Връзка за секс , но после и двамата с чувства

• 13 577
  • 317
  •   1
Отговори
# 90
Аз не виждам нищо обидно в коментара, че не иска жена с дете.

Абсолютно, ако почне да шикалкави и да казва "ми защото така" мадамата може да храни надежди за промяна, да се надява. А сега всичко е ясно - има непреодолима пречка за нещо повече. И докато  "Не си на моето ниво", "Не си от моята "черга", "Не си ми достатъчно красива или представителна" са обидни, не виждам какво обидно има във факта, че тя има дете???

# 91
  • София
Ако мъжът не спомене причина, винаги ще има надежда у жената, че нещата може да се променят. С такъв отговор е дал ясно да се разбере, че или нещата остават такива, или всеки си хваща пътя. За любов при него не бих говорила, по-скоро симпатия. В крайна сметка всеки има правото да напусне отношения, които са му дискомфортни, но в залъгване не мога да го виня.

# 92
Не виждам нещо небивало с това, че е изговорил в прав текст нежеланието си да се обвързва с жена с дете - нито го е направил по обиден начин, нито я е лъгал. По същия начин много жени отхвърлят мъже с деца от предишни връзки.
Той в прав текст го е казал и тя още се чуди как да го привърже към себе си, а ако беше замазал с някакви общи приказки, съвсем нямаше да го разбере какво ѝ говори.

# 93
Според мен белята вече е станала

# 94
Според мен коментарът за детето е безвкусен и не на място. Партньор се избира по определени критерии на изключване, да, но не е необходимо те да се изговарят в прав текст. "Не си на моето ниво", "Не си от моята "черга"", "Не си ми достатъчно красива или представителна", "Не искам жена с дете" или каквито други резерви не се споделят прямо и откровено.
Ама жените много обичате да ви лъжат май. Уж все честни мъже искате, пък като са честни стават лоши.
Ако не каже защо не иска сериозна връзка с нея (или ако излъже), може тя така още 6 години да си вехне, в очакване нещо да се промени и да происка. А детето е факт и няма да се промени. Така че не е ли по-добре да знае каква е хавата и да си прави сметката устройва ли я?

Този е всичко друго, но не и честен "Имам и аз чувства към теб, но..". Ако беше наистина честен и откровен, нямаше да я залъгва и да й създава илюзии с някакви си "чувства". Щеше да й каже "всичко е само секс", колкото и да не й хареса, защото такава е била договорката и това е положението.  Tова е достатъчно тя да знае каква е хавата и дали я устройва. Но той няма смелостта да го направи, защото шансът е голям тя да го отреже и той да остане на сухо.

Аз не виждам нищо обидно в коментара, че не иска жена с дете.

Абсолютно, ако почне да шикалкави и да казва "ми защото така" мадамата може да храни надежди за промяна, да се надява. А сега всичко е ясно - има непреодолима пречка за нещо повече. И докато  "Не си на моето ниво", "Не си от моята "черга", "Не си ми достатъчно красива или представителна" са обидни, не виждам какво обидно има във факта, че тя има дете???

Само по себе си няма нищо обидно в този факт, но става обидно, както и другите чести причини на мъжете, когато се излагат като довод против сериозна връзка. Може тези доводи да не се изговарят на глас, но доста мъже си ги мислят. От коментарите в темата си личи, че много жени биха приели "Не желая жена с дете" лично и обидено, като че ли жените с деца са втора ръка хора в търсене на нов партньор, реакцията беше бурна, може би именно поради тази причина.

# 95
Ако е искал да не храни надежди, нямаше да каже, че и той има някакви чувства или още по-добре - щеше направо да сложи край. Сега тя пак ще храни надежди, защото видиш ли той все пак имал някакви чувства и може пък някой ден да надделеят над предрасъдъците му. Дори да е целял тя да не храни надежди, по всяка вероятност не му се е получило. С други думи постигнал е едно голямо нищо и тя пак ще се надява.

