Отговори
# 285
За пюрето от картоф и аз го правя малко по-редичко и така не става на лепило, а тъй като Цвети понякога му се мръщи още от началото започнах да се изхитрявам и слагам по мъничко ябълка за вкус. Искам да ви питам бананът суров ли го давате или го попарвате аз първиети 2 пъти леко го сварявах но последният път го дадох суров, също започнах и в плодовото пюре да слагам сурова ябълка.
Аз не ползвам за малката МВ само понякога за леко затопляне на водата.
Да ви попитам остана ли някой такъв мързеливичък бебчо като моята сладурана Simple Smile тя още не се обръща въпреки че успя да падне от доста широкото ни легло, също не иска и да подскача само на седенето се кефи но предпочита мама да я вдига набира се само след предварително надъхване.
Да ви попитам мамита как ви остава време за такива кулнарни подвизи аз напоследък залагам на по-бързи ястия и ако може в количество за 2 дни за такива красоти не ми остава време.

# 286
Добро утро!
Има ли кой да пусне новата тема? Аз не разбирам от такива неща Wink
St.g Павел се обръща вече, но мисля,че и Цвети ще започне когато се сети за това baby_neutral
Как даваш Ябълката сурова? Стържиш ли я? Аз я попарвам на пара и после пасирам.
Рени какви плодови пюрета правиш? Аз освен за Ябълка и банан друго не се сещам в този сезон newsm78
Ето една закуска на Павел- каша от царевично брашно със сирене, давам я вместо попара( преди да въведа глутена)

# 287
  • Варна
В картофеното пюре слагам АМ и го правя по-редичко. Банан суров давам от 10 дни, а ябълка само сварена за сега.
St.g Тодор се обърна като стана на 6 м., но не се обръща много често и основно го прави след баня като е голичък.
И аз всичко приготвям в МВ - и водата преварявам там.

# 288
Ами пасирам я вчера направих така сложих сурова ябълка и банан малко вода и пасирах после сгъстих с малко оризова каша. Преди и аз я варях ябълката но нали така се губят витамините, а тези ябълки които за щастие намерих са домашни, жълти, есенни и не пускат много сок първо смятах сокчета да и правя но то повечето се изхвърля и ми дожаля. За друго плодово пюре аз съм си замразила круши и смятам вече да ги давам естествено сварени, давала съм от бурканче така че мисля че няма да има проблем.

# 289
  • somewhere over the rainbow
Момичета, пуснах НОВА ТЕМА. За сега е същата, като имам време, ще я оправя Peace

Общи условия

Активация на акаунт