Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 867
  • 735
  •   1
Отговори
# 240
Здравейте! Аз съм "пристрастена"😉🤫. Не съм поръчвала от 3 месеца 😳 🤔 Мисля, че трябва някакви значки да си раздаваме за въздържание. Снощи напълних кошницата в makeup с лакове, но устисках и не поръчах. Сега като Ви четох и влезнах за погледна от кога е последната ми поръчка.
Ох, искам жълт лак и един зелен си харесаххх.
Толкова дълго непоръчване може и да се дължи на неволите, който са ме налегнали, все семпли маникюри си правя, но от една седмица искам жълтоооо.

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 21:35 от pipence

# 241
  • Бургас
И аз да се включа с моя най-първи гел лак маникюр, с цветове от една колежка, тъй като на мен ми бяха пристигнали само лампа, база и топи нямах търпение да пробвам.
Следващия е с мои цветове, които бях поръчала за конкретния дизайн.
Лятото на 2017 е това...

Последна редакция: вт, 22 авг 2023, 22:47 от sunny-n

# 242
Едит: Подарени
Отново разчиствах, за да освободя място в кутията за новото и искам да подаря на някоя съфорумка неща, които не ползвам.

1. Това чудо на Клареса аз изобщо не успях да се справя с него, та е ново. Веднъж само на мостра цапотих нещо и накрая излезе едно нищо…🤓
2. База Milk! на Яна Нейлс, купувана януари тази година. Ползвала съм я броени пъти и то на по един-два нокътя като камофлаж. Много ми е рядка и трудно изравнявам с нея. Иначе е бетон и не съм имала никакво отслояване за 3 седмици.
3. Топ лак от Милано Козметик - Милки. Идеята му е да прави нещо като бяла преливка върху цветен лак. Прилагам снимка за повече яснота. Ползван веднъж на мострата, купуван януари тази година.

И да не съм съвсем против правилата, ето го мойто първо творение от май 2022…с лак Прити…🙈 Човек цял живот се учи…

Последна редакция: ср, 23 авг 2023, 00:09 от Butterfly_🦋

# 243
Тази пила Елена арт я продава 1:1 в сайта си за 150лв. Не знам кой и ги поръчва нещата...

# 244
  • Бургас
Ами хич не са ви зле първите опити. А и в крайна сметка собственото удовлетворение е най-важно. И от външния вид и от трайността.

# 245
За да се въздържам от нови покупки започвам да си разглеждам лаковете в кутията и да си избирам за следващ маникюр. Иначе си стоят неизползвани неща, а аз трупам още, които да стоят неизползвани.

# 246
Едно лирично отклонение, ако ми позволите.
Скрит текст:
Снощи като погледнах снимката на първия ми маникюр с гел лак, се загледах в каишката на часовника ми и ясно си дадох сметка колко ми се е отразило всичко, което ми се случи последните шест месеца. Към днешна дата я закопчавам на петата дупка, с лек напредък за четвърта. Буца ми заседна в гърлото. Едно е да гледаш на кантара как си свалил 10 килограма заради целия стрес и да си с рисково поднормено тегло, друго и да си видиш разликата в ръцете…През целия този период правенето на маникюр в къщи беше единственото нещо, което правех за себе си, като терапия, за 2-3 часа се концентрирах изцяло в детайлите и забравях за всичко, което ми тежеше. Влизах в темата и четях вашите съвети, споделен опит и въпроси. Нямах търпение да дойде време за смяна. Даже понякога си правех нов още след втората седмица. New nails - new me, бях прочела някъде и наистина аз така се чувствах. Маникюра за мен не е просто едно лакиране, за има няма 2-3 часа, много повече от това е. За мен беше и още е спасение, терапия, релаксиране, удоволствие.

Благодаря Ви момичета за споделеното време и приятелската атмосфера, която цари в темата! Бъдете здрави и все така вдъхновяващи!🫶♥

# 247
И на мен ми е като терапия маникюра, както и тренировките в зала, някак психически и при двете си разпускам най-много.

# 248
  • София
Да, много приятна терапия си това. Въпросче:  има ли блестящ топ лак, който да наподобява ефекта на база опал?

# 249
Много хубави първи опити. Даже не личи, че са първи!
Моите съм качвала и са трагични. Но и аз ще направя една хронология тук малко. Относно терапията в последните 2 години и нещо много неща ми се струпаха като проблеми (здрвословни, семейни, психически) и бях изпаднала в страхотна депресия, качих много рязко за това време много килограми от стрес и тъпчене с лекрства(антибиотици почти 6 месеца непрестанно ме тъпчеха и кортикостероиди), които към момента още ми е сложно да сваля, но маникюра наистина ми действа терапевтично и това хоби много ме спаси психически съвсем да не изплискам легена. Честно казано забравих за токсични хора, токсични навици от типа да се занимавам с глупости и да чета глупости в социалните мрежи , което реално повече ме натоварваше и взех да си земам вниманието с по-ползотворни неща, хобита и интереси. Радвам се, че и на други е помогнало това хоби.
Ето една от първите ми снимки след като поднових за пореден път маникюра у дома след цифра време пауза преди години. Мазах се 100 часа вечерта с едно гадно бяло с блускай и завърших с брокатче с идеята да е изчистен маникюр с акцент. Само така идея обаче съм имала резултатът е ужасен и все едно съм се намазала с коректор. На ввсичкото отгоре тогава падаше на 3ти ден. Та много време загубено за плачевен резултат за кратко. Още не знаех за темата тук:
Скрит текст:

