Връзка за секс , но после и двамата с чувства

• 13 164
  • 317
  •   1
Отговори
# 180
  • София
Няма как една жена да очаква да я вземе насериозно един мъж, когато е готова да се примири само със секс, при все че има чувства. Ако нямаше чувства, щеше да е друго, тогава просто щеше да си го ползва за секс играчка и да си свирка. Но сега ще му се продаде евтино, защото тя ще влага много повече от него в тая връзка, и той ще си я върти както си иска, докато не срещне някоя, с която ще иска да се ангажира. Иронията ще е пълна, ако и тя се окаже с дете.

# 181
В такъв случай той ще бъде с авторката от примирение, а не от любов и истинско желание да е с нея.
Айде сега, сценарии. Случват се и такива неща, след раздялата. Хората оценяват това, което са имали, когато го изгубят. И после се събират и заживяват щастливо. Много такива двойки има.

# 182
Човекът е казал, че не иска жена с дете. Едва ли изведнъж ще реши, че тя е жената на живота му.

# 183
  • София
Той може и да не иска жена с дете, но на първо място не иска нея.

# 184
  • София
В такъв случай той ще бъде с авторката от примирение, а не от любов и истинско желание да е с нея.
Айде сега, сценарии. Случват се и такива неща, след раздялата. Хората оценяват това, което са имали, когато го изгубят. И после се събират и заживяват щастливо. Много такива двойки има.

Ако е веднага - след месец, два дори - да. Ама след 3 години някой видиш осъзнал колко много съм значела за него.... да, бе, да!
Но историята е пълна с жени, които чакат години заветния пръстен и дете накрая остават без двете, а нашичкият месец след раздялата се готви за сватба и чакат бебе.
И да, напълно е възможно да се обвърже с жена с дете.
Просто не с тази жена и с това дете.
Пак казвам, приключвайки от раз тези взаимоотношения има някакъв шанс след седмица, месец, два той да я потърси. Това, обаче, ако наистина я обича. Иначе - не.

# 185
  • Варна
Скрит текст:
Някои хора тук имат нереалистичните изисквания мъжът, чиято цел е да прави секс, иначе защо да се хваща, да работи срещу интереса си и да разубеждава жената.

Аз лично съм чувала от мъж, как в такава ситуация е постъпил точно "срещу интереса си" и е сложил край, за да не таи момичето напразни надежди.
Не, не за чувствата на момичето се е загрижил - лепкава е станала и за себе си се е погрижил. И добре е направил.
Обаче не този е търсеният ефект тук.

Последна редакция: пт, 11 авг 2023, 18:54 от plqsak

# 186
  • София
Човекът е казал, че не иска жена с дете. Едва ли изведнъж ще реши, че тя е жената на живота му.
А, защо? Ако знаеш в колко книжки са заживели щастливо...

# 187
  • София
Специално тази връзка, особено че той е в друг град, ще се разпадне от самосебе си съвсем скоро.

# 188
  • София
Какъв друг град?

# 189
Специално тази връзка, особено че той е в друг град, ще се разпадне от самосебе си съвсем скоро.

Аз не видях друг град. Но иначе всяка такава връзка се износва, става рутинна, адреналинът се губи и логично свършва. Нищо по-нормално от това.

# 190
А, защо? Ако знаеш в колко книжки са заживели щастливо...

Тая литература няма общо с реалността обаче.

Той може и да не иска жена с дете, но на първо място не иска нея.

Иска я бре, как да не я иска. За секс.

# 191
Благодаря на всички за изразените мнения .. Реално случката се разви преди 2 седмици и още тогава взех решение да се разделим !  Беше взаимно и с разбиране от двете страни .. мили хора реших да пусна текст тук просто защото още имам някакви терзания и съмнение дали съм постъпила правилно като отказвам .. Естествено че детето ми е на първо място ..И затова реших да постъпя така ..

# 192
Общувай с хора, излизай с приятелки и не губи енергията си в такива безперспективни и унищожаващи психиката връзки.
Жените сме повече,от това да задоволяваме нечий страсти и да получаваме  в замяна трохи.

# 193
Правилно решение си взела според мен. Ще намериш човек, който да иска сериозна връзка с теб.

# 194
Благодаря на всички за изразените мнения .. Реално случката се разви преди 2 седмици и още тогава взех решение да се разделим !  Беше взаимно и с разбиране от двете страни .. мили хора реших да пусна текст тук просто защото още имам някакви терзания и съмнение дали съм постъпила правилно като отказвам .. Естествено че детето ми е на първо място ..И затова реших да постъпя така ..

Браво на теб, правилно решение си взела. Че тук друго помислихме и те изядохме леко Grinning
Терзанията са ти разбираеми.
По-добре сега да прекратиш, както си направила и да гледаш напред и да не си губиш времето с човек, който ти говори празни приказки.
Успех.

Общи условия

Активация на акаунт