Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 954
  • 735
  •   1
Отговори
# 480
Привет момичета,
Снощи до късно пак правих дъщеря ми, същия дизайн като преди, но сега в лилаво. Предишния й маникюр издържа две седмици, от които една на море. Виждах я, как се опитва да ги гризе, и понеже не може само ги стискаше леко странично. Мисля че това помогна да се отслоят по краищата,  като допълнение към много кривата фирма на естествения нокът.
Обмислям по-натам да я пробвам с гел или акригел, но първо на мен ще трябва да се науча да я изграждам, и след това да я убедя да пилим естествения нокът отдолу.
Слагам снимки да видите и формата на естествените, по време на смяната (има малко остатъци от база по тях)

P.S. За плочката на Jinnafee убивам Grinning

# 481
Не е онихолиза това, ако визираш малкия пръст, нищо ти няма. Съвсем минимално отлепване, което може да се получи от по-силно дръпване на кожата, нотискане с друг нокът под нокътя и тн. Няма база за притеснения.
Много ти благодаря! Бях се напрегнала.

# 482
Може ли да препоръчате ножичка за кутикули от мейкъп?

# 483
Отдавна не съм поглеждала и доста сте писали. Пристигна ми мъничкия прахоуловител и още днес го пробвах. Много съм доволна! Нямам база за сравнение, но всичко събра! Пристигнаха ми и две фрези 5в1, но предпочитам обикновените керамични. Тези обаче са ми много удобни за педикюра, защото там работя на ривърс.
И последно да се оплача от себе си 😀
4 часа ми отне да си направя ноктите. Това е негативен рекорд! И дори не съм доволна 😣

# 484
Защо не си доволна, супер са се получили.

М Оливия, има една на Сталекс ножичка в момента намалена в мейкъп на 16 лв - не правата, а другата.

# 485
Не знам...понякога просто не ми се получава. Формата не можах да си направя, на дясната ръка са леко по-къси. Всъщност най-бавното при мен е скъсяването и оформянето. Направо ужас 😣

# 486
При мен редовно на едната ръка са по-дълги ноктите, отколкото на другата, защото работя ръка по ръка и с ръкавица, а ме мързи да свалям ръкавица и да меря нокът по нокът двете ръце. Но за мен това не е драма, само аз си виждам милиметъра разлика хаха.

# 487
Здравейте, момичета! Отдавна не ми е останало време да ви чета и сега наваксвам! Страхотни красотички сте сътворили! Последно време слагам само цвят и нямам време за рисунки. Исках да попитам нещо - ако не е против правилата. При последната поръчка от Коди, момичето, с което бях комбина се отказа и исках да попитам дали някой от вас ги иска, защото повечето ми идват повтарящи. Цветове са следните: French White, Lint base Peach, 02PN, 06PL, 07PL, 5D3, 10 MN и No Sticky Top Coat. Ако някой ги иска - предпочитам да са всичките на куп.
Скрит текст:
13 лв за брой

# 488
Ееее! Съжалявям, ако е съфофурмка до ме прощава, но да го вземе предвид. Не е пубаво така да авгажираш някого и после да то оставиш висящ и да се чуди какво на прави сюрия продукти, щото видиш ли нещо си. Мтого съжалявам, че си изпаднала в такава ситуация, много несериозно и некоректно спорред мен. Извинявам се, че съм рязка, но скоро обсъждахме темата и ми е слацо място и за това не обичам да се съчетавам.
Prime, радкошен ти е маникюра и всичко му е супер! Тия милиметър- два само ти ги забелязваш! Азхснощи запилих едната ръка, че ми беше станало дълго, но другата ме довързя, а днес нямам време та така ще ходя до смяна май 😅 И конфетите супер са застанали! Абе топ е, а ти не си търси кусур. И оформянето ми харесва мтого!

# 489
Regalia, пусни ги във ФБ групата за поръчки от Коди или в някоя от другите групи за продажба на продукти за маникюр. Сигурна съм, че на тази цена особено бързо ще им намериш други собственици.
Иначе за общите поръчки винаги, абсолютно винаги искайте да ви преведат парите предварително, защщото иначе стават такива циркове. Особено пък щом става въпрос за непознати. Мен "приятелки" са ме прецаквали, като се откажат в последния момент за продукти, които съм им пазила месец, какво остава за хора, които дори не познаваш. След последния път, в който отново бях прецакана, на никого нищо не пазя и на никого нищо не купувам с мои пари.

# 490
  • Мюнхен
Значии специално отидох до ДМ, че да си купя Essence cutile remover. Сега го ползвах и също съм много доволна. Очите ми останаха не само в цвета на лака, но и в добре почистените кожички. Heart Eyes
Нямам нищо на Неонайл, трайни и покривни ли са?

Нали, супер лесно почиства кожички, дори и при педикюр го ползвам и пак съм много доволна. Колкото до Неонейл - доста са покривни, червеното на два тънки слоя е перфектно. Засега имам само 6 цвята, че отскоро почнах с тях, но каквото съм пробвала - супер.  С трайността също нямам проблем, а даже не матирам нокътя с пила, винаги съм го мразела това. Само си дехидратирам с течност и дотам. Ааа, и задължително при всеки нов цвят тествам първо върху стреч фолио как се изпича и оглеждам дали е равномерно.

Обаче имай предвид, че аз маникюр повече от 2 седмици не държа, защото ноктите ми растат ужасно бързо и като израснат, веднага сменям, че ми е грозно. Но към момента на свалянето нямам нищо обелено, повдигнато, чукнато и т.н., а бая си ползвам ръцете Smile

# 491
И моите растат бързо, а и на мен ми писва цвета, ако го нося повече от две седмици и вече искам нов. Grinning

# 492
Регалия, бих взела бялото и топа, ако не успееш да ги продадеш всички.

Кармила, благодаря ти! За пръв път слагам конфети. Много ми харесаха, на снимката не си личи, но блестят като стъкло.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 22:22 от Prime

# 493
Регалия, ако не те затруднява, изпрати ми снимка на лс на цветовете...

# 494
Религия, може ли снимка на цветовете?

Общи условия

Активация на акаунт