Всичко за всички марки гел лакове - тема 50

• 26 856
  • 735
  •   1
Отговори
# 210
  • Бургас
Това за прахосмукачката и аз съм си го мислила, но в крайна сметка пиля където има повече свободно пространство и забърсвам после.
Есмералда, много добре изглежда прахоуловителя, но и аз се въздържам от купуване.
А филтрите сменяеми ли са, от къде взимате резервни? Или е постоянен и се изтупва след ползване?

# 211
Супер изглежда прахоуловителят! Само се чудя как се свиква над неего точно да се работи, аз все се чепатя на вси страни. И аз се чудех за филтъра от къде ще го взимам нов, но предполагам ще пуснат в алито. А как го чистите филтъра?

# 212
Аз пък на терасата се пиля. Grinning
Ето, моята скромна колекция лакове и полигелове.
Скрит текст:

Взех тези форми на Коди, за да пробвам уж да не е с горни форми, обаче изобщо не са ми удобни или аз просто не знам как да ги сложа. Някакви пластмасови са, не са хартиени, а май те са по-добри.
Скрит текст:

# 213
Филтърът се изтупва след всяка употреба. Не трябва да се мие с вода. Може да се мине с прахосмукачка вместо да се изтупва. При професионална употреба се препоръчва филтърът да се сменя на всеки 2-3 месеца (което са около 200-300 ползвания, ако се работят по 5 клиентки на ден), за лична употреба един филтър ще издържи страшно много време преди да е необходима смяна. Стария ми прахоуловител го ползвах две години на мен, мама и приятелки и чак тогава смених филтъра, а дори не беше толкова зле, можеше да изкара и още.
Някои слагат тънка салфетка/мокра кърпичка над филтъра, за да обира прахта и да не се налага да го чистят, аз също съм го правила няколко пъти, но не го препоръчвам, защото през салфетката дърпа доста по-слабо.

Ето и резурвен филтър за този модел от друг продавач, но както казах, няма да ви потрябва скоро.
https://a.aliexpress.com/_mPQwXDY

# 214
Добре, че каза че не се мокри, защото щях да се юрна да го пръскам с мельо и да го мия! Благодаря за информацията и ревюто, чакам моя с нетърпение. Много сладурски излежда.

# 215
Момичета, тази сутрин пристигна новият прахоуловител, за който ви инфлуенснах. Joy

Сладурски и компактен е, но дърпа доста силно, даже по-силно от стария (направих тест с лист хартия). Решеткатасе върти, за да се вдигне и извади филтърът. По-малък е от другия ми прахоуловител, съответно и филтърът му е по-малък, но това аз го виждам като плюс, защото няма да заема много място. Трябва да внимавате да работите над филтъра. Пристигна в картонена кутия и завит във фолио с малки балончета.
За 12-те евро, които ми струва, е повече от супер.

Скрит текст:

Може ли линк за прахоуловителя, извинявам се ако вече сте го дала и съм го пропуснала

# 216
# 217
# 218
Моля, но за жялост на мен ми показва по-мисока цена вече. Не знам дали е заради ограничението за вече поръчан продукт или просто вече е увеличена.
За питалите за неонови пигменти. Попаднах сега ва този клип ца алтернативно ползване на пигментите. Не знам дали няма да де получи подобен ефект, ако де смеси с база или гел. Но мисля, че ще е по-ярък ефекта ако прозукта е леко цветен сато в клипа нип нюд или млечно. Това предполагам, не го твърдя уверено.
https://www.instagram.com/reel/CtZl0DIAPgt/?igshid=MzRlODBiNWFlZA==

# 219
Здравейте ,момичета!
Аз реших малко да съм в тренда с Барби цвят 🤣🤷🏻..
Купих си аерограф от Алито и ми пристигна доста бързичко. Пробвах го пробно върху моите без изпичане и добре се получава. Следващият маникюр ще е омбре и ще ви покажа.
Да ви питам също за официалният сайт на Коди не е ли https://m.kodi-professional.ua/ ,защото гледам ,че сте написали ,че е Kodi.pro?
Искам да си направя поръчка и вече се обърках.

# 220
Kodi.pro е официален дистрибутор на Коди. Nailmastershop също е дистрибутор с оригинални продукти.
Иначе това е официалният украински сайт, да, но от него можеш да поръчаш само и единствено продукти на Коди, докато от другите можеш да поръчаш и други марки.

# 221

Най-сетне да се видя с нещо цветно по ноктите. Пробвах ГР #145, много приятно съм впечатлена. Четката на мен ми е удобна, покривен е дори и на един слой, но въпреки това си нанесох два тънки. Благодарности на момичетата, които ги препоръчаха, ако не бяха споделили отзиви, нямаше да се доверя.

# 222
Здравейте ,момичета!
Аз реших малко да съм в тренда с Барби цвят 🤣🤷🏻..
Купих си аерограф от Алито и ми пристигна доста бързичко. Пробвах го пробно върху моите без изпичане и добре се получава. Следващият маникюр ще е омбре и ще ви покажа.
Да ви питам също за официалният сайт на Коди не е ли https://m.kodi-professional.ua/ ,защото гледам ,че сте написали ,че е Kodi.pro?
Искам да си направя поръчка и вече се обърках.
Много е интересно, за пръв път чувам за аерограф! Ще е супер да споделиш повече, когато добиеш опит!

# 223

Най-сетне да се видя с нещо цветно по ноктите. Пробвах ГР #145, много приятно съм впечатлена. Четката на мен ми е удобна, покривен е дори и на един слой, но въпреки това си нанесох два тънки. Благодарности на момичетата, които ги препоръчаха, ако не бяха споделили отзиви, нямаше да се доверя.
Браво и за лака и за цветята! 💯👌♥

# 224
Опитвах да покажа първия си маникюр с гел лак, който днес е на десет дни, обаче бг-майкати не ми приема снимката, не поради голям размер, а поради и тя не знае защо. И така четири пъти. Отказвам се... Исках да се самопохваля, защото не вярвах, че лака ми ще издържи без никакви забележки дори и три дни, а днес е непокътнат. Изрязяла съм кожички, израстналото е много за десет дни само. Писах, че нямам търпение да дойде събота и да се направя в червено (много ненавиждан за мен цвят за нокти), поръчах по снимка, приличаща на малинов, но като отворих шишето се хванах за глава.. и ще го мажа, какво да правя. Отказах се да купувам ГР. Има ги тук, обаче девет лева за турски лак не ми се дава, при положение , че имам у дома клареса и съноне, които са на половин цената на гр и съм вече пробвала и ми хсресват. Първите ми лакове са три броя за проба. Сега със сигурност искам ощееее, пробата ми стана успешна. Доволна съм, че спестявам не малко пари за в бъдеще от ходене в салон за маникюр и педикюр. Ако мога после ще опитам да прикача пак.

Общи условия

Активация на акаунт