Връзка за секс , но после и двамата с чувства

• 13 127
  • 317
  •   1
Отговори
# 210
  • Paris, France
Разбирам детето да е проблемно, вече да са се срещали по някакъв повод и онзи да е решил, че тая работа не е за него.
Не. Той я дискриминира априори.
Посланието е - не ме кефиш достатъчно.

Няма нужда да е виждал детето. Възможно е консептът "жена с дете от предишна връзка" да му е неприятен или да го плаши. С жена с дете на една романтична почивка не може да идат. Ще трябва да се съобразяват с ваканциите на детето, ще им спи св стаята докато е малко.

Може и да не му пречи детето, но да не иска да го разочарова, примерно. Ако самият той е дете на разделени родители и се е привързал към някое от гаджетата на майка си и след раздялата им е страдал, може да го е страх да не причини същото на нечие дете.

С мома могат да живеят и в гарсониера, едностаен или двустаен. С дете автоматично им трябва жилище с две спални.

Финансите са фактор. Авторката преди броени месеци е теглила кредит, който не е могла да погасява. Това с едно дете. Ами ако роди второ и вземе, че пак остане сама?

От баба ми и майка ми знам, че самотната майка има прекрасни възможности за всякакви връзки с всякакви мъже, стига да не търси сериозности и да не допуска мъжете до децата от предишната връзка.

# 211
Не мисля, че е трудно да се намери мъж само за секс. Авторката е постъпила напълно правилно, спестила си е страданието от несподелената любов и е запазила достойнството си.

# 212
  • Далечният изток
Под мъж само за секс нали нямаме предвид всеки, на когото му става, без значение външен вид и умствен багаж?! Дори и само за секс да е, този мъж трябва да е готин във всякакъв смисъл все пак. А такива както казах едва ли са наредени на опашка за авторката, щом 6 години е била без мъж...

# 213
Ако я е харесал по-готин и вървежен от изброените от Аида, то тогава и тя не е за изхвърляне. Т.е. има шанс да срещне и друг такъв.

# 214
При така стеклите се обстоятелства  няма как, такава връзка да носи щастие, лекота и разбирателство за авторката, защото единият дава, а другия просто взима. Връзката се превръща в агония и страдание. Не са равнопоставени партньори. Не получават по равно, това което искат.
Колкото и да го отричате е факт.

# 215
Под мъж за секс разбирам мъж, на който освен, че му става, но и и го прави добре. Приличен на външен вид, умерено умен и забавен, че ако е повече ще вземе да се влюби партньорката му. Не е зле да има някакъв сериозен недостатък, например да е женен или финансово затруднен, че да не го пожелае за нещо по- сериозно.

# 216
За мен такава връзка може да продължи, когато и двамата са женени, но имат тръпка и страст помежду им, секса е прекрасен и се виждат, когато имат възможност. Мъжът естествено трябва и да е умен, да имаш какво да си кажеш с него, да е забавен, да дава нужното внимание и отношение. Просто стават добри приятели, които ги свързват и други неща, но с ясното съзнание, че бъдеще няма да градят.
Тогава везната е изравнена и пак нямаш гаранция, че няма да се появят чувства и да скапят връзката.

# 217
Мъжът естествено трябва и да е умен, да имаш какво да си кажеш с него, да е забавен, да дава нужното внимание и отношение. Просто стават добри приятели.

Док, аз вече се влюбих! Simple Smile

# 218
Ми не, няма да се влюбиш, когато знаеш условията предварително. Не си го позволяваш просто. Важното е той да е влюбен.

# 219
  • Paris, France
Не е зле да има някакъв сериозен недостатък, например да е женен или финансово затруднен, че да не го пожелае за нещо по- сериозно.

Да е женен даже може да е предимство, защото няма да иска да и виси на главата до късно всяка вечер, има кой да му пере гащите и чорапите и лесно може да го разкара. Финансово затруднен тя няма да приеме, предвид факта, че и тя не цъфти в тази област в момента. Женен и финансово щедър е идеалната опция, според мене.

# 220
Ми не, няма да се влюбиш, когато знаеш условията предварително. Не си го позволяваш просто.

Нали и тук е било същото...условията предварително са били ясни - без ангажименти за връзка и брак  само секс...

# 221
Условията са договорени, но на сърцето си няма как да диктуваш. И докато се приемате, като приятели и ви е приятно заедно, нещата могат да продължат с години, докато някой не предаде фронта. Както каза Невена,  женен и финансово щедър е най- добрата комбинация.

# 222
Да е любовница на женен мъж - чудничко. Пък достойнство, пък морал - къде отидоха? Жената ако е свястна и готина, ще си намери рано или късно свободен сериозен мъж.

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 01:54 от Fire666

# 223
Добре е направила авторката, като е прекратила отношенията в ситуацията според мен. Ще може да се събере и да съсредоточи усилия в намирането на връзка със споделеност.

Последна редакция: нд, 13 авг 2023, 03:59 от Анонимен

# 224
За какво й е женен? Да чака тайно да се разведе с жена си с години? Да страда на всеки празник, че е с друга? Не съм била в такава ситуация, но съм имала примери пред себе си, не излгежда яко.

Общи условия

Активация на акаунт