Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 921
  • 735
  •   1
Отговори
# 360
Новият е готов. Пак три пласта. На някои пръсти частично и четири. Аз слагам ужасно малко количество на нокътя. Ще пробвам следващият път с малко повече. На дясната ръка ми хареса повече и него снимах. Не съм левачка. Мога да работя и с двете еднакво.

# 361
Привет и от мен. Ето го моето творение, вдъхновено от любимата ми детска книга.

Цветните бази са на Коди, от серията Macarons - Blue sky&Vanilla.
Млечната база е на Weex, Light 7, вдъхновена от маникюра на съфорумка. Аз обаче много се измъчих с изравняването, понеже е по-рядка, сравнена с Коди. Ама затова никой не ми е виновен. Отчитам го като голям мой пропуск, защото това ми пречи при работа с други марки. Обаче пък много харесвам цветните бази на Коди, какво да се прави…🫣

За топовете, сигурно вече съм споделяла, но пак да кажа - топ лака на Яна нейлз - Blitz е буквално “топа на топа на топовете”, ако ме разбирате…😀 Просто е чудесен, за 21 дни не се надраска, не се матира, не загуби блясъка си. Въпреки всички близки срещи с горещи тави и два пъти допир с ютията…🤫
Затова и си взех матовият лак на Яна, ще докладвам по-късно за него. На пипане наистина е много кадифено усещането, точно както пишеше в сайта.
Butterfly, съвършен е! И цветовете, и формата, и Алиса… и снимките! Сега обаче искам всички тези цветове😣😣😣
Другите също!Истинско вдъхновение сте, момичета!

# 362
Море, аз не съм сигурна дали с тези лентички за френски може да се работи с гел лак изобщо. Мисля, че бяха само за обикнавен лак. Ако греша, някой да ме поправи.

Иначе, ако искам френски, като клиент ще ме интересува да стане възможно най-перфектен и бърз. Няма да ме интересува особено какви методи ще използа маникюристката ми за постигането му, стига да не е нещо нехигиенично или с риск от алергия.

# 363
Страхотни маникюри! Останаха ми очите в тях. Аз съм с една питанка отново;
Имам лакове на клареса и съм доволна от покриването доста, но много трудно ги нанасям.купих си четки а с тях още по зле , сякаш взимам цвета и остава по база като мина с четката . Четките би трябвало да са добри ,бяха 20лв за 7 8 четки. Другия вариант който си мислех е да взема четка от друг лак ,с който лакирам добре . Не нам дали ще стане .

# 364
  • Sofia
Някой има ли видео как се ползват лепенки за френски. Аз пробвах преди много време, но нищо не направих.

# 365
Аз не харесвам френски с лентички. Нито с обикновен, нито с гел лак. Получава се една  височина на линията, която няма как да се изравни с топ.
А с гел лак съм правила френски с ленти, като фиксирам за 10 секунди вадя и махам лепенката. След това допичам.
Не харесвам и формата на усмивките от лентичките, а имам всички видове. Въобще не са моето нещо.
Виждала съм някъде, че след такъв френски рисуват с тънка четка бяла линия точно по усмивката, за да не е толкова видим дефекта, който ме дразни. По-добре изглеждаше, но рисувания френски си е в пъти по-добър.
Скоростта  идва с опита и повторенията.

# 366
  • Mostly in my mind
Привет и от мен.

# 367
Минавам само да кажа какво ми попадна днес. Елена арт е пуснала пълноразмерна лампа, работеща и на батерия. Сигурно от две години търся читава такава. Има някакви безжични минита в алито, ама сещате се - не стават за цялостно изпичане на маникюр от-до. Не са силни, пекат бавно и недобре, и т.н.
Според самата Елена, тази е достатъчно силна и въобще има всичко необходимо. Цената и тя е подобаваща - 195 лева.
https://elenaartnails.com/store/battery-lamp/
От няколко месеца съм добавила оригиналната SunOne в количката ми в али, да й следя цената, ама все около 80 лева се върти, пък сякаш не ми се дават. Нямам и нужда от още една лампа, де, ама пуст мерак да пробвам нови неща.

# 368
  • Бургас
https://a.aliexpress.com/_mPOQxcE Тази ми изглежда същата за 2/3 от цената, а тази е почти без пари, малко по-слаба https://a.aliexpress.com/_mL70wAi

# 369
Нощес се лакирах сама за пръв път, но само краката с новите ми cnd лакове. Имам малко глупав въпрос, ползвам тяхната дълготрайна база и ме интересува дали трябва да и махам лепкавия слой. Най-вероятно не, но все пак си питам.

# 370
Тази лампа на зарядно също изглежда добра и е 3 пъти по-евтина от предлаганата от Елена арт.

https://a.aliexpress.com/_msVtXka

Аз лично от нея не бих си купила уреди, преди да съм проверила поне по снимка в Алиекспрес, всичко при нея е китайско, като изключим брандираните уреди на Коди.

# 371
Тази лампа на зарядно също изглежда добра и е 3 пъти по-евтина от предлаганата от Елена арт.

https://a.aliexpress.com/_msVtXka

Аз лично от нея не бих си купила уреди, преди да съм проверила поне по снимка в Алиекспрес, всичко при нея е китайско, като изключим брандираните уреди на Коди.
И аз винаги търся и сравнявам, без значение от кой сайт, не само за нокти. Така си купих ел пилата, едно кръгло ментово тяло с изваждащо се отделение за накрайници, наистина супер добра и мощна, Елена я продава за 330 лева, аз я взех от али за 200 и малко. Вярно, без гаранция, но дано не се налага.
Благодаря за линковете!

Последна редакция: нд, 27 авг 2023, 12:06 от HoneyBee33

# 372
Френски маникюр правя само с печата. Тези лепенки наскоро ги изхвърлих. Преди 1 година си ги купих. 2 пъти правих опити и бяха катастрофални. Трябваше да сваля лака веднага. То дори с дебела четка и без да внимавам ставаше по-прилично, отколкото с тези лепенки. Просто не се мъчете с тях. Нещо не е измислена работата както трябва.

# 373
Лолита, супер нежно се е получило! Може ли да кажеш какви са блясъците на двата пръста? Обожавам ефекта на млечните бази.

# 374
  • Mostly in my mind
И аз много обичам млчени бази.
Иначе блестящото е на Golden rose цвят rose gold.

Общи условия

Активация на акаунт