Професионални серии за коса - Тема 161

• 84 446
  • 881
  •   1
Отговори
# 300
Melisande - какво си грабна 😊? Аз също 4 мини подаръка, но думнах 240лв - комплект Нутритив Ш, М и Нектара, за запас от старата формула… също ламерната вода Chroma Gloss, много ми е любопитна.
Бонд серума (3в1) е страхотен, но се слага много по мъничко, че той вече е зверски тежък. Най-го харесвам като финиш - страхотен блясък дава. Маската не съм я пробвала. Хидратиращата пробвах само веднъж, но не ме впечатли. Ти както си фен на Джойко (като мен) - не мисля, че ще я харесаш особено - не ми даде тази типична за добрата хидратация мекота и нежност на косъма, а я усетих повече като балансирана, но без кит усещането на Absolut Repair примерно.

Последна редакция: ср, 13 сеп 2023, 23:52 от Sensaya

# 301
Мерси, Аня! Няма да занимавам хората, но ако тръгне някой към Португалия ще си поръчам! Португалски се оказаха Simple Smile

# 302
Благодаря, Агент 🤗 Изглежда здрава четката и грам не заплита. За справка - на оливия четките изобщо не мога да ги прекарам през косата си, на airwrap въртящата също и още поне 3-4, които съм пробвала. Коксултантката в Арлен ми я предложи и се радвам, че я послушах.

# 303
Melisande тежка си е Бонд Серията, моята коса хем носи на тежки, но с нея 2 поредни измивания не правя. Иначе дава много блясък; моя скалп не дразни.
А Нотино сега имат много добри оферти на Керастаз, аз също се изкуших.

И моята така, носи на най-тежките серии и финиши и въпреки това ми утежни.
Аз съм хвърлила око на серума и на маската, както и на хидратиращата серия. Имаш ли отзиви?

P.S относно нотино, за 80 лв ще имам (надявам се, още не съм ги получила) един шампоан Therapiste, един шампоан блондински и подарък маска chroma absolue 75 мл към едната поръмка и нощния серум 30 мл към другата. Мисля че си е оферта отвсякъде

И аз съм с коса като Вашата, прошарваща се вече и днес чакам Kérastase Blond Absolu Bain (250ml) шампоанът и маската! Ще дам отзиви , ако някой се интересува!Сега с това намаление в Нотино ми блокира приложението - исках да поръчам хидратираща та серия и може би Терапист - колко често го ползвате и какъв ефект виждате?

# 304
  • София
Ами терапист е мек оризов протеин, но шампоанът не е подходящ за често ползване освен ако косата не е много много изтощена.
Аз го ползвам през няколко измивания и за мен е топ на протеиновите серии.
Ефекта който имам след него е гладка, плътна, подредена коса с блясък и мекота.
Буквално ластика се хлъзга от нея.
Но при няколко поредни измивания може да утежни.
За здрава коса не препоръчвам защото няма да видите този ефект

# 305
Не можеш да ги прекараш четките, когато косата е мокра, отделен е само 1 кичур и е сложен продукт!? Правилно ли те разбирам или говориш за суха?

Ами терапист е мек оризов протеин, но шампоанът не е подходящ за често ползване освен ако косата не е много много изтощена.
Но при няколко поредни измивания може да утежни.
За здрава коса не препоръчвам защото няма да видите този ефект
Абсолютно потвърждавам!

# 306
Моята коса е доста изтощена, така че ще го пробвам задължителноНо в момента боря и косопад- някой ползвал ли е серията на Керастаз за косопад?Помогна ли? Става въпрос за сезонен косопад след лятото!

# 307
  • Някъде там
За боите андреа съм със смесени чувства, да не изтощават косата,косата след тях е мека, покривни са, но с цвят 5.21 корена ми стана рижав и доста по светъл. С 4.02 косата ми пък стана много черна в корените и това не ми допадна  Flushed .
Проблема с 5-ците  го имам и с Лореал Иноа, при тях също корена ми става по светъл.Не знам на какво се дължи.

# 308
Трайната безамонячна боя на Andreia и аз я пробвах (руса съм) и скоро толкова равномерен цвят не бях получавала 😂 много ми допадна резултата.

Олиото от травъл серията на Керастаз не знам дали е достатъчна термозащита, но такъв блясък ми придаде на косата, че се влюбих😍
Може ли снимка или линк на олиото на керастаз?

# 309
Пак съм аз...Днес получих Kerastase Blond Cicaextreme Set-а и даже го пробвах, като сложих нарочно минимално количество и от маската, и от шампоана! Доволна съм, косата ми е с обем, лека, измита, относно туширането на лекия жълт отенък - предполагам трябва време, но определено си личи, че върши работа. И влизам във форума да дам отзив...и се замислям, защо да изпусна промоцията в Нотино - в резултат на което поръчах още два шампоана! Kerastase Bain Therapiste и Kerastase Genesis Bain Nutri Fortifiant за да боря косопада ми. Преди 20 дни ми дойде L'Oreal Professionnel Absolut Repair Gold Quinoa Conditioner и шампоан и мисля, че до лятото трябва да се поспра с шампоаните! Дано да ми харесат, ще се включвам периодично!В началото на лятото пък си взех защитната UV серия от трите продукта на Лакме, която, естествено си седи 1/3 използвана! Добре, че съм бъкана със стилизиращи продукти и вече наистина нямам нужда от нищо за момента! Simple Smile

# 310
Агент, на мокра или по-скоро влажна. Със суха не съм се пробвала, честно казано.

# 311
Здравейте отново! Аз също съм поела по пътя към по-добре изглеждаща коса и в момента се мъча да усвоя сушенето с четка и сешоар. Купих си една голяма на Оливиа Гардън от нотино, 55 мм мисля, че беше. Но тъй като косата ми е доста дълга, много ми натежава в ръката държенето на сешоара. Вярвам, че е въпрос на практика... Засега не мога все още да пригладя косата като хората, буклите ми също не се задържат... Относно страха от заплитане, една мацка в ютюб препоръча да се "издърпа" косата с острия връх на такъв гребен, ако се заплете, купих си и такъв, и наистина, този съвет се оказа вълшебен за мен Simple Smile Така измъквам косата без никакви поражения (за сравнение - преди 2-3 години се бях оскубала жестоко при едни мои опити и набързо разкарах четката). Сега в началото често ми се случваше косата да се заплита, вече все по-рядко:

https://www.notino.bg/olivia-garden/carbon-ion-technical-greben-za-kosa/

# 312
Аз също съм не особено сръчна с моята си коса, но откакто имам четката на Olivia Garden, определено постигам по-добър вид. Сглупих обаче да поръчам 34мм и сега дебна намаление на голямата Simple Smile

# 313
Според мен и от сешоара много зависи.

# 314
Със сигурност, да.

Общи условия

Активация на акаунт