Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 952
  • 735
  •   1
Отговори
# 465
Може ли линк към пламък и топче с жълта лента (най-фините) от Али(може и на лични)? Също да питам - аз кожички нямам, само на 1 пръст ми излиза една, в такъв случай само топче ли да взема или трябва да се следват всички етапи?

# 466

Аз махнах френския и буферирах,сложих мат отгоре и ще си стоя само по базата.Малко е по-безлично,но ми хареса как се получи

# 467
Много съм зле значи !
Изобщо не погледнах цветовете на фрезите. Най-удобно ми с шкурките, ще поръчвам от тях. Впрочем, почти с всички ми се случва да ми пари, но понякога е нетърпимо, и като вчера - много препилих на едно място, още ме боли като си натисна нокътя.
С тази база потал, не се справих много добре, но пък цвета ми е много нежен (Weex, Potal 2) и ръцете изглеждат чисти и поддържани с такива нежни цветове.
Ето и снимка, не е много хубава, не мога да ви настигна по изпълнение, но не се отказвам.
Страхотни са последните маникюри, браво !
Скрит текст:
Скрит текст:

# 468
Lana Gatto и аз си поръчах две бази на Weex,четох,че ти харесват и ги намерих.Тази е много хубава,твоята.Аз за сега си поръчах две и от тази съм много доволна като консистенция и изравняване.Едната ми е тази с трюфела,а другата е потал,бяла с розови частички.Благодарь ти,че сподели за тях.Имат страшно много интересни неща в сайта

# 469
И аз благодаря за мнението.
Предстои ми да си взема топ лак, и есенни цветове - ами пак на тази марка ще са, много ми допадат.

Последна редакция: ср, 30 авг 2023, 20:34 от Lana Gatto

# 470
И аз се чудих за топ лака.Ще чакам да споделиш мнение,ако не се изкуша преди това Simple Smile))Ще чакам мнение и за цветовете,аз мисля още някоя база да си взема,много са красиви

# 471
Може ли линк към пламък и топче с жълта лента (най-фините) от Али(може и на лични)? Също да питам - аз кожички нямам, само на 1 пръст ми излиза една, в такъв случай само топче ли да взема или трябва да се следват всички етапи?

Тук има такива, но са по 10 бройки.
https://a.aliexpress.com/_msEIfv4

# 472
Тук има такива, но са по 10 бройки.
https://a.aliexpress.com/_msEIfv4
[/quote]
Здравейте, може ли да ме информиране нещо. Скоро не си бях поръчвала гел лакове от алиекспрес, сега си поръчах 4 броя. Започнаха да пристигат в пощата и съответно дължа по 3 лв. на всеки лак. Накой за знае какви са нези такси?

# 473
Момичета, това ли е онохолизата и какво да правя сега🤦♀? Ноктите са изрязани до дъно.?

# 474
Не е онихолиза това, ако визираш малкия пръст, нищо ти няма. Съвсем минимално отлепване, което може да се получи от по-силно дръпване на кожата, нотискане с друг нокът под нокътя и тн. Няма база за притеснения.

# 475
Аз ще се включа с отзив прахоуловителя http://api-shein.shein.com/h5/sharejump/appjump?link=VsWrxuALyok … 19734999893557248
Като за мен става. Мислех, че 80W ще са малко, но е добре.

Ето и последния опит за маникюр. Не успях да си опазя дългите нокти, изпочупих 8/10. Сега повечето са до дъно.
Скрит текст:

Синьо - Claresa Full glitter 7
Жълто  - Grattol Lemon 036
Зелено - Claresa Fluo 2
Черно - Kodi Polar Light 10

# 476
На 3-тия път успях да го завърша
Скрит текст:

# 477
Обичах, ти си сменила основния цвят на Палу, от който беше недоволна, или просто изглежда различно на светлината? Ако си го сменила, кой е цветът на първите три пръста?

# 478
Същия е, от светлината “изгарят” цветовете

# 479
Пила нямам, нямам намерение и да си взимам май, че имах доста горчив опит с маникюристка преди време, а и без нея докарвам резултат ала руски маникюр. Essence Cuticle Remover + метален инструмент за избутване + ножичка = същата работа.

Значии специално отидох до ДМ, че да си купя Essence cutile remover. Сега го ползвах и също съм много доволна. Очите ми останаха не само в цвета на лака, но и в добре почистените кожички. Heart Eyes
Нямам нищо на Неонайл, трайни и покривни ли са?

Общи условия

Активация на акаунт