Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 509
  • 881
  •   1
Отговори
# 180
Здравейте, дали все още има кодове за Арлен и ако да, някой има ли за споделяне? Отдавна не съм пазарувала от там и не знам как стоят нещата.

# 181
Olia, ще си скрийншотна шкафа ти, за да се успокоявам, че не съм много болна 😅

# 182
Ооо, аз съм убедена, че тук много успокоение ще намериш! Повечето мацки доста ме надминават😊

# 183
Може и да надминавам, но шкаф нямам Wink

# 184
  • Някъде там
Здравейте!
Имам  въпрос към вас, пробвали ли сте тези ампули за коса, добри ли са?

Нямам косопад.Мисля да ги използвам като поддържаща терапия три пъти седмично.

# 185
Аз миналата есен бях с ужасен косопад-след раждане, ковид+традиционния есенен.
Реших да дам шанс на Dermedic, тъй като тъкмо бях открила марката покрай грижа за лицето и бях впечатлена от резултата.

# 186
  • София
Момичета , преди време бяхте качвали снимки на шкафчета с продуктите ви за коса ,много моля пак да качите , в момента всичко ми е в кашон, в кутия ,на рафт в гардероба писна ми ,направо забравям какво имам оказа се ,че имам от 2 3 неща по 2 бр,:blush: и съм решила да си взема шкафче само за мен ,и да си ги подредя да ги виждам ,събирам идеи ,обещавам само добронамерено да завиждам за колекциите ви ...Joy

Аз съм решила проблема с една витринка в спалнята, където държа козметика за лице, коса и тяло, и се затваря с вратичка, че тези изпарения от козметика и пластмаси според мен са вредни

Но тук държа предимно нови шампоани, на които още не им е дошъл реда, всякакви финиши и стилизанти олаплекс и тн, а тези които ползвам всеки ден държа в банята на тези стелажчета от икеа

П.С. Забавен факт  е, че от вс на снимката частта на приятеля ми е измиващото на гарние и шампоана на калиначи, които са в края на едното стелажче

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 11:13 от Мélisande

# 187
  • Някъде там
Забрави за пресата  ,поне за известно време.
за суха коса съм много доволна от

Лакме К2.0 има ли аромат? По описание пише,че е без натрапчив аромат, това така ли е наистина Simple Smile
В ЗР е намалена и в момента е 52 лв. Simple Smile

# 188
В банята:

Останалото е в 3 големи кутии и се вади като му дойде реда.

Последна редакция: пт, 01 сеп 2023, 15:24 от Agent Provocateur

# 189
Има някакъв , но не е натрапчив и не остава върху косата .

# 190
  • Варна
Ооо, аз съм убедена, че тук много успокоение ще намериш! Повечето мацки доста ме надминават😊

Моят е с врати Grinning,че иначе скоропостижно ще съм вдовица GrinningGrinning. Милото удар ще получи ако види всичко на куп,че в последната година освен гардероба за коса се роди и един с продукти за лице JoyJoyJoy

# 191
Милото удар ще получи ако види всичко на куп,че в последната година освен гардероба за коса се роди и един с продукти за лице JoyJoyJoy
Супер идея всяка кипра да се похвали с какъв бюджет се е обзавела заедно с плескалата си, вместо милото да опява, че това е годишно едно цяло "мини купърче" примерно Sweat Smile

# 192
Прекрасни, пак аз Simple Smile
Ще ме умори тази коса :/
Имам усещането, че е суха, измих я с Ш и Б на Kingsley Extreme, между тях маската 4в1 на Олаплекс - с нея стоях под шапка и кърпа два часа, преди това затоплих със сешоар. После на подсушена с кърпа пръсках сийлъра на олиосета, нектар термик и на суха коса пак сийлъра и олиото на Лалга.
Дължините ми са меки и хубави, нооо последните 3-4см са ужасно сухи 😢 постригвам ги до здраво вече втори път през два месеца и пак са така. Последно ги отрязах преди две седмици, а на мокра коса чак се къдрят някои кичури. Не знам какво да слагам вече… хидратация не става, протеина добре, но не може само той, къде бъркам?
Отскубнах си един косъм, качвам снимка по-долу, да помогнете… белият светъл “дебел” край е краищата, а тънкото тъмно нещо е откъм корена.
Изчетох много теми отпреди, отличиха ми се капките на Oway (май само това нямам вече 🤪), но не се ориентирам кои са точно?
Благодаря ви, че ме изчетохте и предварително за помощта 🌷

# 193
Направи й терапия, кремообразна - еластисайзър екстрийм, на Алтерна ако намериш преди шампоан терапията.
Също така за завършек на суха коса аз си слагам олиото на Ланза Кератин и страхотно ми омекотява крайчетата. Когато я усетя по-суха също слагам и става супер.

# 194
И аз за преуош си мислех, и се чудех между Олаплекс 3 и Еластисайзъра.

Общи условия

Активация на акаунт