Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 353
  • 881
  •   1
Отговори
# 465
Casual- Airwrap-a за мен си е и чист модерен сешоар - приставката за приглаждане придава вид на хвърчащата коса, и от другата страна има отвор, от който излиза въздух и суши на 1300 оборота. За 20 минути след банята можеш да се приведеш в приличен вид и начупиш косата без други уреди, а ако е права - идеално да я приглади и подреди.

# 466
Мия и суша косата си всяка сутрин, когато избирах много се чудих и купих на Philips Sense IQ. Страхотен сешоар.

# 467
Моля, споделете от личен опит шампоан и балсам за коса (може и друг стилизиращ продукт), които имат заглаждащ ефект и косата не стърчи във всичко посоки.

# 468
Аз приглаждам стърчащите с малко олио и лак ,който пръскам върху ръката.

# 469
  • София
Това трудно се постига с шампоан и балсам, те са само основата. По-важен за стилизирането е подходящ финиш продукт. При мен такъв ефект има сс крема на Алтерна, но си иска подсушаване със сешоар. Просто според мен косата трябва да си е права натурално, за да не стърчи.

# 470
А какво имате пред вид под “стърчи във всички посоки”? Фриз, къси косъмчета или цялостно набухване? Защото според мен всяко от тези се “преборва” с различни продукти.

# 471
Имам къси кичури на места и като се вържа стърчат. Искам да е по пригладена косата. След фризьор е значително по подредена след изсушаване, но нямам престава какво слагат. Може и да липсва хидратация, нямам идея какво да я правя. Принципно съм с чуплива коса и я изправям (понякога с преса, понякога със сешоар).

След измиване слагам мултифункционалния крем на olioseta, както и тяхната термозащита.

След използване на еластисайзъра на Philip Kingsley няколко пъти не видях съществена промяна.

# 472
  • София
Имам къси кичури на места и като се вържа стърчат. Искам да е по пригладена косата. След фризьор е значително по подредена след изсушаване, но нямам престава какво слагат. Може и да липсва хидратация, нямам идея какво да я правя. Принципно съм с чуплива коса и я изправям (понякога с преса, понякога със сешоар).

След измиване слагам мултифункционалния крем на olioseta, както и тяхната термозащита.

След използване на еластисайзъра на Philip Kingsley няколко пъти не видях съществена промяна.

Ако и липсва хидратация, ползвайте хидратираща серия и вижте има ли разлика. Такава е joico moisture recovery шампоан и балсам и лилавата хидратираща на philip kingsley
Иначе за заглаждане помага крема Tigi after party.
Има го в notino и в cpert beauty.
Нормално е след сешоар да е загладена, защото косъмът е “изпечен” и косата е загладена.

# 473
Casual , като термозащита използвам Nectar termique на Kerastase и All in one на Oliosseta . Смесвам ги с олиото  от блондинската серия на Kerastase . Четката ми за изсушаване е на Olivia Garden . Винаги правя прелуош на дължините и на скалпа . За дължините - olaplex 3 , еластисайзър екстрийм , преуоша на ФК , понякога слагам Hmilk . За скалпа - Napura . От скоро започнах да правя и маслени бани . Слагам олои от гроздови семки , смесено с няколко капки етерично масло от розмарин ( просто не намирам олио от розмарин , което да не е етерично ) , а за дължините използвам арган и жожоба . Комбиниром протеин с хидратация при измиване . Все си мисля , че полагам грижи за косата ми , но виждам, че е накъсана , особено долния слой , който расте от тила . Изрусена съм до ниво 10 .

# 474
  • Варна
💐💐 Sunshine_00 💐💐 когато нанасяш финиши накрая наведи главата напред и погали косата от тила към края Grinning. Долния пласт се опита в дрехи,яки ...той също има нужда от защитаващ финиш не само това,което се вижда.
 И не прекалявай с маслените компоти. Базово масло розмарин няма да намериш защото такова няма. Розмаринът е грижа за скалпа,но не бива да се прекалява.

M_Oliviya 560гр. си е множко за сешоар. Аз имам и Айлон и 385,а от скоро имам и Grafene MX на Bioionic.....

Айлон е 450gr. Биойоника е 480гр. И двата ми натежават в един момент а са сравнително леки сешоари.....

# 475
Casual- Airwrap-a за мен си е и чист модерен сешоар - приставката за приглаждане придава вид на хвърчащата коса, и от другата страна има отвор, от който излиза въздух и суши на 1300 оборота. За 20 минути след банята можеш да се приведеш в приличен вид и начупиш косата без други уреди, а ако е права - идеално да я приглади и подреди.
Ахааа аз явно не се бях заглеждала достатъчно в Airwrap, но въпреки това съм си свикнала с формата на класическите сешоари и надали ще мога да се изсуша с четка и сешоар като гледам .... формата му.
Иначе сешоарчето Дайсън много ме привлича - мъничко , сигурно е и лекичко Simple Smile Но цената му ме отблъсква Satisfied

# 476
  • София
Airwrap е в пъти по-лесно от сешоар и четка отделно. 🙂

Хепи финиша на Сам Макнайт как го нанасяте- първо него или е последен след термозащита спрей? Иначе понякога го слагам и на суха коса и прекрасно освежава.

# 477
За изправяне на коса ?

# 478
Аз съм много зле с четка и сешоар, но откакто си взех четката на Ровента се преродих

https://www.rowenta.bg/%D0%9B%D0%B8%D1%87%D0%BD%D0%B8-%D0%B3%D1% … t%2bair%2bbrushes

# 479
  • Варна

Хепи финиша на Сам Макнайт как го нанасяте- първо него или е последен след термозащита спрей? Иначе понякога го слагам и на суха коса и прекрасно освежава.

Първи продукт след изплакване на маската. След него клепам всичко останало.

Общи условия

Активация на акаунт