Връзка за секс , но после и двамата с чувства

• 13 350
  • 317
  •   2
Отговори
# 120
Честните повтарят до откат "всичко е дамо секс", няколко пъти, докато момичето разбере, дори и с риск да си загубят "ползите".

Това ми е малко много вече. Може би според теб като и го натяква преди всяка среща това много ще я възбужда и настройва за сексуалните изживявания после? Не виждам защо е длъжен да скапва секса, за който се е хванал, понеже видите ли онази от един или два пъти не схващала. Че бавно загряваща ли е???

# 121
По принцип той е коректен. Аз по- скоро нея не я разбирам, че след тези думи продължава да е влюбена.

# 122
  • София
И кво като изтъква причината, по добре ли ще е да я забаламосва с нещо друго?
Нито е лъгал, нито е правил нещо нередно. Никой не е длъжен да гледа чужди деца, това става по желание. Така че авторката или се примирява с този тип отношения, или си тръгва и търси друг, който ще приеме.

Той сега я баламосва - с чувства. Ама детето го спира. Причината не е проблем да се изтъкне, когато има смислен мотив. В случая няма. За мен детето е използвано като причина с користна цел. Той не й казал в началото, че няма да иска сериозна връзка с нея, защото тя има дете. Казал й го е, когато е заговорила за чувства. Проблемите са в тънката част. Затова и на мястото на авторката щях да си бия камшика. Защото толкова честният мъж за мен шикалкави. Пуска въдичка (чувства), но слага непреодолима пречка (дете). Хем вълкът сит, хем агнето цяло. Авторката трябва да види това.

Но пък дори да приеме, че е наистина искрено честен без да се опитва да си докара това, което на него му е изгодно, като наглася нещата все едно той е в патова ситуация - авторката сделката вече не я устройва, и ако не се разкара, ще има да реве.

Иначе аз съм имала такива отношения, но без детето. Когато вече не ми бяха изгодни сложих край и толкова. Изтъкнах, че съм срещнала друг (което беше факт), но истината е, че и без това отношенията бяха изчерпани и вече бях решила да ги прекратя при първия случай, в който ме потърси. Но такива обяснения ми се видяха излишни, тъй като това нито е било сериозна връзка, та да се обясняваме, нито е имала бъдеще, та да търся начин да я оправям или продължавам. Мъжът тук обаче иска да продължи със секса и си наглася нещата.

# 123
Не е бавно загряваща,  а просто не иска да е в тази позиция. Нормално за всяка една жена.
Вероятно това, че имаш дете от друг за повечето мъже е проблем. И аз, като бях девица нямаше шанс да се обвържа с мъж с дете.
Въпрос на гледна точка.
Но, за авторката не се променя неговото отношение.

# 124
Честните повтарят до откат "всичко е дамо секс", няколко пъти, докато момичето разбере, дори и с риск да си загубят "ползите".

Това ми е малко много вече. Може би според теб като и го натяква преди всяка среща това много ще я възбужда и настройва за сексуалните изживявания после? Не виждам защо е длъжен да скапва секса, за който се е хванал, понеже видите ли онази от един или два пъти не схващала. Че бавно загряваща ли е???

Не се натяква на всяка среща, но в комуникацията се заявява ясно няколко пъти, че чувства няма, отношенията са за забавление, именно защото жените сме склонни да развиваме чувства при интимна близост - хормонално ни е заложено и по това се отличаваме от мъжете. Честните мъже, които не желаят да заблуждават, са директни.

# 125
Голямо чудо е станало. Авторката тъкмо се е поразкършила след толкова години застой, сега може да се насочи към по-подходяща таргет група мъже, ако иска връзка. Ще каже човек, че не 4 месеца, а 4 години са се сексили и той чак сега е казал това, че не не иска връзка.

# 126
Като знае че ще развие чувства, да не се хваща на връзка уговорена да е без чувства..
Да стои на сухо и да търси идеалният за нея.

# 127
Като знае че ще развие чувства, да не се хваща на връзка уговорена да е без чувства..
Да стои на сухо и да търси идеалният за нея.
Тя не е знаела. И не е направила нищо лошо, че се е съгласила на тези отношения. Не е ок толкова време да нямаш интимен живот. Това са хубави емоции, от които човек не трябва да се лишава доброволно.
Даже след такава голяма пауза психолозите препоръчват да се мине точно през такъв тип неангажиращи отношения и дори да ги поддържаш, ако е възможно, преди да търсиш господин Специален. Така няма да се хвърляш на всеки срещнат, който покаже малко интерес и няма да си формираш големи предварителни очаквания.

Ние реално не знаем нищо от бекграунда на двамата. Така че, всичко е гадание по картинка.

# 128
  • София
Авторката появи ли се?

# 129
Така е...неангажиращ секс ...нищо лошо няма в него.
Докато жената не попита ма ти що не ме искаш за вечни времена Joy

# 130
Някои хора тук имат нереалистичните изисквания мъжът, чиято цел е да прави секс, иначе защо да се хваща, да работи срещу интереса си и да разубеждава жената. Казал е веднъж или дваж, ако на мадамата не и стига да попитва от време на време. В края на краищата тя е доброволно в тази връзка и е участвала в уговорката. Коя от вас, като започва връзка с мъж, му натъртва по десет пъти, че е ревнива, че не прави това и онова в секса, че държи на това, това и това, че трудно се възбужда и прочее...

# 131
  • София
На мен не ми харесва, че той иска само секс, но говори за чувства. За мен това не е говори добре за него. Другото е, че за мен всяка жена, която е признала, че има чувства, а насреща са й отговорили, че детето й е пречка, и тя продължи отношенията, си плюе на достойнството. Толкова. Всеки има право да отиграе такава ситуация както той намира за правилно и да приеме всякакви условия.

Иначе неангажиращите връзки са супер, но трябва да усетиш в кой момент са изчерпали ползата си и преминават във вреда. И когато го усетиш, секирата. За мен авторката е в този момент, пък дали ще има сили да сече, само тя си знае.

# 132
Някои хора тук имат нереалистичните изисквания мъжът, чиято цел е да прави секс, иначе защо да се хваща, да работи срещу интереса си и да разубеждава жената.

Аз лично съм чувала от мъж, как в такава ситуация е постъпил точно "срещу интереса си" и е сложил край, за да не таи момичето напразни надежди.

# 133
Някои хора тук имат нереалистичните изисквания мъжът, чиято цел е да прави секс, иначе защо да се хваща, да работи срещу интереса си и да разубеждава жената.

Аз лично съм чувала от мъж, как в такава ситуация е постъпил точно "срещу интереса си" и е сложил край, за да не таи момичето напразни надежди.
Е, хубаво, но хора всякакви по земното кълбо. Общо правило е, че всеки гледа личния си интерес и е отговорен за него преди всичко. То във връзка и брак хората си гледат себе си, какво остава за секс бъдита. За мен е нереалистично изискване към другия.

Според мен мъжът може да има чувства към жената, но не както тя ги разбира и й се иска. Със сигурност я харесва, за да спи с нея няколко месеца. Но явно не достатъчно, че да мине на следващо ниво.
Причината може да е във възпитанието му, в предразсъдъците, в това, че иска да си харчи парите по купони - абсолютно няма никакво значение в случая.

# 134
  • София
О, и аз имах чувства към несериозните си връзки. Чувство на симпатия основно.

Мъжът е казал, че с нея сериозна връзка няма да има. Топката е в нея - устройва ли я както е било досега, или предпочита да прекрати.

Общи условия

Активация на акаунт