Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 923
  • 735
  •   1
Отговори
# 375
Мисля да си купя гел за изграждане от Али. Мога с rubber base на Коди да го слагам? Или се купува специална база за самия гел?

# 376
С всяка една база може да го ползваш.
Поне аз така правя Blush

# 377
Мисля да си купя гел за изграждане от Али. Мога с rubber base на Коди да го слагам? Или се купува специална база за самия гел?

Аз със същата си нанасям гела и нямам проблем

# 378
Педикюр от мен

# 379
Момичета, мислите ли, че има смисъл от нещо такова? Има ли някой с опит?

# 380
За мен не, не мисля че ще научим/видим нещо по различно от това което можем са намерим безплатно в YouTube.
Ако урокът е наживо, вече е съвсем друго.
Но това е моето мнение, не ангажирам никой Blush

# 381
Подкрепям Венислава! Няма смисъл.
Вчера пуснах доста неща от Shein, все за маникюр. 😂 Ноо забравих най-важното- фрези! 😭 Сега пак ще ровя. Кредитната ми карта не харесва това. 🤣

# 382
И за мен няма смисъл да се купува онлайн уебинар при всичкия безплатен ресурс в Ютюб. Но в крайна сметка не е супер скъп, може да го пробваш и да споделиш с нас после дали си доволна.

# 383
Аз личто също не виждам смисъл да се купува такъв курс при хиляди налични образователни видеа в ютуб и иг. Има на български, руски и английски всякакви видеа, подробни, бързи, обяснамят за фрези, архитектура, начини на сваляне. Не мисля, че това ще съдържа много по-различна информация. За на живо курс съм съгласна си заслужава, но в крайна сметка всеки си преценява. Ако не ти се търси или примерно не знаеш, руски и английски може да ти двърши работа, но и на бг има много хубави видеа. Да речем Полинка Василева има много хубави мидеа по темата, които не струват 30 лв. , а са много позробни и ясни.

# 384
Утре другата ръка 🙈

# 385
Пак ви изтървах 😁
Ще споделя,че поръчах лак на Palu и е много красив цвят, но предвид цената не е нещо уау ..останах по-приятно изненадана от цветовете на SunOne
Базите на Palu как са ?

# 386
Аз имам една млечна база на Палу, страшно течна, разлива се при укрепване на нокът... Иначе е много красив цвят, с бляскави частици.

# 387
Здравейте обмислям покупка на печка и основните неща за маникюр у дома
Много бих се радвала ако споделите какво да си купя и как да направя тази плетка

Прочетох и въведението но не успях да разбера кои модел е най-добър sun x но виждам че има доста модели

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 23:16 от Kleopatra94

# 388
Не се нарича "печка", а ЛАМПА! ЛАМПА!

# 389
Ами, поръчах я. 105 лева.
Сега събирам идеи как да я вкарам вкъщи без да ме изловят, и после ползвайки я, на въпроса "пак ли?", да отговоря "ааа, не е ново бе, отдавна е".

Общи условия

Активация на акаунт