Професионални серии за коса - Тема 161

• 80 920
  • 881
  •   1
Отговори
# 165
  • Някъде там
Момичета, този продукт, само за след боядисване ли е? Или може да се ползва постоянно..
https://www.notino.bg/chi/infra-ionic-color-lock-regenerirassha- … -kosa/p-16143250/
Може...

Агент, много ми хареса цвят 66/02.Heart Eyes.Мисля да я пробвам за корени Simple Smile
Бих препоръчала да не я ползваш 100%, а да си я добавиш в някакъв процент към цвета, който ползваш!

Според мен повечете олиа са добри за запечатване на влагата в косъма и далеч не толкова добри за доставяне на влага в косъма. Много по-лесно е първо да се овлажни (със маска, лив ин, спрей) и след това да се запечата! Пак да кажа - според мен, не претендирам, че съм права, това е моят опит.
Да задължилтено ще смесвам с основен цвят.
Сега на 19 имам час за кичури, които ще вкараме в косата, като предварително се разбрахме с фризьорката ми, да  боядисам самичка корените в нас.
Ще забъркам смес с 5 - ца и 66/02 Simple Smile
Би ли препоръчала маски, които запазват влагата в косъма.
Има ли в темата момичета, които са изпробвали новата Бонд маска за възстановяване на косата на Макадемия, ако да, моля, да споделите отзиви и мнение.
https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/macadamia-natu … air-masque-236-ml като протеин или като хидратация ли я усещате?
Имам и още един въпрос, каква е разликата между тези две олиа ?
https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/olio-i-spreyov … ngthen-and-smooth и това https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/olio-i-spreyov … l-treatment-27-ml

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 10:32 от Искрица

# 166
Момичета, здравейте , постоянно си чета темата и се осведомявам за всичко ,но информацията е толкова много че се забравят неща с времето. Можете ли да ми кажете GG intense шампоана и маската протеин ли са или хидратация и също на редкен cica leave in ,благодаря

# 167
Не е чист протеин Grow gorgeous intense серията, според мен. По-скоро балансирана с лек превес на протеина.

# 168
Не е чист протеин Grow gorgeous intense серията, според мен. По-скоро балансирана с лек превес на протеина.
Благодаря, това означава ли ,че мига да ползвам както протеинов финиш така и хидратиращ?

# 169
Това да каже някой специалист, косата каква е?

# 170
Това да каже някой специалист, косата каква е?
фин косъм в корените гъста,но по дължините е тънка и фризи, а след последното подстригване преди 2 месеца стои още по фризи. Искам някак да я загладя, но к18 не ми е по джоба в момента. Иначе е нормална нито суха нито мазна. Искам малко да уплътня краищата, но нещо бъркам след всичко изчетено 😔

# 171
  • на земята
Здравейте,моля препоръчайте ми нещо за суха коса,най вече крайща.
Някаква хидратираща терапия ,маска,масла,балсам каквото ида е.И нещо за преди преса.
Просто няма такава сухотия.Нито пада подредено,нито е жилава ,блясък няма.Само боядисвам всеки месец нищо друго не третирам и преса от време на време.
Благодаря ви много

# 172
Забрави за пресата  ,поне за известно време.
за суха коса съм много доволна от

# 173
За суха коса - Митик ойл на Лореал профешънъл.

# 174
Ще забъркам смес с 5 - ца и 66/02 Simple Smile

Имам и още един въпрос, каква е разликата между тези две олиа ?
https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/olio-i-spreyov … ngthen-and-smooth и това https://www.zlatnaribka.com/macadamia-natural-oil/olio-i-spreyov … l-treatment-27-ml

Би ли препоръчала маски, които запазват влагата в косъма.
Обезателно после да споделиш какво е станало!

Първото е и за скалп и са му добавили CBD oil, второто е за плътна и груба коса и абсолютно неподходящо за тънка.

Маските не запазват, те вкарват влага според мен. Т.е. при проблем сухи дължини и краища аз лично правя така:
1. Преуош на влажна коса - или олио или еластисайзър или маска, която ми е писнала или продукт, на който пише преуош. Основната цел на това е да предпази сухите дължини от допълнително пресушаване от шампоана.
2. Мия със Ш 2 пъти.
3. Слагам маска/терапия хидратираща - нещо от типа Moi Moi/Lanza, All Soft/Redken - 5-10 мин макс.
5. Лек балсам или ламеларна вода.
6. Кремообразен лив ин.
7. Олио - няколко капки за запечатване на благините в косъма, няма нужда да се предобрява манждата.

НО аз не съм руса и косъмът ми е много тънък! За по-плътни и изрусени коси - по-тежка артилерия продукти.

Последна редакция: чт, 31 авг 2023, 15:36 от Agent Provocateur

# 175
Някоя от вас ползвала ли е тези оцветяващи в розово Ш и Б на Милкшейк? Дали биха изсушили много вече сухата ми коса? Аз с балеаж, т.е няма да стана цялата дюс розова. Заредила съм се вече с прилично количество олиа, лив ин, терапии, които започнах да ползвам от 2-3 седмици, но си чакам часа за фризьор да ми освежи косата...

https://www.arlen.bg/product/25902/komplekt-shampoan-i-balsam-ro … ink-lemonade.html

# 176

Чудя се да инвестирам ли в еластисайзъра на Philip Kingsley или пък в 2 минутния реконструктор на Aphogee?
Какво бихте ме посъветвали ? 

И аз ползвам Олиосета all in one в комбо с друго олио и виждам по-добър резултат от Еластисайзъра.
Най-грешно дадените ми пари са именно за него, ефекът е минимален при моята тънка и чуплива коса. А колко “уау” отзиви изчетох…
Ако има как да намерите тестер, би било супер, за да прецените и да си спестите едни 70лв. Аз се сдобих с такъв от една от бюти кутиите преди време, но чак след като вече бях купила пълната опаковка Grinning

# 177
Момичета , преди време бяхте качвали снимки на шкафчета с продуктите ви за коса ,много моля пак да качите , в момента всичко ми е в кашон, в кутия ,на рафт в гардероба писна ми ,направо забравям какво имам оказа се ,че имам от 2 3 неща по 2 бр,:blush: и съм решила да си взема шкафче само за мен ,и да си ги подредя да ги виждам ,събирам идеи ,обещавам само добронамерено да завиждам за колекциите ви ...Joy

# 178
Професионално бих ви препоръчала висок скрин с чекмеджета различна височина, най-удобно е да вземате и прибирате; вместо шкафче, от което е по-трудно да извадите нещо отзад.

# 179
Момичета , преди време бяхте качвали снимки на шкафчета с продуктите ви за коса ,много моля пак да качите , в момента всичко ми е в кашон, в кутия ,на рафт в гардероба писна ми ,направо забравям какво имам оказа се ,че имам от 2 3 неща по 2 бр,:blush: и съм решила да си взема шкафче само за мен ,и да си ги подредя да ги виждам ,събирам идеи ,обещавам само добронамерено да завиждам за колекциите ви ...Joy

Това е моят шкаф с по- голямата част от козметиката ми. Тези, които ползвам най- често пък са в банята, кутиите не са за украса- също са пълни🤷🏻♀.
Идеята взех от шкафчетата за бижута с огледало, но този си го пъчах малко по- дълбок и от тавана до пода в коридора. Все пак не е много дълбок- 15см мисля, че беше.

Общи условия

Активация на акаунт