Това ми е пак маникюрче, което си бях харесала вече, ръката ми беше свикнала и ставаше чисто, но пак падаше на 3ти ден. Още не бях баш почнала да чета тук, но турсех вече решение на проблема си, защото много се дразнех през 2 дни да си вадя сергията, за да си оправям маникюра. Тук е по-прилична работата:
Скрит текст:

Вече ето първи опит с каучукова база на Клареса. След горния маинкюр е правено по спомен. Тогава бях почнала да гледма клипове вече, намерих Полинка, която хвалеше клареса, намерих темата и постепенно взех да чета, гледам и да си изяснявам нещата. Помня за пръв път след като разкарах блуская и минах на клареса ми издържа маникюра 1 месец без отслойка. Първи опит много зле, но пък помня бях горда със себе си и си го бях харесала много Grinning
Скрит текст:

Първо изграждане с хартиени форми, след като бях месец и нещо със счупена ръка и на несчупената всико беше леш, а аз си ги и гризках хубаво, след като останах сама със себе си и без покритие. Реално направих изграждането още с гипса докато бях на лявата ръка, но трябваше да пътувам извън БГ и се напънах да направя каквото мога. Помня изградени 100% бяха указателен, среден и малък. За другите 2 малко ми се губи:
Скрит текст:

И последно да покажа първо укрепване с каучукова база на друг човек, баба ми. Пак е клареса:
Скрит текст:

Реално голямо пътешествие беше с много безумни маникюри от моя страна, но пък човек се учи с практика, постоянство и желание. Някой ден може и аз да стигна по-професионални нива като Есмералда и ИГ,  но да видим. Друго важно ми е, че ми държи повече от правено в салон и мога винаги да си извадя нещата и да коригирам, ако се наложи, а не да чакам за часове и да обикалям София. Пожелавам на всички в темата държеливи маникюри, които да ви радват и действат терапевтично. И всеки си е с неговия опит, особено на по-начинещи да кажа да не се отказват лесно и да не се отчайват, защото нещата се случват постепенно и при всеки има прогрес с времето Simple Smile

# 250
Спешно ми трябва определен цявт лак. Наблизо имам магазин Панда, там съм чувала, че продавт гел лакове, чудя се да взимам ли или не стават за нищо?
Ако нещо друго не скъпо като марка, което да мога да купя офлайн споделете. Аз до сега само от интернет съм поръчвала, даже нямам идея какво се намира по магазините.

# 251
Какъв цвят ти трябва? Какви лакове има в тази Панда? Решение на живо е в лили или дм голдън роуз или в китайските магазини продават джеси и тертио за 6 или 8 лв. беше. КОето за на живо спасява положението. Аз лично на джеси не съм голям фен, но мацките тук са доволни и е решение.

# 252
Какъв цвят ти трябва? Какви лакове има в тази Панда? Решение на живо е в лили или дм голдън роуз или в китайските магазини продават джеси и тертио за 6 или 8 лв. беше. КОето за на живо спасява положението. Аз лично на джеси не съм голям фен, но мацките тук са доволни и е решение.

Аз дори не знам, че голдън роуз имат гел лакове, помня,  че имаха едни, които са уж с ефект като гел лак. Имам наблизо и лили и дм ще погледна и там. За пандата нямам идея какви са лаковете, само съм чувала, че се продват там и мисля имат и този джеси.
Инак като цвят си търся нещо между корал и червено ама не мога да обясня точно нюанса Simple Smile Давам си сметка, че може и да не намеря  нищо подобно, но ще потърся.

Благодаря!

# 253
Беба, в кой град си? Ако е някой от големите градове, може да има и професионален магазин за маникюр, което е най-доброто решение.
Ако не, гел лаковете на ГР - коментират се от преди няколко страници в темата. Не са обикновени с ефект на гел, а са истински гел лакове.

# 254
Много странно, това са 4 месеца. Аз поръчах едни цветни бази на 2 пъти, 1вият път за 40 дни пристигнаха, а втория път за две седмици.
Пиши и/или отвори диспют. Да не са ги задържали на митница? Проследи ли тракинг номера? Но не през али, там няма пълна информация. Този сайт е добър и показва точно и ясно къде е пратката по трасето:
https://parcelsapp.com/

Общи условия

Активация на акаунт