Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 681
  • 881
  •   1
Отговори
# 240
  • София
Не би трябвало да има връзка с трайността на цвета. Аз мисля през уикенда да се боядисвам, а сега съм с терапията и няма да мия косата преди това. Боята е толкова агресивна откъм отваряне и проникване в косъма, че не вярвам да има нещо, което би било сериозна бариера пред това.

# 241
Здравейте, малко извън темата но ще можете ли да ми препоръчате добра машинка за подстригване за подарък до 200 лв.
Бях чела за moser но не знам какъв модел и от къде да поръчвам, в края на септември е рожденикът

# 242
И така от чудене Лалга или Лакме К2,0, ексталайзер или нещо друго  момичетата от Златна рибка ми препоръчаха за моята коса фиръра на Олиосета . Който го е използвал моля да сподели резултат.

# 243
  • София
Той е различен тип продукт за мен, а и не е нищо особено за моята коса. Аз бих взела Лалга.

# 244
Аз пък се чудя Олаплекс 3, маска с камелия на Олиосета или Еластисайзър. Коста ми е боядисвана, къдрава, суха в краищата..

# 245
Здравейте, дами! Извинявайте, че така нахлувам, но имам нужда от помощ в избора на шампоан и съм сигурна, че ще получа такава адекватна от вас!
Искам да си взема някакъв шампоан, но имам колебания, тъй като не съм ги ползвала до този момент.
Колебая се между тези, които съм изброила по- долу. Ако имате някакви впечатления, ще съм благодарна.

https://www.zlatnaribka.com/loreal-professionnel/pro-longer-za-z … nger-300-ml%C2%A0

https://www.zlatnaribka.com/za-iztoshtena-kosa/shampoan-za-suha- … -deep-care-300-ml

https://www.zlatnaribka.com/chi/chi-keratin-line-keratinova-podh … in-shampoo-355-ml

Косата ми е по-скоро нормална. Искам нещо хубаво, приемам и други предложения, не държа да е само между тези три продукта
 Благодаря предварително! И още веднъж се извинявам, че пиша не по конкретната тема, която обсъждате!

# 246
Можете ли да ми препоръчате хидратиращ финиш, който да е подходящ след Марокан кафявата и Джойко мойсчър. Благодаря

# 247
  • Някъде там
И така от чудене Лалга или Лакме К2,0, ексталайзер или нещо друго  момичетата от Златна рибка ми препоръчаха за моята коса фиръра на Олиосета . Който го е използвал моля да сподели резултат.
За филъра съм с противоречиво мнение.
Има моменти, в които ми прави хубава косата и в други, в които слез него косата ми е пълна катастрофа Simple Smile
Нуждите на косата се променят и не бих казала, че е лош продукт, но лично за мен нямо нищо общо с ампулите на лалга и терапията на Лакме.
nikoleta_joro, не мога да помогна с избора на шампоан. Използвам само медицински.Най-вече Виши, които за мен са страхотни Simple Smile
Pavlina_hrist0va, крема на олиосета е страхотен продукт, не е скъп и може да пробвате с него.

# 248
на кое казвате марокан кафявата , все хубави отзиви има , но незнам коя серия е ?

# 249
Момичета, така както задавате въпросите е трудно да се даде адекватно предложение за продукт.

Някакъв шампоан за нормална коса - звучи коса безпроблемна, може и бюджетен.
Ако се търси изчистен състав, хубаво е да се спомене - че после да няма пълен е с вредни химикали.
Какво целите, с какво трябва да се справите ?!
Един и същ продукт на различните коси и моментни нужди се държи различно.
Цялостната грижа като комбинация също е не по мялко важна.
Николета, от тези трите които си постнала само Лакмето съм ползвала - на моята суха, боядисвана коса, средно  плътен косъм, не обичаща протеин - главата ми беше като кошница разплетена след него. На приятелката ми с тънък косъм, бързоомазняващи се корени - супер.

pavlina_hrist0va Нектар термик примерно ( ако ще се ползва сешоар )

на кое казвате марокан кафявата , все хубави отзиви има , но незнам коя серия е ?
марокан кафява капачка

# 250
Момичета, така както задавате въпросите е трудно да се даде адекватно предложение за продукт.

Някакъв шампоан за нормална коса - звучи коса безпроблемна, може и бюджетен.
Ако се търси изчистен състав, хубаво е да се спомене - че после да няма пълен е с вредни химикали.
Какво целите, с какво трябва да се справите ?!
Един и същ продукт на различните коси и моментни нужди се държи различно.
Цялостната грижа като комбинация също е не по мялко важна.
Николета, от тези трите които си постнала само Лакмето съм ползвала - на моята суха, боядисвана коса, средно  плътен косъм, не обичаща протеин - главата ми беше като кошница разплетена след него. На приятелката ми с тънък косъм, бързоомазняващи се корени - супер.

pavlina_hrist0va Нектар термик примерно ( ако ще се ползва сешоар )

марокан кафява капачка

Благодаря! Нямам проблем на лице, затова не съм упоменала. Нямам проблем в случая и със състава на самият шампоан, не търся с изчистен състав или нещо специално, иначе щях да уточня.Simple Smile Но да, не съм дала достатъчно информация, за което се извинявам. Наясно съм, че при всеки действа различно даден продукт, но нали в темата обсъждаме кой от какво е или не е доволен, и всеки си прави изводите сам. Simple Smile
Видях, че има добри оферти в Златна рибка и исках да се възползвам, ако някой би препоръчал нещо. В тази връзка ми беше питането.
Благодаря още веднъж!

# 251
Nikoleta, в такъв случай вземи един Kerastase Chronologiste.

Нектарина, вземи еластисайзъра, може и маската, не се изключват взаимно.

# 252
Наясно съм, че при всеки действа различно даден продукт, но нали в темата обсъждаме кой от какво е или не е доволен, и всеки си прави изводите сам. Simple Smile
Видях, че има добри оферти в Златна рибка и исках да се възползвам, ако някой би препоръчал нещо. В тази връзка ми беше питането.
Няма нужда от извинения Simple Smile Не беше лично към теб написаното от мен , а по принцип. Защото виждам че в последно много потребители питат и отговор не получават - не е от нежелание на съфорумците - тук сме да си помагаме.
Ето това, че искаш да е от намалението от Рибите - също е от значение - аз се бях засилила да ти препоръчвам Шу.
Пробвай нещо на Филип К примерно аз харесвам този. Но от неговите , които съм си избрала като подходящи за моята коса - съм била доволна.

от мицеларния на Лакме също

Kerastase са силнички, има доста хора които не ги харесват защото радразват скалпа.

# 253
Наясно съм, че при всеки действа различно даден продукт, но нали в темата обсъждаме кой от какво е или не е доволен, и всеки си прави изводите сам. Simple Smile
Няма нужда от извинения Simple Smile Не беше лично към теб написаното от мен , а по принцип. Защото виждам че в последно много потребители питат и отговор не получават - не е от нежелание на съфорумците - тук сме да си помагаме.
Ето това, че искаш да е от намалението от Рибите - също е от значение - аз се бях засилила да ти препоръчвам Шу.
Пробвай нещо на Филип К примерно аз харесвам този. Но от неговите , които съм си избрала като подходящи за моята коса - съм била доволна.

от мицеларния на Лакме също

Kerastase са силнички, има доста хора които не ги харесват защото радразват скалпа.

Много благодаря, веднага ще ги разгледам! Simple Smile 💐

# 254

На мен ми се отрази добре, суха, чуплива, боядисана коса.

Ставаше определено по-мека и гладка.

Общи условия

Активация на акаунт