Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 856
  • 735
  •   1
Отговори
# 225
Браво, супер маникюри, момичета! Шкщам да питам за всички розови,но моето излиза извън всякакви норми, та нека съм невидение.
Mountain_crystal, супер се е получило! Чисто направено, добре израства, без отслойси и наводнения. Обикновено отказва да качна стимки заради мегабайтите, дори и каро казва само "грешка" или каквото там съобщаваше. И та мен не ми е качна.о някои с по-висока качество и резолюция и тогава отивам и я кропнам леко и се надявав вече да е под 5 мб

# 226
Благодаря! Правила съм изключително тънки пластове. Лака е непокривен, както на мен ми се иска. Прозира ми и не ми харесва. А много обичам светли лакове. Не се харесвам с тъмни. Застаряващи са ми. Изключение прави черното. И такъв ще поръчам. Но ще слагам червения. Поръчала съм го..

# 227
Какво му е на червения лак, защо не ти харесва?
Иначе супер се е получил първият опит за лак. С тези хубави плочки си мечта за всяка маникюристка.
Между другото, хич не се заблуждавай, че ще спестиш пари от правене на маникюр у дома. Такава краста е и повечето тук сме се задръстили с лакове - видяла си колекциите предполагам Joy Освен ако нямаш страхотен самоконтрол и поддържаш колекция от около 10-ина лака.

# 228
На коя марка си поръчала червеното? И на коя марка е непокривното?
Хубаво черно има hi hybrid. Скоро закупих, защото имах нужда от черно и е добре покривно и хубаво се нанася. Но аз го пека 90-120 сек. Проверяваш ли в  гугъл цветовете по номерче? Така малко по-яно става за цвета като разгледаш снимки на цвета под всякакви светлини, защото понякога снимката на лакчето не е много точна. Имаше една клареса лилава, която на картиката е блестящо лилаво, а реално е много много тъмно с блестящи частици. Реално е красив цвят, но картинката подвежда. Purple 631 да беше май. Преди имаше група във форума за заменки и подаряване и момичетата си сменяха разни гел лакове, печатии пр., но не знам дали още има такава.

# 229
Такава група за разменяне и подаряване би била полезна наистина Simple Smile

# 230
  • София
Venislava Todorova, кой е този лак? Много харесвам такива цветове, а все попадам на много ярки.

# 231
Червеният лак е по-тъмно от това, което очаквах. Като цяло тъмните цветове имам чувството, че ми застаряват ръцете и пръстите. Не са ми нежни, елегантни.. не се възприемам самата аз с тях. На sunone са и и този ми цвят, и червеният. Точните им номера не мога в момента да дам. Имах една голяма кутия с обикновени лакове, вероятно ще стане същото и с гел лаковете хахах. Но вместо пари в салон, ще дам същите за лакове примерно и тях ще ползвам многократно. Чак да се зарина не мисля, но знае ли човек хаха. Не се заричам, но ще опитам да не се оливам и да трупам.

# 232
И аз все си мисля, че би била полезна за много от момичетата тук - предполагам всяка има поне един продукт, който да не е нейния, а и е жал да го метне. И тук веднъж-два пъти сме подарявали или разменяли и не пречи да се случва, но някак може и да се размие м/у други обсъждани неща. Гледам сериите за коса имат такава тема, но не знам какво е станало с тази за гел лакове. Само съм чела за нея в стари теми. И дали е само за гел лакове или е била обща имам само спомен някави печати се обсъждаха май.
mountain_crystal, аз лично колко пари съм наляла за гел лакове, бази, гелове, стикери, декорации, че по-евтино щеше да ми е да ходя на маникюр всеки месец и то от 60лв., но както пея Ъпсурт "ма то ми 'убаво бе". Кеф ми е, но имам вече над 100 неща. Аз успях да си изброя продуктите само в новия куфар ооколло 90, а в другия имам още толкова, че и отгоре. 2 лампи(+1, кояот не я броя, че е стара), 4 пили, поръчах един прахоуловител(но може и втори да придобия), един албум не стига за стикерите, камъняци, пигменти,прхчета, конфети,плодчета, зеленчуци, брокати, хайвери, четки... о не! Само последната ми поръчка от неймастера беше с около 20тина неща. Аз ако умра на 100, преродя се и пак до 100 живея пак не мога да ги разходя. Стискам палци искрено на никой да не му става такава мания, защото наистина положението е болестно при мен.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 16:20 от karmilla

# 233
Аз в началото поръчвах яко, но от няколко месеца съм се спряла, единствено взех наскоро на Коди макаронена база. Ако оттук нататък само изразходвам наличностите, ще мога да се правя без пари поне две години, та и майка ми и сестра ми. На сметка е, ако не поръчваш постоянно, но е трудно да устискаш, признавам. Затова се опитвам да не гледам вече по сайтовете хахаах. Преди бях така с профи козметиката за коса, беше леле мале, добре че излязох в майчинство, че външен фактор да ме спре 😂
Вчера попаднах на първия си гел лак, потресаващ е, но ще го споделя с вас - вие пазите ли си снимките от дебютните маникюри?

