Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 547
  • 881
  •   1
Отговори
# 255
  • София
Момичета, изпуснах ли промоциите в Рибката или Напура не бяха включени?

# 256
  • Някъде там
Момичета, изпуснах ли промоциите в Рибката или Напура не бяха включени?
Изпуснали сте ги.
Напура бяха включени в промоцията на ЗР.

# 257
  • Някъде по Дунава
Не бяха ли до 10-ти промоциите? Все още на сайта стои надписа за намалението.

# 258
Здравейте. За съжаление, нямах възможност да поръчам от 20%-то намаление в Златна рибка. Искам да попитам правят ли регулярни намаление като други сайтове-примерно за Коледа или др подобни? Благодаря. Simple Smile

# 259
Доста често има намаления на определени марки продукти в Арлен или Златна рибка. Но аз едва от скоро наблягам на грижа за косата и не знам как е с генералните намаления на всичко. Да ви попитам - Сега от намаленията си взех еластисайзъра на Филип Кингсли. Пише да не се използва 3 дни преди и 3 дни след химическа процедура. В събота имам час за фризьор, няма да се боядисвам / изрусявам, но си взех наскоро Ш и Б pink lemonade на Milkshake за розови отенъци, и ще ме измие с тях. Това брои ли се за химическа процедура? Т.е дали ще мога в сряда да се намацам с еластисайзъра 🤔

# 260
  • Варна
Трябваше преди розовото да направиш Еластисайзър. ...Не е химическа процедура това ама поне едно миене пропусни,защото хич да не е сваля пигмент.

# 261
Трябваше преди розовото да направиш Еластисайзър. ...Не е химическа процедура това ама поне едно миене пропусни,защото хич да не е сваля пигмент.

благодаря! а преди него ако го направя проблем ли ще е за косата? т.е да си сложа еластисайзър в сряда? (в събота ще ми слага тези отенъци)

# 262
  • София
Момичета, дайте идеи за шампоан, който се нанася на суха коса и се оставя да подейства известно време. Имам само Енерджи на Напура, мнооооого ми е удобен за матиране на корен, смесила съм го с лилава обливка, но ми се иска да пробвам и друг.

# 263
  • София
Lalga, аз съм много доволна от него.

# 264
Здравейте. За съжаление, нямах възможност да поръчам от 20%-то намаление в Златна рибка. Искам да попитам правят ли регулярни намаление като други сайтове-примерно за Коледа или др подобни? Благодаря. Simple Smile

Ако търсиш нещо определено, просто виж в Гугъл.
Забелязах, че в няколко не толкова известни сайта някои продукти са по-изгодни от Рибката и Арлен

# 265
За черния петък ще има .

# 266
За черния петък ще има .
Колко % пускат обикновено?

# 267
Не знам , нямам спомен , но си пускат регулярно и без повод .

# 268
  • София
L'Alga, едва ли имат един единствен шампоан, за кой става въпрос?

# 269
  • София
L'Alga, едва ли имат един единствен шампоан, за кой става въпрос?

За вида, който питате е само един и затова не съм търсила линк. Все пак заповядайте

https://https://www.zlatnaribka.com/lalga/seascalp-za-zdrav-skalp-i-rast … apure-pre-shampoo

Общи условия

Активация на акаунт