Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 928
  • 735
  •   1
Отговори
# 390
Моят мъж мърмореше като ходех в салон да ми правят маникюра, защото никога не е издържал повече от 10 дена.
Последно преди повече от три години като ходех с всички шаренийки, като ми вземеха 25 лв и той все повтаряше, че все едно заем сме изплащали Joy
Спрях да ходя не заради това, а просто ми беше много трудно през 10 дена да намирам време.
От може би февруари месец тази година се правя сама и започнах да се оборудвам. Дума не е казал. Даже на 13 септември вечерта Алито ми предложи оферта за прахоулавител за 15 долара с доставката и много се чудех, но самият той ме подтикна да си го взема. Чакам го с нетърпение да дойде, че иначе гледам да свалям лака навън.
Последния ми маникюр издържа три седмици и беше в много по-добро състояние от това, в което са ми махали маникюр на десети ден.
В техниката ми има много какво още да се желае. За съжаление се правя в часови диапазон 22:00 - 2:00 ч, но съм с дете, което няма навършени три годинки и тогава остава време за мама.
Между другото вече ми се случи няколко пъти да получавам комплименти за ноктите ми. Това не е било никога.
Ето този прахоулавител чакам:

Вие коментирахте друг, но нямам идея защо, цените които цитирате, често се различават от тези, които аз виждам в оставените линкове.

# 391
Леле, десет дена издръжливост след салон. Това е голяма антиреклама за маникюристката.

# 392
Понякога се отличавак, ако долу на избора е друг продукт или филтър примерно.
И на мен в салон 10 дни държаха и почваха да де люпят от към свободен край и ставаше ужас. И получавам повече сомплименти от след салон.
Относно запитвания за рродукти ва пълво страница има, много инфо може тампда погледнете. В момента не мога са изровя всичко,  по-късно ще напиша.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 11:15 от karmilla

# 393
Лошото е, че съм сменяла салоните и съм обръщала внимание, но никога, никоя маникюристка не ми е подготвял ноктите с дехидрататор, ултрабонд, а да не говоря за укрепване на нокътната плочка. Тези неща ги научих от момичетата тук.
Всички повтаряха, че явно имам по-мазна плочка и са ми мазали ноктите най-много с един продукт преди да сложат тънък слой база. Да не говорим, че след едно посещение още на следващата сутрин имах балончета по 2, 3 нокътя. Обадих се и попитах на какво се дължи, но не получих адекватен отговор, а само, че досега не ѝ се е случвало.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 11:16 от m-angel

# 394
M-Angel, напоследък предимно коментираме продукти, които са в раздела с оферти на Али Super deals. Излизат на намалена цена, само когато се отворят през раздела Super deals, линкът е за ориентация кой е продуктът, но през него излиза на редовната цена.

P.S. Линчувайте ме, моля. Току-що купих и аз лампа на батерия. Ето тази:

https://a.aliexpress.com/_mrVJYmK

Излезе ми на оферта в Super deals за €16.80, с доставка до България е €18. Същата гледах вчера за €32.
Ще се утешавам с това, че съм хванала изгодна оферта хаха.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 11:56 от esmeralda23

# 395
Есмералда, не може така. Grinning Защо пазаруваш наляво-надясно? Hug

Това с цените и аз от край време го забелязвам, наистина има големи разлики. Ето, твоя линк при мен е 55 лева, което при какъвто и курс да го броя - не е 18 евро.

Коригирам се. Не знаех, че пред линк не работи, а трябва да се отвори отделно през раздела. Там обаче не виждям търсачка, а са много и разнообразни неща, та малко трудно се намира.

Последна редакция: пн, 28 авг 2023, 13:04 от HoneyBee33

# 396
За жалост няма търсачка в. Super deals. Но моите наблюдения са, че алгоритъмът на Али забелязва кои продукти разглеждаш и запазваш в любими и след това ти ги предлага в Super deals. Разгледай няколко такива лампи, добави ги в любими или в количка, дай рефреш няколко пъти на приложението и бас ловя, че лампата ще се появи в първите двайсетина продукта, предложени за теб в Super deals.

# 397
И аз така си мислех и пробвах преди време да търся продавача, чиято обява споделяте, но нямаше резултат.
Другото супер зарибяващо е, когато Алито предложи продукт, който може да бъде закупен на много ниска стойност, но само 1 бр. Така вече няколко пъти си избирам лак от UR Sugar и още не съм си поръчала, тъй като не мога да избера само един цвят Joy

# 398
Момичета нещо се филмирах.  Запознати ли сте как стоят с нещата с алергиите към гел лакове?
От 5 дни съм се направила и днес забелязах ,че ми се бели кожата на кутретата и на двете ръце. Преди това съм ходила редовно на маникюрист и съм нямала проблеми.
прилагам снимка

# 399
И аз така си мислех и пробвах преди време да търся продавача, чиято обява споделяте, но нямаше резултат.
Другото супер зарибяващо е, когато Алито предложи продукт, който може да бъде закупен на много ниска стойност, но само 1 бр. Така вече няколко пъти си избирам лак от UR Sugar и още не съм си поръчала, тъй като не мога да избера само един цвят Joy
Ако щете вярвайте, но изобщо не бях влизала в superdeals🤦🏻♀ а пък това за един брой на супер цена за пръв път го чувам. Къде пристигат известия за това?
Леле, енциклопедия сте! Колко неща научавам от вас🥰

# 400
В Super deals! много е изгоден в момента

# 401
Напускам темата, ще обявя банкрут ако продължавам така! Joy Joy Joy
Докато съм се сетила: ползвате ли си ел пилите за педикюр и с какви накрайници? За петите имам предвид, за ноктите е ясно, че може по същия начин като на ръцете, но на мен не ми се занимава. Лятото и сандалите обаче се отразиха много кофти на ходилата ми този път и се чудя как да ги върна в нормалния им вид... приемам съвети и за маски или препарати за сваляне на мъртва кожа...

# 402
От superDeals-a поръчах този боклучак- не знам колко ще върши работа,но ще е по-добре от това,което имам в момента

Излезе ми 25 лв с доставката..

Пускам и стар маникюр с матов eggshell топ на MyLaQ,база Клареса и SunOne корал

# 403
Ползвала съм ел.пилата за педикюр с приставки шапка или с дискове и сменяеми абразиви на Сталекс. Но предпочитам обикновена ръчна пила за краката - по-удобно и бързо ми е за работа. В петък си правих педикюр с лосион за премахване на мъртва кожа, която изстъргах с шпатула, след това минах с пилата с груб и накрая с фин абразив. Взех си много готина пила за ходила със сменяеми абразиви от Шейн и съм доволна от нея.
Лосионът за жалост почти от година га няма наличен в мейкъп, но Елена арт продава един, за който съм чувала добри отзиви.

На мен прахоуловителят ми излиза на 18 евро в Super deals (предполагам защото вече поръчах днес лампата с голяма отстъпка), което пак е добра цена, ползвала съм този модел и го препоръчвам. Ако ви излезе на 28 лв, че и на 36 лв, взимайте без колебание, струва си.

# 404
Обичах, 😍😍😍 много красив!
Есмералда, линк за пилата за ходила? 😆
Ужасни сте! У-ЖАС-НИ! 😂😂😂

Общи условия

Активация на акаунт