Връзка за секс , но после и двамата с чувства

• 13 159
  • 317
  •   1
Отговори
# 195
Успех и от мен, правилно си постъпила да си тръгнеш от тези безперспективни отношения с еднопосочни чувства. Дано на фона на тези преживявания това, което те чака занапред, те изненада приятно и преживяното ти помогне правилно да го оцениш. След дългата пауза във връзките преди това е нормално да са се появили някакви колебания в преценката ти, но важното е, че здравият инстинкт е сработил. Късмет в бъдеще и горе главата.

# 196
Следващия път не смесвай връзка за секс с връзка! И не страдай за този!

И сори, че ще го кажа ама, жената, когато е с дете, тя “приема” някого в нейното семейство.
Тя си има семейство!
Ергенът също може да иде да си живее при мама, защото чуждото дете му е конкурент за вниманието на авторката…🤭
Не се притеснявай, ще се срещнеш друг мъж,с друго виждане, който ще е подходящ за твоето семейство!😊

На колко е детето?

# 197
Ами като цяло това нещо само секс го могат мъжете. Те не влагат чувства.
Не са много жените, които могат да започнат връзка само за секс, без никакви чувства.
Явно авторката не я бива в това.

# 198
  • Paris, France
Благодаря на всички за изразените мнения .. Реално случката се разви преди 2 седмици и още тогава взех решение да се разделим !  Беше взаимно и с разбиране от двете страни .. мили хора реших да пусна текст тук просто защото още имам някакви терзания и съмнение дали съм постъпила правилно като отказвам .. Естествено че детето ми е на първо място ..И затова реших да постъпя така ..

Аз не бих се разделила с мъж, с когото сексът е върховен и се разбираме само защото не искал по-сериозни отношения. Подобен я намеря, я не, а убитаци, желаещи сериозни връзки бол.

Напълно е възможно мъж да има чувства към жена, но да осъзнава, че няма да може да съжителства с нея или да държи повече на удобството си. Защо да е на второ място, като може да е на първо? Все пак първото място винаги ще е заето от чуждо за него, дете. Влюбвала съм се в мъже осъзнавайки, че сериозности не може да има заради това, че вече имат дете. Не го намирам за обидно и приемам мъж да ми го каже.

Помисли си добре искаш ли реално сериозна връзка и съжителство и можеш ли да си го позволиш? Цъкнах ти на профила и видях, че си имала наскоро повишени финансови нужди. Това автоматично изключва друго дете, което мъж без деца вероятно би поискал. Детето ти също няма да е щастливо с чужд мъж и трудно ще го приеме, ако изобщо.

Седни и напиши какво искаш от следваща връзка и се ориентирай към мъже, които вече имат дете! Рядко са уау, но поне ще сте квит в това отношение. И те рядко предприемат сериозности и обвързване с жена, която живее и обгрижва малко дете.

Желая ти щастие и радост оттук нататък.

# 199
Аз не бих се разделила с мъж, с когото сексът е върховен и се разбираме само защото не искал по-сериозни отношения. Подобен я намеря, я не, а убитаци, желаещи сериозни връзки бол.

Напълно подкрепям целия пост, рационално и без превземки и излишна политкоректност и полова солидарност написан. И в добавка към цитата:
- когато си ходите по улиците какъв процент от мъжете ви харесват толкова, че да поискате секс с тях?
- от тези неколцина мъже колко ще поискат вас?
- от тези, които ще ви поискат като сексуален обект пък колко ще искат неангажираща връзка?
- от тях пък колко ще са на вашата вълна като интелект, възпитание, среда (не някоя мутра насилник например).
- колко все пак няма да си обратни.
- и накрая от цялата нищожна останала групичка колко и ще са добри в секса? Или по-точно с колко ще си паснете сексуално, защото терминът "добър в секса" за мен е некоректен.
- и съвсем накрая и ще имате ли възможност да се запознаете изобщо или ще се разминете?

Пиша това, защото за мнозина от писалите намирането на нов секс партньор е все едно да отидеш да си купиш нова бутилка олио като свърши старата...

# 200
Предпочитам да не правя секс с човек, към когото започвам да изпитвам чувства, а той ясно ми е заявил, че не иска нищо сериозно от мен. Ако няма чувства - има секс. Просто и ясно.

# 201
Във всички случаи отношенията за секс не прерастват във връзка, защото единият не желае другия за такава. И не знам защо това, че има дете, е толкова обидно като причина. Грозна си, стара си, тъпа си и ме е срам да се покажа с теб по-добре ли е? И да, може сексът да е супер, може човекът да ти е симпатичен, но не чак да си го вземеш у вас. За мен лично причината му изобщо не е обидна. Не всеки иска и може да отглежда и да заобича чуждо дете, той явно знае, че това няма да стане. По-добре от гневен или безразличен пастрок, който се е събрал само с майката, без да брои детето, пък после "шъ му мислим".

# 202
Разбирам детето да е проблемно, вече да са се срещали по някакъв повод и онзи да е решил, че тая работа не е за него.
Не. Той я дискриминира априори.
Посланието е - не ме кефиш достатъчно.

# 203
Зависи и колко годишен е. По-младите са по-идеалистични в представите си. А авторке, той потърси ли те след това?

# 204
В пълното си право е да не иска жена с дете. Ама как, ама защо - негова си работа. Може да не познава детето и да не иска и да се запознава с него.

Разбирам детето да е проблемно, вече да са се срещали по някакъв повод и онзи да е решил, че тая работа не е за него.
Не. Той я дискриминира априори.
Посланието е - не ме кефиш достатъчно.

# 205
За 4 месеца той може нищо да не иска, освен очевидното. Тя е  попитала направо ,признала е директно, той какво да каже? Особено в леглото  нищо не  е  сериозно. Имам чувства! Какви, няма инфо.
 Мисля си , уж жените са си самодостатъчни , силни ,справят се, над мъжа са  понякога,  а толкова трепети и размисли - този не  я иска, този не става,  няма да допусна  секс като не иска детето ми... И прозира дами, желанието на жена да е обичана,  с мъж, обвързана, закриляна.
 Каквото искате си кажете.
 За мен тя бърза, явно не живеят заедно и  се виждат   за кратко ,но очаква пръстен. Не го познава реално , но смята ,че е идеален.
Това само жени го правят.

# 206
  • София
Абе той да си иска каквото реши, ама ако ти го каже в лицето, а ти останеш с него да си му секс другарче (особено щом си признала чувства), падаш много низко. Същото, ако ти каже, че за него си прекалено стара, грозна или тъпа за сериозни отношения.

# 207
И затова авторката правилно е прекратила отношенията. Рано или късно и тя ще си намери човек, който да я иска достатъчно силно за сериозна връзка.

# 208
Ми тя изгодата в секса е за двамата. Grinning
И на жената й е хубаво, тъй че и тя го използва. И той нея. Квит са....

Както го пишат някои, излиза че сал той се кефи на секЦа ..па тя не....Wink

# 209
  • София
Щеше да е така, ако тя нямаше чувства. При наличието им, не са на равни начала.

Общи условия

Активация на акаунт