# 96
Вижте, край слага този, на когото не му изнася. Той е започнал неангажираща връзка, тя се е оплела, той казал как не иска задълбочаване, от там вече топката е при нея - в случая тя обяснява какъв е идеален за съвместен живот, явно това за детето нито ѝ е било обидно, нито нещо особено като изявление. За да продължават, значи и двамата са ок с положението, не е виновен той, че не е взел решение вместо нея.

# 97
  • Варна
Защо мъжът трябва виновен за всичко според Вас ? Разбрали са се само за секс връзка, а не за целия пакет и ясно й е казал какви са му границите.
Аз, ако бях на негово място, щях да кажа същото, но с различни думи. Ако правих САМО секс с мъж с дете, нямаше да ми се иска да излизаме заедно и да ми го дават да му обръщам внимание, я с рисуване на книжки, игри в пясъчка или подаване на топка.

"ама ще го игнорираш"...аз деца не мога да игнорирам.

Разбрали са се само за секс и това правят. Хем искате откровени мъже, хем се оплаквате като са такива.
Не е задължително всяка връзка да завършва с брак.

# 98
Сигурно това е разговор, който се е случил за 5 минути. Прекалено много очаквате от хората - пък такт, пък обноски, пък някакви дълбоки емпатични пориви. Ще кажеш, че говорим за лорд Джорд и лейди Джейн, а не за Ваня и Стоян, които се познават от 4 месеца и се виждат чат-пат за едното чики-чики.
Така го е почувствал човекът, така го е казал. Факт. По-ясно от отва няма как да стане. Оттук топката е при авторката. Какво тя ще реши да прави с тази информация е нейна отговорност.

Детето е част от живота на всеки родител. То може да бъде извор на радост, но и на много отговорност. Хора, външни на семейството или емоционално несвързани с родителя, може да не желаят да поемат подобна отговорност. Защо го приемате толкова лично? Това не означава, че вие сте второ качество или че детето не е достатъчно симпатично. Това е личен избор на другия човек, на който той има абсолютно право.

# 99
И защо да е виновен той? Спазва си първоначалната уговорка, дори наистина да има някакви чувства и при него, не е задължително да си промени генерално решението. Справка другата тема за какво бихте и не бихте направили от любов.
Иначе нормално всяка такава тема предизвика драма у много потребителки (самотни с дете), но истината е, че вървежен ерген трудно би се хванал на сериозно с жена с дете. Просто реалност. Авторката ако търси нещо различно, просто да смени целевата група

# 100
Ок, нека да не е нужен такт и уважение, мъжете направо да си казват в подобни ситуации "Не искам връзка, защото не ме кефиш достатъчно като жена, не ми отговаряш на идеала" (което е най-честата причина за тях), и всичко е точно. Честни и откровени ще са мъжете, жените няма да бъдат заблудени и да си правят някакви надежди!  Точни отношения, излъгани и "прецакани" няма да има.

# 101
Ама как така, ще каже на мама и тати, че е заживял с парясница/ родила извънбрачно с дете, какво ще кажат комшиите, а? Ще отглежда чуждо със 780 лв по карта и там малко в плик, а за чалготека и Савой водка от къде, да не е милионер. Жалка родна картинка, разбрал, че има дете жената, ама щом му пуска, кво толкоз. Че и оправдания му измислиха в половин тема.

# 102
И така да е, в крайна сметка не го е правил той това дете, нали така? Спечелените от него 780 + колкото взима под масата може да си ги харчи и за водка, и за к***ви, негова си работа. Не знам да е длъжен за нещо друго?

# 103
Ама жената пише, че е идеален, внимателен и добър. Това, което на вас ви пречи у него, за нея не е проблем.

# 104
Teta75, втрещена от моя коментар, само ако лично си била в такава "връзка", ще приема теорията ти, че жената си остава един полов орган понеже така се били разбрали от началото, както и ще ти направя евала, че разсъждаваш като мъж. Ако не, то тогава това са просто спекулации по темата.
И към тези, които защитавате нетактичния мъж, на колко от вас просто ще ви мине през ушите, че не ставате за друго, освен за секс, понеже имате дете?

Общи условия

Активация на акаунт