Връзка за секс , но после и двамата с чувства

• 13 546
  • 317
  •   1
Отговори
# 150
Аз не виждам защо трябва да стои в тази връзка повече.
Иска ли само секс, може да го получи от много. Та и по-добър секс даже. Жените сме привилигировани в това положение - има много повече мъже, склонни само на секс, отколкото жени, и можем да си избираме "жребците". 😁
Е ние не знаем, дали при нея е така, след като 6 години е била сингъл. Това, че след всяка жена тичат по един куп мъже е малко мит. Много зависи каква й е средата, какво й е поведението, т.н.
Много по-добре е да прави секс с един човек, когото все пак познава, отколкото да се мята по разни дето е виждала два пъти - подобно поведение крие доста рискове включително и по-сериозни от малко наранени чувства.

# 151
Тя хубаво да остане, но след някой и друг месец съвсем ще е във филма и ще очаква от мъжа невъзможни неща. Защото много дами имат навика да опитват да променят мъжа, който ясно им е казал, че не иска нищо сериозно от тях.

Тогава той ще сложи край на връзката. Мрънканиците, ноест негативите  ще станат в повече от положителното в тази връзка  и ще има чаЛ отсреща...

Общо взето опциите са да продължи тя да се вижда с него, но с избита от главата си идея че ще има брак, просто като нещо временно да го погледне...или ако не може да си избие идеята за сериозна връзка с него, връзката ще е на доизживяване..

# 152
Затова ариведерчи и следващия, обаче вече с друг акъл и попит опит.

# 153
Аз не виждам защо трябва да стои в тази връзка повече.
Иска ли само секс, може да го получи от много. Та и по-добър секс даже. Жените сме привилигировани в това положение - има много повече мъже, склонни само на секс, отколкото жени, и можем да си избираме "жребците". 😁
Е ние не знаем, дали при нея е така, след като 6 години е била сингъл. Това, че след всяка жена тичат по един куп мъже е малко мит. Много зависи каква й е средата, какво й е поведението, т.н.
Много по-добре е да прави секс с един човек, когото все пак познава, отколкото да се мята по разни дето е виждала два пъти - подобно поведение крие доста рискове включително и по-сериозни от малко наранени чувства.

Съгласна съм с това, но в нейната ситуация, при положение, че е развила чувства и той й плямпа за "чувства" от негова страна и че не иска жена с дете, да продължи с него ли? Ще си загърби достойнството така. Един мъж много добре усеща кога една жена си плюе на достойството заради него и започва да я уважава още по-малко!

Тя може да си има кандидати, но досега да е изключвала възможността за секс-бъди и наскоро да се е престрашила. И, да, "басейнът" с мъже само за секс може и да не е голям, но при всички положения ми се струва, че за която и да е жена ще е по-голям, отколкото за който и да е мъж, просто защото мъжете са по-навити на отношения без обвързване и си ги търсят активно.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 17:46 от Анонимен

# 154
Тя вече е влюбена. Всяка уж неангажираща среща за секс за нея ще е мъчение, защото ще се надява и очаква той да си е променил решението. Това за мен е агония и ежедневно страдание. Според мен душевната мъка, която тя вече изпитва не може да се компенсира от няколкото оргазъма, които ще получи, докато се среща с него.

Но репликата за детето, ах, репликата за детето! Не знам как го гледа след тази реплика, че и секс иска да прави.

# 155
Хм, наистина ли мислите, че на опашка се редят свестни, интелигентни, възпитани (тя каза, че е такъв и си говорят добре), добри в секса, навити на връзка с жена с дете, да не са от рисков контингент и да са с атрактивна външност?
И я карате да зарязва този, с когото са се "сработили", само заради едни възникнали чувства и да го смени (евентуално) с някой друг? И от раз ще уцели поне толкова добър?
Нищо лошо няма в секса без ангажименти, а ако леко е хлътнала само ще и е по-приятно, стига да не се самонавива за нещо повече.

# 156
Да, нищо не може така да нарани една жена, както незаинтересованото и безотговорно отношение на мъжа, в който е влюбена.
Лично аз и секс, няма да мога да правя, като знам неговото отношение.

# 157
Точно..от настройката зависи. Нейната.
Трабва да гледа на него като на...как беше... орган Grinning, плюс нещо като добър приятел ..но не повече. Секс, разговор...до там.
Не е толкова лошо...като се замислиш.
Просто да отдели нещата...той е за забава/удоволствие.
За другите неща да разчита на себе си, семейство, близки приятели...

# 158
Тоест да гледа на него, като говорещ вибратор.

# 159
Да, след като няма по-добра алтернатива, а не и се стои на сухо. Ама нали тя е била наясно с това като са се взели, по дяволите.

# 160
Играта се променя по някое време, оттам и условията.

# 161
Това тя си решава, не е обвързана с нищо.

# 162
Затова тая връзка не й е изгодна по нищо и с времето ще си бере последствията.
По- добре да прекрати и да започне с нов, но тя да определя условията.

# 163
  • София
Така си е, но тя и в тази връзка е смятала, че са ясни условията, ама ей ги на, чувства.

# 164
Сексуалната удовлетвореност не е ли изгода? Нали това е била целта в края на краищата? И да не би сега тя да не определя условията?

Общи условия

Активация на акаунт