Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 347
  • 881
  •   1
Отговори
# 450
  • Някъде там
Здравейте момичета. Според Вас може ли да се постигне този цвят в домашни условия, разбира се с професионална боя.
Целя този цвят, даже незнам как се води. В момента съм естествен тъмен цвят, мисля че съм 6-ца.
И ако е възможно каква боя бихте препоръчали.
Скрит текст:

п.п. Аз го виждам като медно русо на компа, това и искам. Докато на телефона изглежда по наситено и бие на рижаво.
Незнам на Вас как Ви излиза.

Разкошен цвят, но според мен трудно постижим в домашни условия.
Този цвят би се получил на светла коса или на обезцветена такава.

# 451
Момичета, обмислям покупка на нов сешоар и ще съм много благодарна за някой съвет. Косата ми е права и дълга, ще го ползвам и за малката ми дъщеря. Важно е да е тих.
В момента има намаление на parlux, но сякаш не ми се дават толкова пари. Jaguar също загледах, както и Remington (те обаче освен тежки са и по-шумни).
Какво ще кажете за този, сякаш на него се спирам или може би друг Valera:

# 452
Погледнете и Babyliss, ако искате качество на поносима цена:
https://babylisspro.com/dryers-nano-titanium

# 453
Аз имам този на Parlux от няколко години и съм много доволна. Значително се подобри начинът, по който изглежда косата ми, откакто го използвам.
Но когато си го купих от Нотино, струваше около 250 лв.

# 454
За мен е много изморително да държа в едната ръка четка, а в другата - сешоар - направо ми умаляват ръцете. В това отношение новият Дайсън /и всички подобни на него/ направо е съкровище.

# 455
А Parlux не гори ли повече косата?

# 456
Да ви кажа гори си косата Parlux . Изсушава я много добре , обаче не е щадящ . Опитвала съм да се суша на студен въздух , намалявала съм степента на мощност , но резултата  не ми харесва .

# 457
Предполагам зависи повече от това какви продукти за коса се използват.
Моята коса е чуплива, обезцветена, боядисана и я подлагам редовно на топлинна обработка и изглежда добре след сушенето с Parlux.

# 458
Мнения за новата серия на Лореал?

# 459
Момичета, обмислям покупка на нов сешоар и ще съм много благодарна за някой съвет. Косата ми е права и дълга, ще го ползвам и за малката ми дъщеря. Важно е да е тих.
В момента има намаление на parlux, но сякаш не ми се дават толкова пари. Jaguar също загледах, както и Remington (те обаче освен тежки са и по-шумни).

Аз имам този. Много си го харесвам, но има един минус- тежък е. Ако искаш да го използваш с четка, в един момент натежава в ръката.

# 460
Наистина ли е тежък, защото по описание е 560 грама и това е около 100 грама повече от някой модел parlux.
Не съм го гледала на живо.

Аз имам този. Много си го харесвам, но има един минус- тежък е. Ако искаш да го използваш с четка, в един момент натежава в ръката.

# 461
  • Варна
Отдавна не съм влизала в темата обаче реших, че все някой ще знае за истински бразилски кератин за терапия за изглаждане /изправяне на косата, може и да е от чуждестранен сайт. С максимално изчистен състав. Пробвала съм преди години от първите варианти на Алфапарф, резултата е уникален, но косата става доста суха след време и става на "мече" при миене.

# 462
За мен е много изморително да държа в едната ръка четка, а в другата - сешоар - направо ми умаляват ръцете. В това отношение новият Дайсън /и всички подобни на него/ направо е съкровище.
mamaLina  Кой нов Дайсън ? Каква е разликата с нормален сешоар,  или става дума или за airwrap-а ? Защото ако е за второто питането беше за сешоар, не знам питащата за какво ще го използва - ако е за права коса няма да върши работа.

Да ви кажа гори си косата Parlux . Изсушава я много добре , обаче не е щадящ . Опитвала съм да се суша на студен въздух , намалявала съм степента на мощност , но резултата  не ми харесва .
Продуктите за топлинна защита, четката също не са без значение. То и техниката де, а също и целият протокол. Преди Парлукса имах друг професионален, не зная дали защото беше вече модел от преди много години , а излязоха нови технологии, но след като взех парлукса се родих - по лек, и лесен за работа. Стария още работи и стои на лятната къща и видима е разликата в косата ми в зависимост кой съм ползвала.

# 463
  • Някъде там
Здравейте!
Някой по запознат може ли да напише дали промяната е само в опаковката, или и в състава?

# 464
От две години ползвам Parlux Alyon. Първият ми професионален сешоар. Влюбена съм и не бих останала без него. Наистина косата ми придобива страхотно приглаждане и вид като цяло, въпреки че не изпичам много добре, както в салоните. Ползвам на най- силната струя и средна топлина, накрая със студената. Бързо суши и за мен не е тежък. Суша с четките на Оливия.
Косата ми не е боядисана, чуплива, средно гъста. По- рядко ползвам пресата именно заради ефекта на сешоара.
За това време косата ми не се е изтощила по никакъв начин, не ми цъфти. Това се дължи със сигурност на грижите, които полагам и термозащитите, но стария ми на Филипс повече гореше сякаш.
Може би зависи и от структурата на косата донякъде, но тогава дори и дайсъна мисля, че би изтощил слабата коса.

Последна редакция: пт, 29 сеп 2023, 21:52 от nneellyy

Общи условия

Активация на акаунт