Снимката се качи размазана и не се вижда, че няма неомазан пръст, а тези черти трябваше да е лято принт на зебра 😆

# 234
Аз нямам баш на най-първите си "творби", но аз през годините на няколко пъти почвах, спирах и пр. Имам една сравнително стара снимка когато последно "поднових" наистина и положението не е добре хич. Аз все спирам да гледам, но накрая да видя уж нещо за някого да кажа или дам линк и като "видя" е много зле!
Намерих темата, но е доволно стара и май повече имат нормални лакове и с условие да са нови и само пробвани лакове. Реално темата е от 2014-та и последно мнение е оот 2022г.
https://www.bg-mamma.com/?topic=772389
разцъках и гледам и гел лакове се разменят. Предполагам нова тема няма да може да се пусне като има налична такава, а тази не е достигнала лимита от 50 стр, за да е заключена. Предполагам там можете да пишете и четох, че все пак мацките си разменят лакчета и не само пробвани, а лакирани да речем по 1 или 2 пъти, важното е да са в срок и ако са обикновени да не са разреждани. Последно една дама бееше подарила цяла колекция от нейни си лакове. Та според мен за момичетата, които биха искали да разменят всякакви джиджавки темата ще да е подходяща.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 17:12 от karmilla

# 235
Venislava Todorova, кой е този лак? Много харесвам такива цветове, а все попадам на много ярки.

Лакът е на Claresa Folin love 1, но на снимките не можах да го хвана хубаво. Розов е, но някак си пастелно, едно такова....ужас, чак аз не си разбирам какво обясних Sweat Smile
Абе, най-добре го разгледай в Интернет Blush

# 236
Аз нямам снимка на най-първия си маникюр, но ето един от първите тук. Даже съм си го харесала щом съм го качила в инстаграм Joy

https://www.instagram.com/p/CCx-SuqjsCA/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

И първото изграждане съм го споделяла, но хайде пак за разкош да видите какъв потрессс беше. С тези изградени нокти отидох на курса по маникюр (с идеята да се похваля с творението си Joy). И познайте - 4 часа една колежка се мъчи да ги свали с обикновена пила и ацетон, не успя, след което преподавателката ми даде ел.пилата и каза аз да си ги сваля донякъде с ел.пила, после пак с ацетон. И след това бях модел за показване защо не е добра идея самоук човек да ползва ел.пила - за 3 ползвания вкъщи си бях препилила яко плочките Joy

https://www.instagram.com/p/CUx49lEI1fD/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

И първо изграждане с полигел след изкаран базов курс, вече значително по-добре.
https://www.instagram.com/p/CIP3s4Dj0_T/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Първо изравняване с линт база:
https://www.instagram.com/p/CKlU46HDimW/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Да ви се похваля, че понеже са ми малко лаковете, поръчах 6 нови цвята от HEMA free серията на Semilac - основно цветове за наближаващата есен, защото разкарах цялата есенна серия на Клареса преди 2 месеца. И тържествето пред вас обещавам, че няма да купя нов гел лак до края на годината. Ако купя и се похваля, ви моля най-учтиво да ме линчувате. Joy

# 237
Есмералда, къде си карала базовия курс за полигел?

# 238
На курса съм учила само гел, с полигел се учих сама, затова и не ми се отдава особено работата с полигел и горни форми.

# 239
Аз нямам снимка на най-първия си маникюр, но ето един от първите тук. Даже съм си го харесала щом съм го качила в инстаграм Joy

https://www.instagram.com/p/CCx-SuqjsCA/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

И първото изграждане съм го споделяла, но хайде пак за разкош да видите какъв потрессс беше. С тези изградени нокти отидох на курса по маникюр (с идеята да се похваля с творението си Joy). И познайте - 4 часа една колежка се мъчи да ги свали с обикновена пила и ацетон, не успя, след което преподавателката ми даде ел.пилата и каза аз да си ги сваля донякъде с ел.пила, после пак с ацетон. И след това бях модел за показване защо не е добра идея самоук човек да ползва ел.пила - за 3 ползвания вкъщи си бях препилила яко плочките Joy

https://www.instagram.com/p/CUx49lEI1fD/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

И първо изграждане с полигел след изкаран базов курс, вече значително по-добре.
https://www.instagram.com/p/CIP3s4Dj0_T/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Първо изравняване с линт база:
https://www.instagram.com/p/CKlU46HDimW/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

Да ви се похваля, че понеже са ми малко лаковете, поръчах 6 нови цвята от HEMA free серията на Semilac - основно цветове за наближаващата есен, защото разкарах цялата есенна серия на Клареса преди 2 месеца. И тържествето пред вас обещавам, че няма да купя нов гел лак до края на годината. Ако купя и се похваля, ви моля най-учтиво да ме линчувате. Joy
Много прилично изглеждат първите ти опити, сегашното ниво няма да коментирам, топ е 😊  . Супер е човек да види прогреса си след доста труд и търпение!

Общи условия

Активация на акаунт