самоуважение авторке няма да ти е излишно.
Нормална жена при тия думи, ще изстине за три секунди и ще прекрати.
А ти тема пускаш за чувства.
Той чувства няма. Не иска да си губи женицата за секса и ти приказва, че имал чувства, ама не искал жена с дете.
Абе нали се сещаш, че ако имаше чувства, ама наистина, детето нямаше да му пречи.
Ако имаш акъл, разкарай го.
Ако нямаш, продължавайте да се сексите, да живееш в облака, че евентуално нещо ще се задълбочи. Накрая обаче яко ще си изпатиш.

Общи условия

Активация на акаунт