Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 856
  • 735
  •   1
Отговори
# 195
Благодаря ви,
Точно така го направих изравняването - нищо в свободния край, и повече към кутикула, но крайния резултат всъщност запълни вдлъбнатината - и станаха като цяло равни.
На кутретата и на показалците се получиха даже с лек апекс - на останалите почти няма.
Но като цяло съм доста доволна, най-вече че загладихме кожите.
Навика да гризе се превърна в навик да чопли кожите, и бяха доста разранени.
Сега ги загладихме и с олиото се надявам съвсем да заздравеят.
Горкото, много страда за трите милиметра, които свалих.

# 196
Като добавя стикери, камъчета, четки и пигменти, които и аз като Мелина съм взимала с идеята да направя нещо конкретно и акосъм го направила веднъж пак е добре и просто става дълга и широка. Няма да коментирам пили и лампи Grinning Положението е "един живот не стига!".
Като стана дума за пили идвам да кажа, че тези които имат по-ограничен бюджет могат да купят бялата пила. И нея я имам  и като за цената си изобщо не е лоша. Не мога да я сложа на ниво сивата или лилавата, но за 10 долара е чудесна. Не вибрира и е достатъчно мощна, има всички опции на другите пили-заключва се, има fow/rev, безшумна. Забележка имам, че е по-примитивна и не ми допадна, че няма дисплей за изписани обороти т.е. въртите и трябва да"усещате", но аз съм свиккнала от най-ървото телефонче, което имаше едно копче, което се върти само и имаше цветове от зелено(най-малко) до червено(най-силно). Та така де, хубава е пилата за цената си и в момента я видях пак на "промоция" и с висока такса за шипинк,но има купон 11 евро за поръчки над 11 евро и релано се връъзва 17,77 евро(нацъках я в количката да идя как се връзва). За пилата цената е много добра и мога да кажа, че като за първа пила става, а понякога човек се отказвва и да не го е яд, че е набил много пари. Ето линк:
https://www.aliexpress.com/item/1005005356573055.html?spm=a2g0o. … 9038daekEoVn&mp=1

Последна редакция: нд, 20 авг 2023, 21:36 от karmilla

# 197
И аз ще си покажа скромната колекция BlushАксесоари

Още аксесоари, бутилката не е за нокти Joy

А това ми е любимата джаджа, има си капаче и четки за почистване на фрезите

И разбира се лаковете, след като подарих няколко, би трябвало да са около 80бр.

И аз имам албум със стикери, но в момента незнам къде е Joy

# 198

Лелеее, джаджата е много яка! Казвай бързо от къде е!

# 199
  • София
Танита, чудесно. И аз гризя, но само нокти, а при дъщеря ми е страшно. Гризе нокти,  кожи, целите и пръсти са в рани. Просто не виждам решение.

# 200
  • Шумен
И моята дъщеря гризеше,но й казах щом искаш маникюр няма как да стане с тези малки плочки и така спря,сега постепенно с гела започна и плочката да се оправя не знам дали ме разбирате какво искам да кажа 😅 сега вече знаете какви маникюри има по-назад в темата качих 😅

# 201

Лелеее, джаджата е много яка! Казвай бързо от къде е!
От Алиекспрес, по късно ще успея да дам линк, около 5лв беше.

# 202
Вени, много яка тази джаджа наистина! Като можеш сподели инк, че ми стана и на мен интересна Grinning
Момичета в нейлмастер доставката в момента пак е 10 долара, днес проверявах детинации и видях, че и до България таксата е такава днес.

# 203
  • София
Ето ги и моите последни нокти. Надявам се, че напредвам. Понеже все още не съм решила да си взема прахоуловител, свалих стария лак над прахосмукачката и се получи добре Simple Smile. Много благодаря за информацията и клипчетата, които споделихте. Днес разбрах, че трите ми нокътя се казват трамплин. Наистина ми е много трудно тяхното изравняване. Другата ми драма е, че имам тесни нокътни плочки и малко като пораснат, ноктите не изглеждат добре. Има ли някакъв хак за постигане на визуално по-широки плочки?

# 204
Джаджата
BGN2.02  31%СКИДКА | Контейнер для маникюра с 30 отверстиями и держателем для насадок
https://a.aliexpress.com/_mKDcxIi
И новият маникюр

# 205
Към свободния край ли искаш? Тогава се струпва пак твърд материал там, лего се доизграждат ъглите и долу се запилва. Малко подобно на изправянето на клюмнал нокът. Това по-скоро са, че ъглите се завъртат навътре и съответно не се получава хубав квадрат и ъгъл, което завъртане води и до отлепване понякога на материала. Моите така се завъртат навътре и преди да почна да пиля от долу нокътя беше абсурд да мога да поддържам форма като сегашната. Основно остър бадем и понякога като израстнат повече пак при завъртане навътре на указеелния на дясната някак се отлепваше. Сега с леко моделиране имам хубава С извивка и си поддържам желаната форма. При добро изпилване няма какво да се отлепи.
Много хубави маникюри! Благодаря за линка, Вени!

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 11:09 от karmilla

# 206
  • София
Те и в основата са тесни и извити, ама каквото, такова. Внимавам с количеството материал и с времето смятам, че ще задобрея с придаването на по-нормална форма.

# 207
В основата малко трудно да се изменят прекалено много, но в свободния край може да се коригира завъртането. ХУбава и фина ти е нокътната плочка(за която много мацки ще убият) и според мен не ти трябват по-широки нокти, но в крайна сметка всеки си мечтае за нещо. Като с косите - къдрокосите искат права коса, тези с права искат къдрава.

# 208
Момичета, тази сутрин пристигна новият прахоуловител, за който ви инфлуенснах. Joy

Сладурски и компактен е, но дърпа доста силно, даже по-силно от стария (направих тест с лист хартия). Решетката се върти, за да се вдигне и извади филтърът. По-малък е от другия ми прахоуловител, съответно и филтърът му е по-малък, но това аз го виждам като плюс, защото няма да заема много място. Трябва да внимавате да работите над филтъра. Пристигна в картонена кутия и завит във фолио с малки балончета.
За 12-те евро, които ми струва, е повече от супер.

Скрит текст:

Последна редакция: пн, 21 авг 2023, 19:21 от esmeralda23

# 209
Е, много хитро с прахосмукачката Simple Smile
Аз нямам прахоуловител и за момента не смятам да си купувам.
Свалям си лака с пилата в банята, по-точно на мивката. Сядам си пред нея, слагам си също маска, че и лампа си имам отгоре, после само измивам.

Общи условия

Активация на акаунт